QUOTE(baltė @ 2009 03 11, 21:04)
Gal kas pasakytų, kur yra dvikomponenčio lako Kaune?
Creativoj Dauksos g.22 Senamiesty Deco parduotuvelej
gal kas turit nereikalingų tų purkštukų , nes pas mane visi daugelis uždžiūvo, turiu daug spalvų ir lakų, o naudoti nebegaliu , nes kamštukai nepraleidžia dažo gal kas atiduotų ,jeigu išnaudojo dažus, galėčiau servetėlėm atsimokėti iš savo aruodų
Gryžau ką tik iš VCUP ,tikrai daug servetėlių issirinkau nemažai savaitgalį ,dekupažuosiu
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 11, 21:18)
gal kas turit nereikalingų tų purkštukų , nes pas mane visi daugelis uždžiūvo, turiu daug spalvų ir lakų, o naudoti nebegaliu , nes kamštukai nepraleidžia dažo gal kas atiduotų ,jeigu išnaudojo dažus, galėčiau servetėlėm atsimokėti iš savo aruodų
Va, va...cia ir visa problema, kad nieko padaryt neimanoma."jokie tirpikliai neatitirpins",-taip pareiske senuku konsultantas. Itartinai paziurejau ir nuejau...prie kito, o pastarasis dar labiau ispute akis, negu as, nezinas mat irgi nieko .Reziume: reikia prisigamint daug darbeliu ir vienu metu isnaudot laka (As jau keliu dazu purkstukus uzklyninau )
norejau paklausti panos kalba apie arabiska guma, o kas tai gal galima issamiau
jau radau senasnaujas
jau radau senasnaujas
QUOTE(sobieska @ 2009 03 11, 21:55)
Va, va...cia ir visa problema, kad nieko padaryt neimanoma."jokie tirpikliai neatitirpins",-taip pareiske senuku konsultantas. Itartinai paziurejau ir nuejau...prie kito, o pastarasis dar labiau ispute akis, negu as, nezinas mat irgi nieko .Reziume: reikia prisigamint daug darbeliu ir vienu metu isnaudot laka (As jau keliu dazu purkstukus uzklyninau )
Tiesiog reikia apvertus flakonelį purkštelt kelis sykius, kad likutis išsipurkštų (suprantama kur nors nusukus,kad neužpurkšt ant ko nors), taigi ir neuždžius ir tuos kamštelius nuimt
QUOTE(IF... @ 2009 03 11, 22:42)
Tiesiog reikia apvertus flakonelį purkštelt kelis sykius, kad likutis išsipurkštų (suprantama kur nors nusukus,kad neužpurkšt ant ko nors), taigi ir neuždžius ir tuos kamštelius nuimt
Aciu ...leksiu ryt pirkt nauja flakona ir meginsiu vadovautis sia instrukcija
O koks lakas karščiui atsparus? Ir kur geriau jo nusipirkti. Noriu panaudoti vaiko maitinimo staliuko viršuj...Gal..
O, reiks rytoj važiuot į VCUP. Noriu berniukiškų motyvų...
O, reiks rytoj važiuot į VCUP. Noriu berniukiškų motyvų...
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 11, 21:18)
mano vaikas dar neuzsiima grafiti ant kaimyniniu namu sienu (o ir neleisciau), bet man parode "lobi" Akropolyje - dazu skyrelyje prie purskiamu dazu atskirai daznai parduodami TIK purkstukai. Jie supakuoti po kelis buna ir purskia sirtingo storio srovelemis (grafitistams skirti triukus isdarineti), dabar bent zinosite ko pardaveju klausti.
Pasidomekit
kitas patarimas: (mane viena kosmetologe ismoke.)
visada papurskusios laka ar purskiamus dazus, papuskite i skylute stipriai kad neliktu dregnos pleveles, kuri ir uzdziusta, ir tik tada denkite dangteli.
Patarimas vertas 100 rubliu!!! Issisaugo purkstukai fantastiskai
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 03 12, 01:01)
Dideliausias, dideliausias Aciu .Manau kad ir degalinej, oi, t.y Kauno Akropolyje tureciau rast Reiks kinkyt arklius i ta puse