sveikutes, o man tiktu nitro lakas, ant aplicraft skledejimo
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 11, 11:37)
O jei aš paviršių nuriebalinčiau (nes daiktas buvo naudojamas), pašveisčiau su švitriniu popieriumi ir kimbu į darbelį. Ir dar ar negalima būtų vietoje grunto naudoti tiesiog laką tą patį kurį naudosiu ir paviršiui (Sadolin saunoms)?
Kam klausi, jeigu viska zinai...Pirmyn
Superinis arabiskos gumos skilimas ...dedikuota Dziugai+
Džiuga+ o su ja sunku dirbti, nes kažkaip reikia vienu kartu viską padaryti
pasikartosiu
QUOTE(mamučiukas @ 2009 03 11, 12:59)
Džiuga+ o su ja sunku dirbti, nes kažkaip reikia vienu kartu viską padaryti
Na man tai nesunku. Tepi sluoksni lengvai, skystas jis. Tik nudziuvo ilgai laukt nereikia, kita, po to 3. Ant pabaigos dar alkoholiniu tuo laku. Tik skilimas po 3 dienu jau atrodo viskas, o po savaites dar randi Smagumelis
Merginos, jūsų teismui įmetu porą savo pirmų blynų (batų dėžučių), bet jie dar nebaigti, t.y. yra tik dažyta ir priklijuotos servetėlės. Tas su drambliais lyg paršosi pasendinamas, o tą su frezijom ketinu palikti tokį, koks yra . Kaip jums atrodo? Pakritikuokite, prašau, truputį. Žinau tik, kad gali pasirodyti neišbaigta, bet labai nemėgstu perkrauti, todėl elementų yra nuosaikiai panaudota...
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 11, 12:29)
Dziuga skilimai nuostabus man asmeniskai labai graazus darbeliai buna kur su arabiska guma suskaldyti nebandzius, bet zadu ateity tikrai isbandyt
balte, man tai , tavo dezutes, galima ir dovana idet ir varyt sau gimtadien,i tikrai nebutu geda, ir namuos ka nors susidet super
Skaitydama rusiska saita, radau gera patarima, gal kam prireiks- servetele pries klijuojant reikia truputi suslapint ir isdziovint, tada ja lengviau priklijuot.
QUOTE(AudraB @ 2009 03 11, 12:46)
Labukas mergaites, labai reikia man siandien isigyti Sottile dvikomponenciu, kur butu Vilniuj siandien isigyti
aš varaysiu vėliau į VCUP servetėlių manau ten turėtų dirbti ,sakė yra ten priemoniu sendinimui ,tai gal bus ir dvikomponenčio.