Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Jo, kursai buvo man tai nerealiai naudingi blush2.gif geras sansasa buvo issiaiskint savo klaidas ax.gif net pamirsau kad su temperatura sedziu lotuliukas.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 07, 22:47)
:berods ir Masa atpazinau ir sage ciupinejau  wub.gif
Gero vakaro visoms  4u.gif

blush2.gif nu kur jau neatpazinsi lotuliukas.gif sage tai nzn ar uzbaigsiu "nelimpa" man jinai kotai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 08 kovo 2009 - 10:09
Ačiū merginos, stengiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 07, 23:38)
esme ne kam skirtas, o kokiu pagrindu smile.gif saunoms gali būti ir akrilinis ir sintetinis ir aliejinis ir alkoholinis. Šiaip instrukcijoje rašo,kad reikia "oil base varnish"

pas mane pusiau matinis akrilinis lakas saunoms, bet nieko nepasidare ant to aplicraft sendinimo, o jei siaip tai kas turi darytis????nes visa laik naudojau artmanijos sendinimus g.gif
Atsakyti
turetu veltis smile.gif įdomu,kodėl nieko neatsitiko, po kiek laiko lakavai ? kai ilgiau padzovini ir man neiko neatsitinka smile.gif
Atsakyti
si kart labai atsargiai viska dariau nes jau suveliau padekliuka, cia tai dariau ant butelio, 1 zigsni uzdejus laukiau para, 2 zingsniuj, po 3 paru itriniau aisku aliejiniais dazai biggrin.gif , (jau pasimokiau), ir po savaites nulakavau ax.gif , labai jau ilgai viska sudejus, bet gal gerai
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 02, 22:21)
pirmas, dar negavau, ir greit negausiu, nes ekonominiu paštu, rašė kad porą sav teks palaukti.

sveikute, man tai labai idomu kiek tu uz siuntinio siuntima sumokejai, nes as jiems irgi rasiau, tai biski brangoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 08, 13:06)
sveikute, man tai labai idomu kiek tu uz siuntinio siuntima sumokejai, nes as jiems irgi rasiau, tai biski brangoka blush2.gif

už 22 kg 220 zlotų
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 08, 10:12)
Ačiū merginos, stengiuosi  mirksiukas.gif

Tikrai ačiū už nuostabią pamoką.. 4u.gif ..Atrodo ir žinau apie tą dekupažą, ir dirbu jau nemažai...o naujo ir naudingo vistiek sužinojau.. smile.gif ..Kartu ir atradau, kai kurias savo klaidas.. biggrin.gif ..
Man naudingiausia ir įdomiausia buvo pamatyti tą tapymą, spalvų maišymą, derinimą..Va su šituos dalyku vis dar kovoju.. smile.gif
Bandysiu sudalyvauti ir kituose kursuose...gal dar ką naujo ir neatrasto pastebėsiu.. ax.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 08 kovo 2009 - 13:18
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 08, 13:24)
už 22 kg 220 zlotų

blink.gif oho, 5kg, 56 zlotai, kazkaip atrode daugoka
Papildyta:
GELBEKIT, ant mano padekliuku nesimato aplicraft skeldejimo, (jie is medzio kamscio)ka dar galima padaryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio kopos: 08 kovo 2009 - 13:36
gal kas zino kur Kaune, arba is kur parsisiusti yra liquitex firmos basics akrilinius dazus????gal kas kur uzmate ar pirko???
Atsakyti
Sveikutės panelytės, turiu klausimuką: nudažiau vazoniuką dažais (akriliniai maišyti su aliejiniais) tada tepiau dvikomponentį sendinimą ,į tryniau aliejiniais dažais ir nulakavau,bet..... visas tas sendinimas man nusilupa nuo vazonėlio tokia plėviale ? ar čia kalti aliejiniai dažai,ar per greit viską sutepiau g.gif ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^nataly^: 08 kovo 2009 - 19:34
^nataly^, o kam maišei juos ? man atrodo cia yra del aliejiniu dažų.

Smėlio kopos , ka reiškia nesimato ? kamstis gan sugeriantis pavirsius, tai pirma sluoksni du kartus tepk ir viskas matysis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 kovo 2009 - 19:57