pasufleruokit prasau mergytes kur ieskot temos aoie dideliu daiktu klijavima
QUOTE(Gema 2 @ 2009 03 06, 10:29)
pasufleruokit prasau mergytes kur ieskot temos aoie dideliu daiktu klijavima
šitam skyrely didelių motyvų, bandyk per paiešką
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 06, 09:31)
šitam skyrely didelių motyvų, bandyk per paiešką
As bandziau, nerado man
QUOTE(Magnetukas @ 2009 03 06, 09:36)
As bandziau, nerado man
Čia http://www.supermama...?...405527&st=0
merginos,gal kuri naudojate laka trukinejimams daryti is Senuku parduotuves?Jei taip,tai kaip jis tiksliai vadinasi Nes kaip tik paklausiu,tai ziuri,kaip i
QUOTE(Paul@ @ 2009 03 06, 13:23)
merginos,gal kuri naudojate laka trukinejimams daryti is Senuku parduotuves?Jei taip,tai kaip jis tiksliai vadinasi Nes kaip tik paklausiu,tai ziuri,kaip i
Sadolin antique
QUOTE(argutiene @ 2009 03 06, 11:37)
labukas as naudoju is senuku parduotuves pirkau laka Sadolin firmos Effekt Antique labai geras, man geresnis nei artmanijos linijos krakle
cia biski susipainiojau, o galima lakuoti akriliniu laku, ant aplicraft sendinimo , nes jau pridariau uztepiu akrilinius dazus , ant to sendinimo, tai nezinau kaip nugramdyt
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 07, 10:21)
Ant aplikraft sendintojo lakuoti reikia alkoholiniu laku.
aciu, jau nulakavau skirtu saunoms, nieko nesidaro, gal bus gerai
esme ne kam skirtas, o kokiu pagrindu saunoms gali būti ir akrilinis ir sintetinis ir aliejinis ir alkoholinis. Šiaip instrukcijoje rašo,kad reikia "oil base varnish"
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 07, 22:38)
esme ne kam skirtas, o kokiu pagrindu saunoms gali būti ir akrilinis ir sintetinis ir aliejinis ir alkoholinis. Šiaip instrukcijoje rašo,kad reikia "oil base varnish"
lai lai lai siandien buvau vcup'e parodomuosiuose dekupazo kursuose
malonu buvo Jus pamatyti ir pamatyti kaip rankose gimsta nuostabus kurinys
ir i kauna jau spejau grizt sakiau reik sostinej apsigyvent tiek visko yra grazaus ir nuostabaus
berods ir Masa atpazinau ir sage ciupinejau
Gero vakaro visoms