Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Zlata @ 2009 03 13, 09:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu nereikia taip pažožiui, ne po 8 valandas gal -miegu aš dar kartais lotuliukas.gif

Žiūriu čia ne viena naktim blūdinu... Nes dieną nėra šansų... doh.gif Tik dekupažas tik vienas iš malonumų, kuriais galima eksperimentuot naktim... Dar turiu naują aistrą fotgrafuot veidrodiniu... Tai čia dar daugiau laiko atima. Dekupaže viskas daugmaž aišku, o va su kitais pomėgiais dar daugiau laiko reikia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 13, 09:20)
As dar noreciau aikumo sitam klausime.
Pirmiausia ne sottiles laku padengiai o dvikomponenciu sendinimu kiek supratau  g.gif As nesupratau tu norejai pasakyti kad anksciau sotitiles itrukimus trindavai akriliniais dazais, tepdavai akrilini laka statybini ir viskas budavo gerai? Arba as cia kazko nesuprantu arba tu  g.gif Gal tu netrindavai akrilinais dazais ir naudodavai stamperios laka blizgu? Cia kazkur galai nesueina  g.gif
Stamperia galima itrinti tik aliejiniais pagrindais (aliejiniais dazai arba patina) arba porporinos milteliais (nu neskaitant seseliu, pudru lupdaziu ir dar kokiu burokeliu  biggrin.gif ) Visa ta reikala lakuoti galima tik stamperios laku (mazas kiekis didele kaina), vaitspiritiniais lakais (smirda, kainuoja nedaug didelis kiekis-statybinis) arba akriliniu laku pries tai butinai izoliavus sisntetiniu laku (gali buti purskiamas arba manyciau bet kuris kitas tepamas is smirdanciu vaitspiritiniu)

Aiskinu: smile.gif
anksciau tiesiog naudojau kita dvikomponenti- artmanijos antika1 ir antika2, tai ir itrindavau ji akriiniais dazais. Bet jis man nelabai patiko del to, kad itrukimai gaunasi smulkus ir labai gylus, ant serveteles nelabai graziai atrodo lotuliukas.gif (nes matosi daugiau itrukimai nei serveteles motyvas) biggrin.gif Paskutiniu laiku naudoju sottiles, tai ji visada purksdavau sintetiniu laku, bet kadangi dabar darau lentutes i virtuve, tai pamaniau kad sintetini gal ir nelabai gerai butu naudoti, todel ir pabandziau akriliniu tepti. Gerai Gabii paaiskino kad galima pradzioje nupurksti sintetiniu, o ant virsaus tepti akriliniu, taip ir padariau. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu dabar tai aisku viskas nes as irgi pries antika esu su juo galima tik spalva kapoti o ne paveiksliukus plius kad maziau kvadratiski itrukimai gautus daryk kempinele arba sukamaisiais judesiais
Atsakyti
Merginos, kur perkate purškiamą laką, kurį galima naudoti darbo užbaigimui (t.y. prieš tai jau nulakavus akriliniu)? Kokį rekomenduotumėt nedideliems paviršiams? smile.gif

Ir dar... Kur gauti gerų teptukų už gerą kainą? ax.gif
Atsakyti
Nu as jau atsakysiu taip:purskiama laka galima naudot ir uzbaigimui taip pat bet butina ji naudot ant dvikomponenciu kuriems reikalingas aliejinio pagrindo itrinimas (sottile, stamperios crakle medium dar daugelis kitu).Tai ant dvikomponencio purski ta laka o paskui isdziuvus gali lakuot akriliniu laku ir pabaigai dar gali vel uzpurksti jei tik nori. O pirkti ji galima senukuose prie purskiamu dazu jis buna (bet rodos uzrasyta ant ju purskiamas matinis sintetinis lakas)
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 03 13, 13:05)
Žiūriu čia ne viena naktim blūdinu... Nes dieną nėra šansų... doh.gif  Tik dekupažas tik vienas iš malonumų, kuriais galima eksperimentuot naktim... Dar turiu naują aistrą fotgrafuot veidrodiniu... Tai čia dar daugiau laiko atima. Dekupaže viskas daugmaž aišku, o va su kitais pomėgiais dar daugiau laiko reikia...  smile.gif

Tai mano dar mergiote supratinga dienom nors lakuot duoda, pora kart pasakiau kad negalima tai ir nelenda, nors ant zemes susikrovus kambari visus turtus esu..paklausi tik ka mamyte daro sako piesia biggrin.gif
QUOTE(baltė @ 2009 03 13, 16:38)
Merginos, kur perkate purškiamą laką, kurį galima naudoti darbo užbaigimui (t.y. prieš tai jau nulakavus akriliniu)? Kokį rekomenduotumėt nedideliems paviršiams? smile.gif

Ir dar... Kur gauti gerų teptukų už gerą kainą? ax.gif

Vyras siandien senukuose ieskojo tai kazkaip nerado, aptiko ermitaze prie masinu priemoniu kazkokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 13, 14:57)
Nu as jau atsakysiu taip:purskiama laka galima naudot ir uzbaigimui taip pat bet butina ji naudot ant dvikomponenciu kuriems reikalingas aliejinio pagrindo itrinimas (sottile, stamperios crakle medium dar daugelis kitu).Tai ant dvikomponencio purski ta laka o paskui isdziuvus gali lakuot akriliniu laku ir pabaigai dar gali vel uzpurksti jei tik nori. O pirkti ji galima senukuose prie purskiamu dazu jis buna (bet rodos uzrasyta ant ju purskiamas matinis sintetinis lakas)

Ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif , du zuikiai vienu šūviu, t.y. man ši info labai pravers - naudosiu ir su 2-komponenčiu ir užbaigimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 03 13, 14:38)
Kur gauti gerų teptukų už gerą kainą? ax.gif

Kaune didžiausią teptukų pasirinkimą radau "Toto deco" Vilniaus g. 30. Stamperios jie nėra pigūs, bet kokybė thumbup.gif .
Atsakyti
siaip tai stamperios teptukai keliais lt pigesni salia esancioje creativoje...lyginau kainas:)
Atsakyti
Gabii, gali būti, esu pirkus ir ten, tas platusis tikrai buvo pigesnis, bet Vilniaus g. radau dar ir visokių kitokių. Šiaip tai geriausia per visas pereit, Kaune jos gan arti viena kitos smile.gif .
Atsakyti
Aišku, dėkui 4u.gif Creativa buvau šiandien ir pamiršau apie teptukus, nes ne viena buvau, skubėjau... Šalia kita parduotuvė, nepamenu pavadinimo "...galerija" irgi visko daug turi... Labai dailių rėmelių...
Atsakyti
[quote=baltė,2009 03 13, 15:38]

As tai laka pirkau senukuose, atejau i dazu skyriu ir net neieskodama priejau prie konsultanto ir paprasiau kad parodytu kur yra tas lakas, tai mane nuvede prie lentynos ir parode dvieju rusiu, matini ir blizgu. Kainavo apie 12 lt . 4u.gif
Atsakyti