Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nu man irgi tas skilimas taip liuks žiūrisi, nepergyvenk tikrai biggrin.gif visi galvos kad taip turi būt thumbup.gif
Atsakyti
o as jau pergyvenau blush2.gif o jei itrint tai kokia spalva g.gif kazkaip skilimai tiesiai per veida eina doh.gif

cia ne ant fimo blush2.gif cia ant leliu modelino perkelta su plevele ir lakuota
Atsakyti
gali juodu, pilku, tegu eina per ta veida...koks skirtumas..jau kai daiktas skyla, tai maziausiai jis ziuri kad tik veido nesuzaloti... biggrin.gif
Atsakyti
Labukas as noriu paklausti irgi del skilinejimu, na man gavosi itin smulkus, net vietomis ju nematau, bijau net tepti porporina, ka daryti gal galima antra karta antik 1 ir 2 tepti ?
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2009 02 27, 20:37)
as toki naudoju
user posted image

ir vel as apie laka...nes beda bedele...man su jais....tai klausiu o stai sitas dispersinis lakas tai cia kas per viena...akrilinius zinau aliejinius....a sita vandens pagrindu ar kaip..? noretusi si karta pataikyti,,,nes jau balon sumerkiau nemazai ir darbelis sugadinau verysad.gif
Atsakyti
aš tokį naudoju, labai patinka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 04, 14:16)
ir vel as apie laka...nes beda bedele...man su jais....tai klausiu o stai sitas dispersinis lakas tai cia kas per viena...akrilinius zinau aliejinius....a sita vandens pagrindu ar kaip..? noretusi si karta pataikyti,,,nes jau balon sumerkiau nemazai ir darbelis sugadinau  verysad.gif

tas lakas baisiai skystas ir dengia labai plonai...tai atsibosta zaisti su juo istikro...as tai ji pabandziau ir dabar naudoju popieriui, servetelem vietoj kliju, kai nebeturiu:)
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 04, 15:40)
aš tokį naudoju, labai patinka

o pirkai senukuose...nelabai maciau ten tokio sadolinas akrilinis 30lt, bei tas kur jau minejau dispersinis 15 lt......a kiek tas kur rodai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 04 kovo 2009 - 15:20
QUOTE(ramushka @ 2009 03 04, 16:13)
o pirkai senukuose...nelabai maciau ten tokio sadolinas akrilinis 30lt, bei tas kur jau minejau dispersinis 15 lt......a kiek tas kur rodai

senukuose, arti 26 LT, bekvapis, skystas, džiūva momentaliai, bet irgi daugiau sluoksnių reikia
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 04, 15:51)
tas lakas baisiai skystas ir dengia labai plonai...tai atsibosta zaisti su juo istikro...as tai ji pabandziau ir dabar naudoju popieriui, servetelem vietoj kliju, kai nebeturiu:)

o kaip jis su akriliniais dazais...mane tas keistas zodis dispersinis neramina g.gif g.gif
Atsakyti
jis vandens pagrindu..del to nebijok...siaip graziai dengia, tik daug kartu labai reikia lakuoti...kad isgauti tai, ka galima su kitais su maziau sluoksniu.ir man jsi toki kvapa turi...jis ne smirda...tik man jis specifinis, kuris siek tiek erzina..tai priklijavimui gerai...bet lakuot man jis nepatinka.bet tikrai nera blogas.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 04, 17:57)
jsi toki kvapa turi...jis ne smirda...tik man jis specifinis, kuris siek tiek erzina..

drinks_cheers.gif kvapas ir mane erzina... doh.gif as ji irgi kartais klijavimuj panaudoju smile.gif
Atsakyti