Eeech, gaila tik sugadintų dėžučių (na jos tik nuo Hipp arbatos), nes atrodo tokios apsnarglintos lako...Na bet kaip norss...Nors jau bent servetėles liuks užklijavau...Dabar bonkiuką vėlykom bandysiu paburt...Tikiuosi, kad nebesusimaišysiu...
QUOTE(urupeja2 @ 2009 03 06, 15:46)
labukas as naudoju is senuku parduotuves pirkau laka Sadolin firmos Effekt Antique labai geras, man geresnis nei artmanijos linijos krakle
oi.. skaitau ir seile varvinu darausi saraseli ka priktis, nes ruosiuos knygu lentyna dekupuoti.. nezinau ar nebus per greitai, nes tik pora plauku sepeciu ir pora dezuciu esu dekupavusi, bet surizikuosiu tik va, iskilo klausimas - o tas lakas Sadolin firmos Effekt Antique tiks mano lentynelei...
Aš kaip tik jį naudoju kol kas, ant dėžutės parašyta: kad tinka baldams ir kitiems mediniams, metaliniams ir mineraliniams paviršiams patalpose...
Man su tuo Sadolin Effekt Antique nieko nesigauna
Nataly: o man pavyko - ir paprastas sendinimas, ir toks keistas - linijomis, kai uždėjau per daug dažų (akrilo) ant viršaus... Kaip mediena sutrūkusi tokiom ilgom linijom...
taigi daug kartu rasiau..NEDETI DAZU ANTRO SLUOKSNIO TEPTUKU..uz tai ir gavosi dryziai...
ot mergos:))))nu greitai imat kempine arba pirstu pabandot, pamatysit kaip viskas gausis:)
ot mergos:))))nu greitai imat kempine arba pirstu pabandot, pamatysit kaip viskas gausis:)
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 10, 09:31)
taigi daug kartu rasiau..NEDETI DAZU ANTRO SLUOKSNIO TEPTUKU..uz tai ir gavosi dryziai...
Dėjau kempinėle ant bandomo paviršiaus įvairiais sluokniais...Kur labai storai - tai ten linijom... Man patiko...Patirtis bandymuose...
Kaip gražiai apvaliai uždėti servetėlę ant butelio, kai noriu, kad raštas aplink pilnai užeitų....Ušleist antrą sluoksnį servetėlės? (naivu gal klaust, bet..)
neturejo gautis linijom, jeigu tapsnojai , o ne braukei ...o braukimas tai tolugus teptukui...
visa servetele...gal pirma pasakyk koks butelis...jei nueinantis i virsu lygiai be israitymu ir plonejimu tai suki aplink servetele ir fsio...o jei ne...ten kur dedasi dedi viena, tada dajungineji is kitos...
visa servetele...gal pirma pasakyk koks butelis...jei nueinantis i virsu lygiai be israitymu ir plonejimu tai suki aplink servetele ir fsio...o jei ne...ten kur dedasi dedi viena, tada dajungineji is kitos...
QUOTE(sonatuksss @ 2009 03 09, 21:31)
Sveikos merginos, gal galot man kvailai paaiskinti, kas tas ryzinis popierius??
Čia tokia ryžinė servetėlė. Ji dekupažui naudojama, bet gali nervinti pluošteliai gana stambūs - na tokie siūlai pačioje servetėlėje. Bet man ant kai kurių motyvų visai gerai
Sveikos merginos, norėčiau paklausti, kiek laiko džiovinate nudažiusios daiktą? Kiek rašo ant dažų skardinės? Ar tik apžiovinat ir dedat servetėlę? Baisiai ilgai laukti - parą laiko? Aš dažau du kartus, kad ne taip ryškiai matytūsi potėpiai, ar čia klaida???
Dekupažu susidomėjau prieš porą metų, neblogai sekėsi, o va dabar prisėdau vėl, jau viską pamiršau kaip reikiant... Matau, nesąmonę padariau, vietoj pigmento maišiau aliejinius dažus (nes per kursus mums sakė, kad galima naudoti guašą), bet aš neturiu, tai... panaudojau dažus... O dabar skaitau, kad nulakavus gali atsilupti...
Jei daiktą noriu atnaujinti, nesiekiant jį pasendinti, tai profesionalo akimis atrodys kaip ne dekupažas? T.y. man nereikia nei įtrūkimo, nei senumo efekto, tiesiog noriu atnaujinti seną baldą... Vaikiškai atrodo patyrusiomis akimis?
Atleiskit kad tiek klausimų, bet viskas įdomu...
Dekupažu susidomėjau prieš porą metų, neblogai sekėsi, o va dabar prisėdau vėl, jau viską pamiršau kaip reikiant... Matau, nesąmonę padariau, vietoj pigmento maišiau aliejinius dažus (nes per kursus mums sakė, kad galima naudoti guašą), bet aš neturiu, tai... panaudojau dažus... O dabar skaitau, kad nulakavus gali atsilupti...
Jei daiktą noriu atnaujinti, nesiekiant jį pasendinti, tai profesionalo akimis atrodys kaip ne dekupažas? T.y. man nereikia nei įtrūkimo, nei senumo efekto, tiesiog noriu atnaujinti seną baldą... Vaikiškai atrodo patyrusiomis akimis?
Atleiskit kad tiek klausimų, bet viskas įdomu...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 10, 09:31)
kempinė ar sausa ar drėgna turi būti?
Jau tuoj turėsiu fotiką, tai galėsiu vaizdais klausti...Bus paprasčiau, negu mintis dėliot, ir dar ne visai aiškiai...Tada ir butelį parodysiu ir servetėlę...Dabar gruntuoju dar tris butelius, nes noriu VĖlykom padovanoti kaimynkom, kurios irgi tuir mano bendraamžių vaikų...