nulakuok bent karta...kad sendinimas neisigertu i medi...kitaip sendinimas gali likti visai nezymus...
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 02, 19:04)
Labas . O is ko jus darot? Reikia tureti medziagu, irankiu, na ir proto , kad sugebetum . As prisipirkau "Uz 1 eura". Aisku, kokybe ne kokia, bet pigios !
is fanieros nes geriausia gaunas, pabaraizau ir pjaunam klijuojam ,
o kur cia tokios parduotuves uz 1 eura yra
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 02, 18:12)
nu biski prasluota , o tai as lenku kalbos nelabai, ir aplinkiniu nera kad padetu, ten kaip suprantu dekupazinio popieriaus nera, o kaip ten viskas vyksta, galima internetu uzsisakyt ??? o kaip atsiskaitymas , atsiprasau jeigu cia labai ikyriai, tikrai man su ta kalba sunku
Siandien pabandziau daryti konturus ant stiklo,bet rezultatu esu nelabai patenkinta Profesionales pasidalinkite patirtim ,gal yra kazkokiu gudrybiu kurias reiketu zinoti.... Nes vietomis storiau isejo,vietomis ploniau ...ar cia tiesiog praktikos reikia....
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 02, 21:16)
nu biski prasluota , o tai as lenku kalbos nelabai, ir aplinkiniu nera kad padetu, ten kaip suprantu dekupazinio popieriaus nera, o kaip ten viskas vyksta, galima internetu uzsisakyt ??? o kaip atsiskaitymas , atsiprasau jeigu cia labai ikyriai, tikrai man su ta kalba sunku
aš irgi kalbos nemoku, svarbu noras būtų rašiau šitai parduotuvei angliškai, sutarėm, kad jei pasidarys paypal sąskaitą, daug užsakysim. laukiu 22 kg siuntinio
taip kad jei turit noro, jie siunčia į Lietuvą pagal pašto įkainius
paypal, tai cia reikia turet tam reikaliui kortele kazkokia
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 02, 19:58)
is fanieros nes geriausia gaunas, pabaraizau ir pjaunam klijuojam ,
Galvoju, kad ju daug kur yra, nes buvau ir Vilniuj, Kaune. Utenoj, Zarasuose, Svencionyse, o dabar ir Ignalinoj yra. Gyvenu siam kraste, tai geriausiai cia zinau.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 02, 20:26)
aš irgi kalbos nemoku, svarbu noras būtų rašiau šitai parduotuvei angliškai, sutarėm, kad jei pasidarys paypal sąskaitą, daug užsakysim. laukiu 22 kg siuntinio
o esi jau is ju kanors gavus?ar cia pirmas siuntinys?
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 02, 22:13)
o esi jau is ju kanors gavus?ar cia pirmas siuntinys?
pirmas, dar negavau, ir greit negausiu, nes ekonominiu paštu, rašė kad porą sav teks palaukti.
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 02, 22:02)
Galvoju, kad ju daug kur yra, nes buvau ir Vilniuj, Kaune. Utenoj, Zarasuose, Svencionyse, o dabar ir Ignalinoj yra. Gyvenu siam kraste, tai geriausiai cia zinau.
as tai gyvenu vilniuj kiek esu perejus tokiu visokiu pigiu parduotuveliu, tai dazniausia buna slamstas arba jau ispirkta, nevisada matyt uztaikau
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 02, 21:21)
pirmas, dar negavau, ir greit negausiu, nes ekonominiu paštu, rašė kad porą sav teks palaukti.
tai kai gausi, pasigirk:)kaip kokybe...
Tokia pati kaip tarkim iš Senasnaujas