Sveikos merginos. Prisiziurejus Jusu groziu susidomejau ir as dekupazu ir prikibo jis prie manes gal net ilgam. Visi virbaliukai ir vilnos tuoj voratinkliais pasidengs
pirmi darbeliai nelabai kokie, ka namie radau deukupazinamo, su tuo ir praktikavausi. Cia pirmieji remeliai, bus dovana mergaitei:
naudojau baltus akrilinius dazus Lukas Deco, kazkada pirkau dailininku parduotuveje, ant kailiniu piesiau. Baigesi ir galvoju gal reikia senukuose didesni kieki nusipirkti. Dabar planuose keletas arbatos dezuciu ir nedidelis staliukas (jau i sandeliuka del neprekines isvaizdos nugrustas) Gal galetumet patarti ka rinktis? Is ju puslapio nusiziurejau Leyland acrylux, Tikkurilos ir Vivacolour.
Leyland
Tikkurila
Vivacolour
gal dar kokie pasiulymai?
aš šitus vivacoloro naudoju, man patinka. kokybė gera, kvapas irgi pakenčiamas. Nors šiaip labai gerai senukuose apibūdina ir tikurilos dažus. nes kai sienas mum namuose reikėjo dažyt, tai siūlė juos kaip vienus geriausių. Kažin kaip su dekupažu
Aplicraftas isvis skyla labai greit. Step 1 po 30min tepciau step 2, o itrukimus jau po 2 valandu tikrai rastum gerus manyciau panasiai taip.
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 22:51)
Gryžau ką tik iš VCUP ,tikrai daug servetėlių issirinkau nemažai savaitgalį ,dekupažuosiu
o kuriame cia aukste ta parduotuve? ir kaip ji vadinasi?
QUOTE(spalvota @ 2009 03 12, 13:20)
o kuriame cia aukste ta parduotuve? ir kaip ji vadinasi?
paskutiniame aukste, vadinasi lyg 'geros akys'. ten vienintele tokio tipo parduotuve ir yra.
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 03 12, 00:34)
Sveikos merginos. Prisiziurejus Jusu groziu susidomejau ir as dekupazu ir prikibo jis prie manes gal net ilgam. Visi virbaliukai ir vilnos tuoj voratinkliais pasidengs
pirmi darbeliai nelabai kokie, ka namie radau deukupazinamo, su tuo ir praktikavausi. Cia pirmieji remeliai, bus dovana mergaitei:
naudojau baltus akrilinius dazus Lukas Deco, kazkada pirkau dailininku parduotuveje, ant kailiniu piesiau. Baigesi ir galvoju gal reikia senukuose didesni kieki nusipirkti. Dabar planuose keletas arbatos dezuciu ir nedidelis staliukas (jau i sandeliuka del neprekines isvaizdos nugrustas) Gal galetumet patarti ka rinktis? Is ju puslapio nusiziurejau Leyland acrylux, Tikkurilos ir Vivacolour.
Leyland
Tikkurila
Vivacolour
Leyland
Tikkurila
Vivacolour
Aš irgi vivacolour naudoju. Man tai superiniai
QUOTE(sobieska @ 2009 03 11, 20:12)
Creativoj Dauksos g.22 Senamiesty Deco parduotuvelej
Ačiū, o kokia jo (dvikomponenčio lako) kaina? Aš turiu paprasto akrilinio pusiau matinio ir sadolin Antique... Ir noriu pasendint, bet jau užklijavus servetėles, tai tiks tik dvikomponentis... Ar galima kaip nors su vienkomponenčiu išsisukti? Mat sendinti daiktai pas mane interjere visai netiks, todėl nesinori prisipirkti, ko nenaudosiu...
mergino o pasendinau kelis daiktelius crackle sotile dvikomponenciu ir dabar liko itrinimas tai klausimu ir dvejoniu turiu nes apie tai instrukcijose nieko....jei trinciau poporina tai suprantu butu paprasciau bet brangiau, noreciau akriliniais dazais tik va baiminuosi kad neuzmozociau, kaip tai padaryti gal galit kas nupasakot ir kada dengti laku> o jei akiu seseliais girdejau dar toki varianta tai ar lakuojant jie neissivalys is tu itrukimu?
o kur jus perkat teptukus? As ziurejau senukuose - nusipirkau,bet man labai prasti pasitaike,gal ne ten ziurejau...
Aciu merginoms uz atsakymus del dazu. Vaziuoju po pietu miegelio ir as pirkti, o tai jau nagai niežti
As dar nedaug darbeliu padarius, bet kiek teptuku isbandziau, tai man labiausiai patiko is dailininku parduotuves. Pardavejos patare, kurie geriausi akriliniams dazams ir is tikruju super visi senuku ir kanc prekiu teptukai jau pas vaika.
As dar nedaug darbeliu padarius, bet kiek teptuku isbandziau, tai man labiausiai patiko is dailininku parduotuves. Pardavejos patare, kurie geriausi akriliniams dazams ir is tikruju super visi senuku ir kanc prekiu teptukai jau pas vaika.