Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Labukas darbstuoles, o buna vienas lakas skirtas ne tik medziui, bet ir kitokioms medziagoms, na kad skirtingiems pavirsiams tiktu? noriu dekupazuoti vazona, tai jis turbut ... kaip uzkrito zodis;) molinis ar kaip cia pavadint. reikia kad nebijotu dregmes... nezinau koki laka rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 05 kovo 2009 - 11:42
QUOTE(Minila @ 2009 03 04, 21:02)
Sveikos, bitutės, darbštuolytės  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Tikrai tikiu, kad kažkur jau kalbėta apie tai, bet gal dar galite kas parašyti, kaip dekupažinti popierių?
-----

Turiu labai man brangią popierinę (kartotinę) dėžutę, tik spalva man nelabai, ar galima kažkaip ją atnaujinti?Ji dažnai bus čiupinėjama, tai gal turi įtakos darymui?
Labai dėkinga būčiau  4u.gif  wub.gif

nu niekas neignoruoja tavo žinučių. tiesiog klausimas labai nekonkretus. Atnaujinti daiktą visada galima. tiesiog ko norėtum? ar išvis bandžius dekupažą ar ne? iš klausimo niekas tikrai neaišku. ir tas brangumas turbūt ne materealus kaip supratau? gi galima visko prigalvot - ir dekupažą panaudot, ar kokia medžiaga aptraukt, ar su kokaiis trafaretais padažyt. Būdų milijonas.
Atsakyti
raportuoju...grizau is dezuciu medziokles is erbi.....ju ten dauk...na bet jau klaikiai nekokybiskos....koki pusvalandi visas ziurinejau nu issirinkai ir galvoju a negaila man bus geru medziagu tokiai...na pabandysiu....bet kasko tikejausi....na bet staliuka koki nuziurejau vat ji taip padekupazavus tik brubgus velnias 85lt toks aukstom laibom kojytem niam niam jau matau ji fantazzijose...tik va vietos mano kukliame bustelyje nelabi...su stalciuku nu jau toks prieskambaryje teleponui kokiam senoviniam pasideti tongue.gif gal kuri ziu ir sumastysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 05 kovo 2009 - 13:29
g.gif sakai nekokybiskos g.gif nu tada sorry uz dezinformacija as pati nebuvau, drauge man nupirko ir sake visko daug ir gana kokybiska blush2.gif nu kaip uz 5 lt g.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

labai knieti išbandyt dvikomponentį laką, kokį rekomenduotumėt, patyrusios dekupažininkės? kad koks nekaprizingas būtų ir noras dekoruot neatšoktų
Atsakyti
toli grazu nesu patyrusi bet man lengviau gaunasi su artmanijos antika nei su aplicraftu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 03 05, 14:43)
g.gif sakai nekokybiskos  g.gif    nu tada sorry uz dezinformacija as pati nebuvau, drauge man nupirko ir sake visko daug ir gana kokybiska  blush2.gif nu kaip uz 5 lt  g.gif

na vistiek aciu uz informacija biskutuka paslifuosim padazysim ir bus liux arbatines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 05 kovo 2009 - 15:01
Dar turiu klausima, gal galite kas pasakyti ar norint, daryti, kad ir paveiksliukas butu sutrukinejes reikia naudoti tik dvikomponeniti ar tinka ir vienokomponentis lakas? blush2.gif
Taip pat noreciau padekoruoti spinteles stiklus ir padaryti matinius, tai jei noriu juos daryti matinius man reikia:
nugruntuoti juos, tada tepti akriliniais dazais kokia noriu, kad spalva butu, tada klijuoti aplikacija (sevetele), o ar galima klijuoti ja skiestu lipalu) ir tada dengti laku?
Ar toks eiliskumas butu? Atsiprasau, jei ka ne taip delioju, bet dar tik pradedu viska daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2009 03 05, 16:01)
Taip pat noreciau padekoruoti spinteles stiklus ir padaryti matinius

stiklui yra specialios priemones.
Atsakyti
neradau atsakymo ir i savo klausima. O vazonui dekoruoti lakas tinkamas kokis butu?
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 03 05, 17:24)
neradau atsakymo ir i savo klausima. O vazonui dekoruoti lakas tinkamas kokis butu?

Tinka visoks lakas, tik tavo pasirinkimas belieka-matinis arba blizgus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 03 05, 17:24)

ANT KIEKVIENO LAKO PARASYTA INSTRUKCIJOJE JO IPATYBES......ANKSCIAU MUSU MINETI LAKAI SENUKUOSE DAUGUMA ATSPARUS O SADOLIN TURI PIRTINIUS TAI TEN SUPER ATSPARUMAS MANYCIAU...KASTUOJA BRUNGIAI 35 LT MAZDAUG
Atsakyti