Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Zlata @ 2009 03 13, 10:03)
Na aš visiška naujokė..bet šiaip geras dvi savaites naktim SM sedejau ir info rinkau... pamokėlės video žiūrėjau...daug naudingo čia radau 4u.gif  Ir vistiek zinojau kad kazkas gero gausis tik pasipraktikavus, nes bele kokio rankdarbio vien teorijus 2 lapus perkaicius graziai nepadarysi manau....

Nu paskaiciuojam protingieji kurmiai mastau.gif dvi savaites 14 naktu po 8 valandas =112 minimalus valandinis atlygis atskaicius mokescius lietuvoje apie 3,80lt REISKIA 425,6 lt uz dvi savaites darbo

Nu sutikciau buti asmenine "DEKORAVIMO" budo vadybininke uz tiek lotuliukas.gif
Papildyta:
Oi matau Gabii pasirode ji moka geriau uz mane skaiciuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2009 03 13, 09:03)
Na aš visiška naujokė..bet šiaip geras dvi savaites naktim SM sedejau ir info rinkau... pamokėlės video žiūrėjau...daug naudingo čia radau 4u.gif  Ir vistiek zinojau kad kazkas gero gausis tik pasipraktikavus, nes bele kokio rankdarbio vien teorijus 2 lapus perkaicius graziai nepadarysi manau....

zlata sveika prisijungus i dekupažo galybes aš tai jau save raminu nes kuo labiau gilinuosi tuo viskas iš rankų slysta reiktų savo mokytoją turėti ir tartis nes kartais kaip matematikoje man nedašyla lotuliukas.gif

o su naktinėm pamokom prie pakabų , greit vyras į lovą neyleis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 13, 11:09)
Ingusia, tu teisi ,kaip nežinia kas. Craftladies puikus forumas, nuo kurio prasidėjo ir mano dekupažo pažintis, nors patį žodį SM aptikau.

Aciu uz sita 4u.gif Tikrai graziai viskas susisteminta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 13 kovo 2009 - 09:41
Nu belieka pirmame puslapiukyje ideti tiesiogine nuoroda su pavadinimu "ieskant sistemintos info spausti cia" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 13, 11:12)
šiaip naujoms mergaitėms, patarčiau imti ir mėginti, daugybė klausimų iškyla bedarant, plius Lietuvoje didėja pasiūla, tad viską išbandyti jau darosi sunku, todėl geriausia pačioms išmėginti , pasukti galvą ir su kitais pasidalinti. Tik mėginti reikėtų ant juodraščių, o ne ant pirmo darbelio ,kuris bus dovana ....  mirksiukas.gif

4u.gif As irgi pradzioj, slioinikus ir pakabas gadinu, dar vyras su medziu dirba, tai ir jo lakai tinka, pirkt nereikia, ir ispjaustys sake remeliu, lenteliu, gal ir zvakidžių kokių, nes mato kad jau ligone darausi doh.gif Tikslą pries akis matau tokia seniobine, dvaro laiku wub.gif , bet labai jau sukrypusia ir svyruojančią bambukinę etažerę turim, tai sakem bandysim kartu restauruot, kai jau pradės gautis man kažkas...
Ir šiaip namie yra pilna medinių daikčiukų, bet jie tokie gražūs, kad jų geriau negadinti savo dekupažais.
Atsakyti
nu taip naujokam kitur geriau, susisteminta ir tt...bet visos cia kazkodel tupi:)))
ir visvien uzsuka...
o sitas saitas man informatyvesnis...zinoma pradziai anu uztenka...bet veliau...vis sekant temas cia ir bandant...informacijos daug daugiau...tokiu kaip sakant kabliuku...is kuriu dar idomesniu dalyku gaunasi...
ten man daugiau sausa info visur...o cia...
na kiekvienam savo...kur kas nori ten ir lankosi...
aisku cia sistema butu gerai..bet ar pacios merginos stengiasi ta sistema ivesti???
yra temu keleta prikurtu apie klijavimus, sendinimus ir tt...bet niekas nesivargina ju susirasti, paskaityti ir ten parasyti....
tai sitaip darant, nenorekim kad kazkas ir keistusi...
man asmeniskai jokio skirtumo kur...tas isskyrimas buvo pradetas, kad naujiem zmonem butu lengviau...bet...
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 13, 11:21)
Nu paskaiciuojam protingieji kurmiai  mastau.gif dvi savaites 14 naktu po 8 valandas =112 minimalus valandinis atlygis atskaicius mokescius lietuvoje apie 3,80lt REISKIA  425,6 lt uz dvi savaites darbo

Nu sutikciau buti asmenine "DEKORAVIMO" budo vadybininke uz tiek  lotuliukas.gif
Papildyta:
Oi matau Gabii pasirode ji moka geriau uz mane skaiciuoti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nereikia taip pažožiui, ne po 8 valandas gal -miegu aš dar kartais lotuliukas.gif Bet man net mintis nebūtų šovus taip skaičiuot, tada pvz ir vyro hobi meškeriaut pinigais pavertus, žuvį pigiau parduotuvėj pirkt biggrin.gif, nes juk kartias 5 šprotus gaudo visa diena. Ir šiaip informacijos rinkimas kai tau įdomu, tai tas laikas ne kankyne, o poilsis man...Juk neskaičiuoju kai knyga per naktį skaitau kiek čia pinigais pavertus į ją savo laiko įkišau mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš maunu i šitą puslapiuką Craftladies thumbup.gif

Gabii__ tavęs nepamiršiu tik nebenoriu su tais pačiais klausimais lysti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesa: 13 kovo 2009 - 09:49
man tai kažkaip atrodo geriau į kokius kursus nueit. arba rast kokį pažįstamą žmogų ir su juo padirbėt. Nes kai skaitai tik viskas atrodo kitaip. Arba tada vienas kelias - bandymai. o su bandymais džiaugsmai ir nusivylimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 13, 09:43)
ir aš maunu i šitą puslapiuką  Craftladies    thumbup.gif
Gabii__    tavęs nepamiršiu tik nebenoriu su tais pačiais klausimais lysti bigsmile.gif

oi:)))maziau gedintis reikia:)
Atsakyti
Tuoj moderatoriai trins musu tokias nepatriotiskas zinutes ale kad su tokia ju politika kitaip negalima juk neisi langu dauzyti kaip prie seimo nes ju turbut nera biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu, ne aš viena tokia nuprotėjus ....Kieke valandų praleidau skaitydama ir žiūrėdama pamokėles visokias ir dar kituose forumuose skaitydama... Man Craft... irgi labai patiko...Informatyvus...
Pas mane kol kas bandymai, bandymai, bandymai. Bet man patinka. O jau daiktų tai turiu visokių... Pas mane dieduko tokia stebuklinga "dėdės Tomo trobelė" yra...Tai ko ten tik nėra: spintos, spintelės, lentelės, indai...Viskas laukia stebulingo dekupažo ;D Ypač mane traukia senos keptuvės...
Atsakyti