Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

bet servetele uzdeta ant vienkomponencio....nevisada atrodo gerai...nes lyg daiktas skiles ir atnaujintas naujais piesiniais....ir isiziurejus tas matosi....geriau nusipirk dvikomponenti, jei nori sendinti serveteles.
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2009 03 12, 14:03)
o kur jus perkat teptukus? As ziurejau senukuose - nusipirkau,bet man labai prasti pasitaike,gal ne ten ziurejau...

doh.gif man tas pats, ėmiau greitai, nesirinkdama, nes skubėjau, tai toks š... Kaip vargau su jais doh.gif

QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 03 12, 14:15)
smile.gif visi senuku ir kanc prekiu teptukai  jau pas vaika.

Mano jau šiukšlių konteineryje...
Atsakyti
Merginos, ir aš turiu klausimuką, o su šituo http://www.senasnauj...product&id=2826
ar imanoma stambius įtrukimus išgaut..nes ant šepecio isbandžiau tai tokie vos ižiurimi gavosi, nors parduotuvėj man kai padėkliuka rodė tai jis taip stambiai suskilęs buvo g.gif Jei taip tai kaip tepti šitą reikalą kad gautusi taip kaip reikia blush2.gif Nenoriu sugadint, nulakavau jau daug kartu, butu gaila šveist viską blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 12 kovo 2009 - 23:50
koks jo buteliukas, kokia firma ? šiaip apibūdinimas rašo,kad skilimai smulkūs.
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2009 03 12, 23:44)
Merginos, ir aš turiu klausimuką,  o su šituo  http://www.senasnauj...product&id=2826
ar  imanoma stambius įtrukimus išgaut..nes ant šepecio isbandžiau tai tokie vos ižiurimi gavosi, nors parduotuvėj man kai padėkliuka rodė tai jis taip stambiai suskilęs buvo g.gif Jei taip tai kaip tepti šitą reikalą kad gautusi taip kaip reikia blush2.gif Nenoriu sugadint, nulakavau jau daug kartu, butu gaila šveist viską  blush2.gif

Aš turiu šitą...tai kiek dariau visada gaudavosi smulkiai, bet taip gražiai..Stambiai su juo nepadarysi, kad ir kaip storai ar plonai tepsi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2009 03 12, 19:55)
Padengiau savo darbeli stamperijos sottile laku, itrukimus itriniau aliejiniais dazais, viskas isdziuvo, ant virsaus uztepiau akrilini pusiau matini laka, kazkaip jis negraziai tepesi, atrodo isdziuvo, bet rezultate gavosi kaip jei butu padengta matiniu laku (visai ne blizga) Tai dabar klausimas, gal  stamperijos sottile negalima dengti akriliniu laku, arba taip atsitiko del to, kad itrinimams naudojau aliejinius dazus? g.gif Nes anksciau itrukimus itrindavau akriliniais dazais, tai tas pats akrilinis  lakas dengesi graziai ir atrode labiau blizgus. smile.gif
Tikiuosi kad supratote ka cia parasiau, zinoviu prasau pagalbos ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif

As dar noreciau aikumo sitam klausime.
Pirmiausia ne sottiles laku padengiai o dvikomponenciu sendinimu kiek supratau g.gif As nesupratau tu norejai pasakyti kad anksciau sotitiles itrukimus trindavai akriliniais dazais, tepdavai akrilini laka statybini ir viskas budavo gerai? Arba as cia kazko nesuprantu arba tu g.gif Gal tu netrindavai akrilinais dazais ir naudodavai stamperios laka blizgu? Cia kazkur galai nesueina g.gif
Stamperia galima itrinti tik aliejiniais pagrindais (aliejiniais dazai arba patina) arba porporinos milteliais (nu neskaitant seseliu, pudru lupdaziu ir dar kokiu burokeliu biggrin.gif ) Visa ta reikala lakuoti galima tik stamperios laku (mazas kiekis didele kaina), vaitspiritiniais lakais (smirda, kainuoja nedaug didelis kiekis-statybinis) arba akriliniu laku pries tai butinai izoliavus sisntetiniu laku (gali buti purskiamas arba manyciau bet kuris kitas tepamas is smirdanciu vaitspiritiniu)
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 13, 01:53)
koks jo buteliukas, kokia firma ? šiaip apibūdinimas rašo,kad skilimai smulkūs.

FolkArt Eggshell Crackle -buteliukai po 0,59 mll gelsvi,

QUOTE(Salne @ 2009 03 13, 02:24)
Aš turiu šitą...tai kiek dariau visada gaudavosi smulkiai, bet taip gražiai..Stambiai su juo nepadarysi, kad ir kaip storai ar plonai tepsi.. 4u.gif

