Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nulakuok bent karta...kad sendinimas neisigertu i medi...kitaip sendinimas gali likti visai nezymus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 02, 19:04)
Labas 4u.gif . O is ko jus darot? Reikia tureti medziagu, irankiu, na ir proto , kad sugebetum  doh.gif . As prisipirkau "Uz 1 eura". Aisku, kokybe ne kokia, bet pigios ax.gif !

is fanieros nes geriausia gaunas, pabaraizau ir pjaunam klijuojam ax.gif ,
o kur cia tokios parduotuves uz 1 eura yra
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 02, 18:12)
www.stonogi.pl

tik dabar ten gerokai prašluota  biggrin.gif

nu biski prasluota ax.gif , o tai as lenku kalbos nelabai, ir aplinkiniu nera kad padetu, ten kaip suprantu dekupazinio popieriaus nera, o kaip ten viskas vyksta, galima internetu uzsisakyt ??? o kaip atsiskaitymas g.gif , atsiprasau jeigu cia labai ikyriai, tikrai man su ta kalba sunku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio kopos: 02 kovo 2009 - 20:17
Siandien pabandziau daryti konturus ant stiklo,bet rezultatu esu nelabai patenkinta verysad.gif Profesionales pasidalinkite patirtim 4u.gif ,gal yra kazkokiu gudrybiu kurias reiketu zinoti.... smile.gif Nes vietomis storiau isejo,vietomis ploniau doh.gif ...ar cia tiesiog praktikos reikia.... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 02, 21:16)
nu biski prasluota  ax.gif , o tai as lenku kalbos nelabai, ir aplinkiniu nera kad padetu, ten kaip suprantu dekupazinio popieriaus nera, o kaip ten viskas vyksta, galima internetu uzsisakyt ??? o kaip atsiskaitymas  g.gif , atsiprasau jeigu cia labai ikyriai, tikrai man su ta kalba sunku

aš irgi kalbos nemoku, svarbu noras būtų smile.gif rašiau šitai parduotuvei angliškai, sutarėm, kad jei pasidarys paypal sąskaitą, daug užsakysim. laukiu 22 kg siuntinio rolleyes.gif

taip kad jei turit noro, jie siunčia į Lietuvą pagal pašto įkainius
Atsakyti
paypal, tai cia reikia turet tam reikaliui kortele kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 02, 19:58)
is fanieros nes geriausia gaunas, pabaraizau ir pjaunam klijuojam  ax.gif ,
o kur cia tokios parduotuves uz 1 eura yra

Galvoju, kad ju daug kur yra, nes buvau ir Vilniuj, Kaune. Utenoj, Zarasuose, Svencionyse, o dabar ir Ignalinoj yra. Gyvenu siam kraste, tai geriausiai cia zinau.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 02, 20:26)
aš irgi kalbos nemoku, svarbu noras būtų  smile.gif  rašiau šitai parduotuvei angliškai, sutarėm, kad jei pasidarys paypal sąskaitą, daug užsakysim. laukiu 22 kg siuntinio  rolleyes.gif
taip kad jei turit noro, jie siunčia į Lietuvą pagal pašto įkainius

o esi jau is ju kanors gavus?ar cia pirmas siuntinys?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 02, 22:13)
o esi jau is ju kanors gavus?ar cia pirmas siuntinys?

pirmas, dar negavau, ir greit negausiu, nes ekonominiu paštu, rašė kad porą sav teks palaukti.
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 02, 22:02)
Galvoju, kad ju daug kur yra, nes buvau ir Vilniuj, Kaune. Utenoj, Zarasuose, Svencionyse, o dabar ir Ignalinoj yra. Gyvenu siam kraste, tai geriausiai cia zinau.

as tai gyvenu vilniuj kiek esu perejus tokiu visokiu pigiu parduotuveliu, tai dazniausia buna slamstas arba jau ispirkta, nevisada matyt uztaikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 02, 21:21)
pirmas, dar negavau, ir greit negausiu, nes ekonominiu paštu, rašė kad porą sav teks palaukti.

tai kai gausi, pasigirk:)kaip kokybe...
Atsakyti
Tokia pati kaip tarkim iš Senasnaujas smile.gif
Atsakyti