O LAKAS GAL GERIAU KLIJUOJA NEI SKIESTAS LIPALAS? visgi jis toks glitesnis sakykim aneir leidzia ilgiau taisyti raukslytes
Sveikos, bitutės, darbštuolytės
Tikrai tikiu, kad kažkur jau kalbėta apie tai, bet gal dar galite kas parašyti, kaip dekupažinti popierių?
-----
Turiu labai man brangią popierinę (kartotinę) dėžutę, tik spalva man nelabai, ar galima kažkaip ją atnaujinti?Ji dažnai bus čiupinėjama, tai gal turi įtakos darymui?
Labai dėkinga būčiau
Tikrai tikiu, kad kažkur jau kalbėta apie tai, bet gal dar galite kas parašyti, kaip dekupažinti popierių?
-----
Turiu labai man brangią popierinę (kartotinę) dėžutę, tik spalva man nelabai, ar galima kažkaip ją atnaujinti?Ji dažnai bus čiupinėjama, tai gal turi įtakos darymui?
Labai dėkinga būčiau
gal kam gali buti idomu o gal visi zino :
Vln, Kalvariju g (netoli kuro aparaturos) yra tokia smulkmenu parduotuve Erbi, tai vat ten medine dezute ar komodele nzn kaip pasakyt mazdaug 10x25 su 3 stalciais kainuoja... 5 LT! Kokybiska! Tik ant stalciu israizytos tipo raides bet jos manau puikiai uzglaistomos arba stalcius apsukamas kiekvienam stalciuj pertvarele, issiima
as pati nebuvau, drauge sako ten yra ir lentyneliu ir kt mediniu dalyku
Vln, Kalvariju g (netoli kuro aparaturos) yra tokia smulkmenu parduotuve Erbi, tai vat ten medine dezute ar komodele nzn kaip pasakyt mazdaug 10x25 su 3 stalciais kainuoja... 5 LT! Kokybiska! Tik ant stalciu israizytos tipo raides bet jos manau puikiai uzglaistomos arba stalcius apsukamas kiekvienam stalciuj pertvarele, issiima
as pati nebuvau, drauge sako ten yra ir lentyneliu ir kt mediniu dalyku
cia gal tam pastate, kur prie vokiskos uzuolaidos, bent jau buvo kazkada, kur kalvariju stotele??
jau radau internete, jo sigmos pastate, esu buvusi , geru niekuciu yra
Pasigirkit kas dar koki laka naudojat, kad maziau sluoksniu tept. Man ir noretusi koki nauja is senuku isbandyt. Koks geras, tinkamas butu daiktui, kuris nebijotu vandens nors kiek ir karscio?
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 04, 21:27)
Pasigirkit kas dar koki laka naudojat, kad maziau sluoksniu tept. Man ir noretusi koki nauja is senuku isbandyt. Koks geras, tinkamas butu daiktui, kuris nebijotu vandens nors kiek ir karscio?
as tai siaip naudoju akrilini laka, bet esu girdejusi apie kazkoki laka saunoms nu tipo labai geras, nebijo nieko nei vandens nei karscio , nes as klausiau kokiu lakuot padekliukus kavos arbatos puodeliuj pasidet
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 04, 20:27)
Aš naudoju šitą laką. Kadangi tai pirmasis ir kol kas vienintelis lakas kurį bandžiau tai man jis patinka tik aš turiu pusiau matinį
Papildyta:
Norejau įmest į pagyrų puodą, bet pabaigė ten merginos
tai metu čia... rašo kad čia dekupažas,
ar man tik pasirodė ar ignoras mano žinutei (tikrai neturiu laiko skaityti visas temas ir ieškoti, pagalvojau gal bus nesunku atsakyti Jums, na bet jeigu ne tai ačiū)?
sėkmės darbeliuose
Papildyta:
Violence, labai gražu
sėkmės darbeliuose
Papildyta:
Violence, labai gražu
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 04, 21:26)
cia gal tam pastate, kur prie vokiskos uzuolaidos, bent jau buvo kazkada, kur kalvariju stotele??
tai ten kazkur salia drogo parduotuves?
Erbi yra prie pat knygyno, arčiau nei Drogas..
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 04, 20:27)
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 04, 20:31)
as tai siaip naudoju akrilini laka, bet esu girdejusi apie kazkoki laka saunoms nu tipo labai geras, nebijo nieko nei vandens nei karscio , nes as klausiau kokiu lakuot padekliukus kavos arbatos puodeliuj pasidet
lakas kuris tepasi storesniu ir graziu sluoksniu...yra beckerio...akrilinis laks...geresnio nesu turejus...tik kaikurie irgi kvapo nepernesa...bet cia kaip kam su tais kvapais....bet jis jau vienas is brangesniu..beveik 50 lt.
turiu zmogu kuris dirba su grindim,durim..tai apie si laka tik geros nuomones..aisku ji naudoja tik aukstos kokybes daiktam:)
bet manau ir kitu neblogu dar yra...gal dar kas koki isduos,,,
saunu lakas irgi geras..tik jis irgi skystokas ir nesidengia storai...
QUOTE(violence @ 2009 03 04, 19:50)
Aš naudoju šitą laką. Kadangi tai pirmasis ir kol kas vienintelis lakas kurį bandžiau tai man jis patinka tik aš turiu pusiau matinį
Papildyta:
Papildyta:
Sveiki, aš ir susidomėjau šiuo menu ir dabar domiuosi kokias medžiagas geriausia nusipirkti ir už gerą kainą. Norėjau paklausti dėl šio lako ar jis nors kiek atsparus drėgmei? Nes planuoju atnaujinti vieną spintelę, kuri stovi vonioje ir gali turėti sąlyčio su vandeniu. Taip pat mane domina kokius Jūs teptukus naudojat ar voveliu dengiate dazus ir laka? Ačiū už pagalbą.