Ačiu 4u.gif Reiškia ir aš bandysiu daryt smulkiai bet gražiai biggrin.gif
Tik parduotuvėje ne tą parodė... doh.gif
Papildyta:
Ir didelis dėkui už paskutinius kelis puslapius komentarų apie sendintojus. Daug ir aiškiai jus čia parašėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 13 kovo 2009 - 08:52
Nu paskaiciau paskutiniu naujokiu klausimus tai supratau kad jos isvis nesupranta jokiu esmiu g.gif tai nera kazkas keisto tiesiog reiksi kad SM bloga sistema, nera niekur aiskios sistemos nei paieskai nei zmogui rasti info kazkaip. Siulyti perskaityti visas temas po 50 psl jau daros kazkaip nebegrazu (beveik nerealu). Manau turetu buti kazkokios sistemos idiegtos kur atsivertes sendinima dvikomponenti dar viduje rastum apraus ne tik darbo eigos bet ir panagrinetus atskiru firmu dvikomponencius kokiu turi bedu ir t.t.
Dabar tarp plepalu ir gyralu surasti norima info pasidaro sizifo darbas g.gif o senosios kaip paraso atsakyma tai suprasti kartais gali tik ases o ne naujokes (nes kartais as pagalvoju kad purskaimas lakas yra plauku tas), o dar kai i ta pati atsakyma gauni tris skirtingus atsakymus tai belieka kaip valinskas pasakyti "nafik cia as ko ieskau" lotuliukas.gif

Zodziu patarciau paskaitineti kituose puslapiuose, pastebejau kad ten geriau imanoma rast ko kam reik nei cia schmoll.gif pradziamoksliai isskiriami atskirai, paskui temos skyla pagal pavirsius ar priemones ir t.t. o cia galima tik adatos kupetoje ieskoti.
Kiek adminiu prasyta nieko jos nedaro ir nesupranta
Pati noredama isbandyti naujus rankdarbius mieliau renkuosi kitus puslapius nors nesu registruota bet info paskaitau susistemintai ir tvarkingai ir man paciai net be klausimu buna viskas aisku o cia betvarke kazkokia

Virsuje yra keletas atskiru temu bet mums tokios neduoda nes tik apie karoliukus yra ka diskutuoti nes juk jie buna tooookiu ivairiu dydziu rolleyes.gif o mumi nera ko cia gilintis ir ieskoti kas kur neaisku

Zodziu reiks pradet draugaut su kitais puslapiukais artimiau ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 13, 10:52)
Nu paskaiciau paskutiniu naujokiu klausimus tai supratau kad jos isvis nesupranta jokiu esmiu  g.gif tai nera kazkas keisto tiesiog reiksi kad SM bloga sistema, nera niekur aiskios sistemos nei paieskai nei zmogui rasti info kazkaip. Siulyti perskaityti visas temas po 50 psl jau daros kazkaip nebegrazu (beveik nerealu). Manau turetu buti kazkokios sistemos idiegtos kur atsivertes sendinima dvikomponenti dar viduje rastum apraus ne tik darbo eigos bet ir panagrinetus atskiru firmu dvikomponencius kokiu turi bedu ir t.t.
Dabar tarp plepalu ir gyralu surasti norima info pasidaro sizifo darbas  g.gif o senosios kaip paraso atsakyma tai suprasti kartais gali tik ases o ne naujokes (nes kartais as pagalvoju kad purskaimas lakas yra plauku tas), o dar kai i ta pati atsakyma gauni tris skirtingus atsakymus tai belieka kaip valinskas pasakyti "nafik cia as ko ieskau"  lotuliukas.gif

Zodziu patarciau paskaitineti kituose puslapiuose, pastebejau kad ten geriau imanoma rast ko kam reik nei cia  schmoll.gif pradziamoksliai isskiriami atskirai, paskui temos skyla pagal pavirsius ar priemones ir t.t. o cia galima tik adatos kupetoje ieskoti.
Kiek adminiu prasyta nieko jos nedaro ir nesupranta
Pati noredama isbandyti naujus rankdarbius mieliau renkuosi kitus puslapius nors nesu registruota bet info paskaitau susistemintai ir tvarkingai ir man paciai net be klausimu buna viskas aisku o cia betvarke kazkokia

Virsuje yra keletas atskiru temu bet mums tokios neduoda nes tik apie karoliukus yra ka diskutuoti nes juk jie buna tooookiu ivairiu dydziu  rolleyes.gif o mumi nera ko cia gilintis ir ieskoti kas kur neaisku

Zodziu reiks pradet draugaut su kitais puslapiukais artimiau ir man  mirksiukas.gif

Na aš visiška naujokė..bet šiaip geras dvi savaites naktim SM sedejau ir info rinkau... pamokėlės video žiūrėjau...daug naudingo čia radau 4u.gif Ir vistiek zinojau kad kazkas gero gausis tik pasipraktikavus, nes bele kokio rankdarbio vien teorijus 2 lapus perkaicius graziai nepadarysi manau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 13 kovo 2009 - 09:04
Ingusia, tu teisi ,kaip nežinia kas. Craftladies puikus forumas, nuo kurio prasidėjo ir mano dekupažo pažintis, nors patį žodį SM aptikau.
Atsakyti
Nu jo aiksu kad ant serveteles priklijuotos uztepus vienkomponenti ir nudazius tikrai suprasi visiems laikams, kad serveteles vaizdas dingsta laugh.gif nors galima kad ir nedingtu o liktu tik itrukimai bet info prasom ieskoti kazkur paskaitykite is 1387 puslapiuku tikrai rasite mastau.gif
Atsakyti
šiaip naujoms mergaitėms, patarčiau imti ir mėginti, daugybė klausimų iškyla bedarant, plius Lietuvoje didėja pasiūla, tad viską išbandyti jau darosi sunku, todėl geriausia pačioms išmėginti , pasukti galvą ir su kitais pasidalinti. Tik mėginti reikėtų ant juodraščių, o ne ant pirmo darbelio ,kuris bus dovana .... mirksiukas.gif
Atsakyti