Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 17:12)
aš varaysiu vėliau į VCUP servetėlių manau ten turėtų dirbti ,sakė yra ten priemoniu sendinimui ,tai gal bus ir dvikomponenčio. rolleyes.gif

Dvikomponencio ten tikrai yra tik zinokit Sottile nemaciau ten g.gif
Atsakyti
nitro lakas irgi tinka ant aplicrafto, neseniai išbandėm, tik smirda, bet džiūsta nerealiai greitai, pati tokį ruošiuosi pirkti, tik labai su vėdinimu apgalvok.
Atsakyti
Sveikos. Papasakokite plačiau apie tą parduotuvę, kuri randasi CUP'e. Ar čia ta pati parduotuvė, kur anksčiau prekiaudavo mezgimo siūlais? Kokių prekių ten yra ir ar didelis pasirinkimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 11, 11:53)
biggrin.gif Kam klausi, jeigu viska zinai...Pirmyn mirksiukas.gif

Pasitikslinau, juk aš tik pradžiamokslė blush2.gif
Dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2009 03 11, 15:21)
Sveikos. Papasakokite plačiau apie tą parduotuvę, kuri randasi CUP'e. Ar čia ta pati parduotuvė, kur anksčiau prekiaudavo mezgimo siūlais? Kokių prekių ten yra ir ar didelis pasirinkimas?  ax.gif

taip žinau kad ten pardavinėja ir siūlus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 17:36)
taip žinau kad ten pardavinėja ir siūlus  smile.gif

As taip supratau, kad butent ten pardavineja priemones dekupazui. Ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 11, 16:18)
nitro lakas irgi tinka ant aplicrafto, neseniai išbandėm, tik smirda, bet džiūsta nerealiai greitai, pati tokį ruošiuosi pirkti, tik labai su vėdinimu apgalvok.

aciu, nes jau galvojau nesulauksiu atsakymo spirgu kaip nezinau kas doh.gif , o su saunu vandens pagrindu biski bijau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2009 03 11, 16:39)
As taip supratau, kad butent ten pardavineja priemones dekupazui. Ar ne taip supratau?

ten viska pardavineja, ir siulus, ir virbalu , ir siuvinejimui kryzeliu visas priemones, ir karoliukus, vakar labai daug serveteliu maciau visas vezimas thumbup.gif , ir dekupazini popieriu, ir ryzini, ir dezutes kartonines, medines, vienu viska dekupazui tikrai rasit , ir ivairiu firmu(kas man patinka neapsistoja viena firma ) ir dazai akriliniai ir porcelianui ir tekstilei, tik turekit pinigeliu kai ten einat, nes po vistiek sugrisit nusipirk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 11, 16:26)
aciu, nes jau galvojau nesulauksiu atsakymo spirgu kaip nezinau kas doh.gif , o su saunu vandens pagrindu biski bijau.  g.gif
Papildyta:

ten viska pardavineja, ir siulus, ir virbalu , ir siuvinejimui kryzeliu visas priemones, ir karoliukus, vakar labai daug serveteliu maciau visas vezimas thumbup.gif , ir dekupazini popieriu, ir ryzini, ir dezutes kartonines, medines, vienu viska dekupazui tikrai rasit , ir ivairiu firmu(kas man patinka neapsistoja viena firma ) ir dazai akriliniai ir porcelianui ir tekstilei, tik turekit pinigeliu kai ten einat, nes po vistiek sugrisit nusipirk  blush2.gif

kažin iki kelių šiandien ten dirba g.gif ?jei visada iki 22 tai gal ir šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
paskambink jiems Tel. (8 5) 2757662 bet manua,kad dirba iki 22
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 11, 12:29)
As bandau  biggrin.gif man labai patinka. Prasom paziureti skilima.  smile.gif
user posted image

super suskeldejimai gaunasi dabar visai uzsimaniau tos arabiskos gumos bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, sakykit o kur rasti purskiamo lako? ar apsimoka ji pirkti? nes man atrodo priklijuoti serveteliu gabaliukai tokie trapus ir greit atsiklijuos, kad su teptuku tepliojant laka baisu.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 03 11, 20:18)
sveikos, sakykit o kur rasti purskiamo lako? ar apsimoka ji pirkti? nes man atrodo priklijuoti serveteliu gabaliukai tokie trapus ir greit atsiklijuos, kad su teptuku tepliojant laka baisu.

biggrin.gif tau isdziuve klijai taip servetele pritrauks, kad net noredama sunkiai benugramdysi. O purskiamas lakas daugiausia naudojamas itrinimams uztvirtinti, nes tepant laka teptuku daznai issiplauna ar tai porporina, ar tai aliejiniai dazais butu itrinta
Purskiamo lako seniuose tikrai rasi. Ir primesk, kiek daug tu jo naudosi, nes ilgeliau jo nenaudojant uzsiiaklina purkstukas , lakas nueis suniui ant uodegos, nebent nebutu gaila nuemus nuo kito realizuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 11 kovo 2009 - 19:42