Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

pasufleruokit prasau mergytes kur ieskot temos aoie dideliu daiktu klijavima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gema 2 @ 2009 03 06, 10:29)
pasufleruokit prasau mergytes kur ieskot temos aoie dideliu daiktu klijavima ax.gif

šitam skyrely laugh.gif didelių motyvų, bandyk per paiešką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 06, 09:31)
šitam skyrely laugh.gif didelių motyvų, bandyk per paiešką  mirksiukas.gif

As bandziau, nerado man verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 03 06, 09:36)
As bandziau, nerado man  verysad.gif  g.gif

Čia mirksiukas.gif http://www.supermama...?...405527&st=0
Atsakyti
merginos,gal kuri naudojate laka trukinejimams daryti is Senuku parduotuves?Jei taip,tai kaip jis tiksliai vadinasi g.gif 4u.gif Nes kaip tik paklausiu,tai ziuri,kaip i fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 03 06, 13:23)
merginos,gal kuri naudojate laka trukinejimams daryti is Senuku parduotuves?Jei taip,tai kaip jis tiksliai vadinasi g.gif  4u.gif Nes kaip tik paklausiu,tai ziuri,kaip i  fool.gif

Sadolin antique
user posted image
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2009 03 06, 11:37)

labukas as naudoju is senuku parduotuves pirkau laka Sadolin firmos Effekt Antique labai geras, man geresnis nei artmanijos linijos krakle thumbup.gif
Atsakyti
cia biski susipainiojau, o galima lakuoti akriliniu laku, ant aplicraft sendinimo g.gif , nes jau pridariau uztepiu akrilinius dazus doh.gif , ant to sendinimo, tai nezinau kaip nugramdyt
Atsakyti
Ant aplikraft sendintojo lakuoti reikia alkoholiniu laku.
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 07, 10:21)
Ant aplikraft sendintojo lakuoti reikia alkoholiniu laku.

aciu, jau nulakavau skirtu saunoms, nieko nesidaro, gal bus gerai
Atsakyti
esme ne kam skirtas, o kokiu pagrindu smile.gif saunoms gali būti ir akrilinis ir sintetinis ir aliejinis ir alkoholinis. Šiaip instrukcijoje rašo,kad reikia "oil base varnish"
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 07, 22:38)
esme ne kam skirtas, o kokiu pagrindu smile.gif saunoms gali būti ir akrilinis ir sintetinis ir aliejinis ir alkoholinis. Šiaip instrukcijoje rašo,kad reikia "oil base varnish"

ax.gif lai lai lai biggrin.gif siandien buvau vcup'e parodomuosiuose dekupazo kursuose wub.gif thumbup.gif
malonu buvo Jus pamatyti 4u.gif ir pamatyti kaip rankose gimsta nuostabus kurinys wub.gif
ir i kauna jau spejau grizt lotuliukas.gif sakiau reik sostinej apsigyvent lotuliukas.gif tiek visko yra grazaus ir nuostabaus wub.gif
berods ir Masa atpazinau ir sage ciupinejau wub.gif
Gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti