nu nesigauna man ramiai pasirgti...dekupazo liga sunkesne
darau ta dezute...ji dar gerokai nedadaryta, noriu pasitarti... klausimas toks ar sendint dvikomponenciu ir itrint nezinau kokia spalva (pvz ryskint tik juodo fono plote) ar palikt taip
QUOTE(Maša @ 2009 03 13, 18:34)
nu nesigauna man ramiai pasirgti...dekupazo liga sunkesne
darau ta dezute...ji dar gerokai nedadaryta, noriu pasitarti... klausimas toks ar sendint dvikomponenciu ir itrint nezinau kokia spalva (pvz ryskint tik juodo fono plote) ar palikt taip
Aš sendinčiau..ir bandyčiau trinti skirtingom spalvom.. ..
cia biski servetkos ir datapyta
TOKIAM TAMSIAM VAIZDUI RINKCIAUS AUKSA ARBA SIDABRA PAGAL ATSPALVIUS KAS TIKTU SUNKU IS FOTO PASAKYTI BET KAZKA IS METALIZUOTU NES SPALVOS CIA KAIP IR NELABAI MAN RODOS ZIURETUS
MAN TAI TAS MOTYVAS KAIP TIKRAI NUTAPYTAS VISAS..LYG TIE PAVEIKSLAI TOKIE SENI:))NEDECIAU JOKIO SENDINIMO..VIEN TAM KAD TA ISSAUGOTI:)
o gal pasendint tik krastuose ir sonus, jie tik juodi....
zodziu klausimas toks: jei noriu pasendint tik kazkiek krastuose priemone tept per visa motyva ir itrint tik tam tikrose vietose ar galima tik tas vietas patept
kaip tada islygint skirtuma, juk tos vietos bus kazkiek iskilesnes ar as cia paistau
zodziu klausimas toks: jei noriu pasendint tik kazkiek krastuose priemone tept per visa motyva ir itrint tik tam tikrose vietose ar galima tik tas vietas patept
kaip tada islygint skirtuma, juk tos vietos bus kazkiek iskilesnes ar as cia paistau
O laką galima skaldyt?
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 13, 20:33)
TOKIAM TAMSIAM VAIZDUI RINKCIAUS AUKSA ARBA SIDABRA PAGAL ATSPALVIUS KAS TIKTU SUNKU IS FOTO PASAKYTI BET KAZKA IS METALIZUOTU NES SPALVOS CIA KAIP IR NELABAI MAN RODOS ZIURETUS
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 13, 20:43)
MAN TAI TAS MOTYVAS KAIP TIKRAI NUTAPYTAS VISAS..LYG TIE PAVEIKSLAI TOKIE SENI:))NEDECIAU JOKIO SENDINIMO..VIEN TAM KAD TA ISSAUGOTI:)
ko rėkaujat?
nerekaujam:)tik caps lock uzstrigo:)))))
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 14, 00:44)
ko rėkaujat?
kad naujokės aiškiai viską aiškiai girdėtų ir po to "nenarvuotu" durnais klausimais
QUOTE(Maša @ 2009 03 13, 18:34)
Masa kaip grazu...as pasendiciau tik ten kur juoda, itrinciau su aukso spalvos dazais o skirtuma tarp pavirsiu, na kaip sakai kad bus iskilesnis isliginciau su daugiau paskutinio lako sluoksniu