Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Sveikutės,
man dabar pasistojo toks klausimukas ar dažai (akriliniai), lakas (sadolin saunoms) tinka dekoruoti ir plastikinius paviršius??? Ar dar kažką reikia kitaip daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 11, 01:59)
Sveikutės,
man dabar pasistojo toks klausimukas ar dažai (akriliniai), lakas (sadolin saunoms) tinka dekoruoti ir plastikinius paviršius??? Ar dar kažką reikia kitaip daryti?  blush2.gif

Tinka, bet jei neturi kur det pinigeliu, tai gali ir grunto nusipirkt sukibimui uztikrint. Bet kokiu atveju pavirsiu truputuka pasveisk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas ryta ,gal kas žinot kaip VCUP servetėliu pasirinkimas ir šeip priemoniu dekupažui? ir kažin ar šiandien dirba?
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 08:48)
Labas ryta ,gal kas žinot kaip VCUP servetėliu pasirinkimas ir šeip priemoniu dekupažui? ir kažin ar šiandien dirba?

siandien tikrai dirba.
serveteliu nelabai daug, bet kai man labai reikejo tai issirinkau kruvele, o priemoniu maciau kad yra, bet neziurejau kokiu ir kiek, pastebejau kad dazu yra, lako, dvikomponencio lako, dar kazko... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 10:48)

Del serveteliu tai kai buvau sausio men. nelabai ten koks pasirinkimas jai netingi geriau iki artmanijos ar senasnaujas parduotuviu pavaziuok... smile.gif o priemoniu ten tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 08:48)

praeitą savaitę atvežė apie 400 naujų rūšių.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 11, 11:17)

Ooo... bigsmile.gif tada reikes dar karta apsilankyt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2009 03 11, 11:27)
Ooo... bigsmile.gif  tada reikes dar karta apsilankyt.... ax.gif

Sveikutes gal kuri esat bandziusi arabiska guma, kaip gaunasi ax.gif noriu isbandyti tai pirmiausia nutariau cia pas jus pasiklausti ar verta isigyti tokia priemone rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 11 kovo 2009 - 10:01
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 11, 09:17)

oho tai jau tikrai išsirinksiu smile.gif reikės nuvažiuot po pietu.... iki 22 val dirba ir šiandien smile.gif? o kaip ten dėl kursų šį šeštadienį jau mokami?
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 03 11, 09:48)

laba, jau SERVETELIU ten kiek vakar pati buvau ir maciau, vilniuj dar ne veinoj parduoituvej tiek nemaciau, tikrai nemeluoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 03 11, 10:53)
Sveikutes gal kuri esat bandziusi arabiska guma, kaip gaunasi ax.gif noriu isbandyti tai pirmiausia nutariau cia pas jus pasiklausti ar verta isigyti tokia priemone rolleyes.gif

As bandau biggrin.gif man labai patinka. Prasom paziureti skilima. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 11 kovo 2009 - 10:29
QUOTE(sobieska @ 2009 03 11, 08:20)
Tinka, bet jei neturi kur det pinigeliu, tai gali ir grunto nusipirkt sukibimui uztikrint. Bet kokiu atveju pavirsiu truputuka pasveisk mirksiukas.gif

Labas rytelis (vėlyvas)
thumbup.gif Labai dėkui sobieska už patarimus 4u.gif
O jei aš paviršių nuriebalinčiau (nes daiktas buvo naudojamas), pašveisčiau su švitriniu popieriumi ir kimbu į darbelį. Ir dar ar negalima būtų vietoje grunto naudoti tiesiog laką tą patį kurį naudosiu ir paviršiui (Sadolin saunoms)?
Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Džiuga+, jau kaip gražu, aš silpnybę turiu kriauklėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 11 kovo 2009 - 10:45