nu man irgi tas skilimas taip liuks žiūrisi, nepergyvenk tikrai visi galvos kad taip turi būt
o as jau pergyvenau o jei itrint tai kokia spalva kazkaip skilimai tiesiai per veida eina
cia ne ant fimo cia ant leliu modelino perkelta su plevele ir lakuota
cia ne ant fimo cia ant leliu modelino perkelta su plevele ir lakuota
gali juodu, pilku, tegu eina per ta veida...koks skirtumas..jau kai daiktas skyla, tai maziausiai jis ziuri kad tik veido nesuzaloti...
QUOTE(l@n@ @ 2009 02 27, 20:37)
ir vel as apie laka...nes beda bedele...man su jais....tai klausiu o stai sitas dispersinis lakas tai cia kas per viena...akrilinius zinau aliejinius....a sita vandens pagrindu ar kaip..? noretusi si karta pataikyti,,,nes jau balon sumerkiau nemazai ir darbelis sugadinau
aš tokį naudoju, labai patinka
QUOTE(ramushka @ 2009 03 04, 14:16)
ir vel as apie laka...nes beda bedele...man su jais....tai klausiu o stai sitas dispersinis lakas tai cia kas per viena...akrilinius zinau aliejinius....a sita vandens pagrindu ar kaip..? noretusi si karta pataikyti,,,nes jau balon sumerkiau nemazai ir darbelis sugadinau
tas lakas baisiai skystas ir dengia labai plonai...tai atsibosta zaisti su juo istikro...as tai ji pabandziau ir dabar naudoju popieriui, servetelem vietoj kliju, kai nebeturiu:)
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 04, 15:40)
o pirkai senukuose...nelabai maciau ten tokio sadolinas akrilinis 30lt, bei tas kur jau minejau dispersinis 15 lt......a kiek tas kur rodai
QUOTE(ramushka @ 2009 03 04, 16:13)
o pirkai senukuose...nelabai maciau ten tokio sadolinas akrilinis 30lt, bei tas kur jau minejau dispersinis 15 lt......a kiek tas kur rodai
senukuose, arti 26 LT, bekvapis, skystas, džiūva momentaliai, bet irgi daugiau sluoksnių reikia
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 04, 15:51)
tas lakas baisiai skystas ir dengia labai plonai...tai atsibosta zaisti su juo istikro...as tai ji pabandziau ir dabar naudoju popieriui, servetelem vietoj kliju, kai nebeturiu:)
o kaip jis su akriliniais dazais...mane tas keistas zodis dispersinis neramina
jis vandens pagrindu..del to nebijok...siaip graziai dengia, tik daug kartu labai reikia lakuoti...kad isgauti tai, ka galima su kitais su maziau sluoksniu.ir man jsi toki kvapa turi...jis ne smirda...tik man jis specifinis, kuris siek tiek erzina..tai priklijavimui gerai...bet lakuot man jis nepatinka.bet tikrai nera blogas.
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 04, 17:57)
jsi toki kvapa turi...jis ne smirda...tik man jis specifinis, kuris siek tiek erzina..
kvapas ir mane erzina... as ji irgi kartais klijavimuj panaudoju