Sveikutės,
man dabar pasistojo toks klausimukas ar dažai (akriliniai), lakas (sadolin saunoms) tinka dekoruoti ir plastikinius paviršius??? Ar dar kažką reikia kitaip daryti?
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 11, 01:59)
Sveikutės,
man dabar pasistojo toks klausimukas ar dažai (akriliniai), lakas (sadolin saunoms) tinka dekoruoti ir plastikinius paviršius??? Ar dar kažką reikia kitaip daryti?
Tinka, bet jei neturi kur det pinigeliu, tai gali ir grunto nusipirkt sukibimui uztikrint. Bet kokiu atveju pavirsiu truputuka pasveisk
Labas ryta ,gal kas žinot kaip VCUP servetėliu pasirinkimas ir šeip priemoniu dekupažui? ir kažin ar šiandien dirba?
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 08:48)
Labas ryta ,gal kas žinot kaip VCUP servetėliu pasirinkimas ir šeip priemoniu dekupažui? ir kažin ar šiandien dirba?
siandien tikrai dirba.
serveteliu nelabai daug, bet kai man labai reikejo tai issirinkau kruvele, o priemoniu maciau kad yra, bet neziurejau kokiu ir kiek, pastebejau kad dazu yra, lako, dvikomponencio lako, dar kazko...
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 10:48)
Del serveteliu tai kai buvau sausio men. nelabai ten koks pasirinkimas jai netingi geriau iki artmanijos ar senasnaujas parduotuviu pavaziuok... o priemoniu ten tikrai yra
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 08:48)
praeitą savaitę atvežė apie 400 naujų rūšių.
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 11, 11:17)
Ooo... tada reikes dar karta apsilankyt....
QUOTE(Amura @ 2009 03 11, 11:27)
Ooo... tada reikes dar karta apsilankyt....
Sveikutes gal kuri esat bandziusi arabiska guma, kaip gaunasi noriu isbandyti tai pirmiausia nutariau cia pas jus pasiklausti ar verta isigyti tokia priemone
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 11, 09:17)
oho tai jau tikrai išsirinksiu reikės nuvažiuot po pietu.... iki 22 val dirba ir šiandien ? o kaip ten dėl kursų šį šeštadienį jau mokami?
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 09:48)
laba, jau SERVETELIU ten kiek vakar pati buvau ir maciau, vilniuj dar ne veinoj parduoituvej tiek nemaciau, tikrai nemeluoju
QUOTE(urupeja2 @ 2009 03 11, 10:53)
Sveikutes gal kuri esat bandziusi arabiska guma, kaip gaunasi noriu isbandyti tai pirmiausia nutariau cia pas jus pasiklausti ar verta isigyti tokia priemone
As bandau man labai patinka. Prasom paziureti skilima.
QUOTE(sobieska @ 2009 03 11, 08:20)
Tinka, bet jei neturi kur det pinigeliu, tai gali ir grunto nusipirkt sukibimui uztikrint. Bet kokiu atveju pavirsiu truputuka pasveisk
Labas rytelis (vėlyvas)
Labai dėkui sobieska už patarimus
O jei aš paviršių nuriebalinčiau (nes daiktas buvo naudojamas), pašveisčiau su švitriniu popieriumi ir kimbu į darbelį. Ir dar ar negalima būtų vietoje grunto naudoti tiesiog laką tą patį kurį naudosiu ir paviršiui (Sadolin saunoms)?
Iš anksto dėkoju už atsakymus
Džiuga+, jau kaip gražu, aš silpnybę turiu kriauklėms.