Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(*Mulate* @ 2009 03 01, 23:43)
siulau kazkiek luktelt. neaisku del ko dezute pramirkus buvo,gal kokioj dregnoj vietoj laikei ja,gal dazai daug vandens turi,nzn,,bet matos,kad del dregmes issipute. medis linkes trauktis,pustis.jei po kurio laiko -savaites manau uztektu-ji nesusitrauks,tada tas briaunas,kurios sueina uzdarius pasvitrinsi ,paploninsi viduj ir turetu susitvarkyt g.gif
nesimato kaip ji atidaryta atrodo ,ar butu ka svitrint ten  g.gif

Aciu 4u.gif
Yra ten ka svitrinti, ten yra medzio kaip plokste atsikisusi, ir ji jungia dezute su dangteliu, tai dar palaikysiu, nes dabr tik 2 dienos praejo, pakentesiu savaite kaip sakai ax.gif
Atsakyti
Teisingas patarimas padžiovinti dėžutę ir gal net ilgėliau, nei savaitę... ax.gif
O tada, prieš švitrinant, galima pabandyti susiliečiančius paviršius ištepti vašku, kartais darinėjimuisi tai labai padeda (esu taip gelbėjusis, naudojau kažkokį dekupažui skirtą vašką, jis toks minkštos konsistencijos ir kvepėjo vanile mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 02, 00:22)
cia turbut viena is tu lenkisku dezuciu, kur prie uzdarymo toks kaip pakilimas yra...briaunele plona...ane???smile.gif
tai ten ji sviezia milimetras i milimetra uzsidaro...ne vienam jau buvo problemu del to...as tai is kitu klaidu pasimokiau:))))ir geriausiu atveju beicuoju....ir tai jau sunkiau uzsidaro, bet dar uzsidaro..ir atidaryti puse velnio...o jei tik padazai, dar storiau jei...ir viskas, stringa...
nes jos sviezios tokios...o kai prisotini ja dazais ir kita...ji truputi issiplecia...nedaug, bet uztenka keliu milimetru kad nebeatsidarinetu....

cia sm ir daugiau mergaiciu buvo, kam tokia problema buvo iskilus...ir zinau kad daze, paskui gelbejo....tai kaip isgelbeti jau nudazyta...gal kuri pasipasakos... rolleyes.gif

ir dziovink nedziovines, jai tai ne motais...manau tik svitrinis pirmu atveju cia pagelbes...

taip taip yra tas pakilimas ar briaunele kazkokia.
Na moteris kantri esu, da padziovinsiu o paskui jau vyruka savo ikinkysiu svitrinti tas susilieciancias dalis ax.gif
Atsakyti
shrekiuke dare ir zinau, jog atgaivino...gal pasisakys issimiegojus:)
Atsakyti
Buvau gavusi gera patarima, kad pries grazinant dezute, reikia atsukti visus vyrelius, rankeneles ir uzraktukus. O pries isukant atgal ar skylutes vertetu sutepti klijais ar laku g.gif . Gal geriau laikytu g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 02, 11:39)
Buvau gavusi gera patarima, kad pries grazinant dezute, reikia atsukti visus vyrelius, rankeneles ir uzraktukus. O pries isukant atgal ar skylutes vertetu sutepti klijais ar laku g.gif . Gal geriau laikytu g.gif ?

Kai grazinau savo dezute, neatsargiai lakavau blush2.gif ir lako pateko ant vyriu doh.gif . Tada irgi sunkiai darinejosi, bet prasidarinejo ax.gif
Atsakyti
ne ne, cia ne vyriuose sitoje beda...cia todel kad ideta papildomai medzio i dezute, kuris riboja uzsidarinejima..na tipo kad tvirtai laikytusi uzsidarius ir nereiketu uzsegimo priekyje..smile.gif
Atsakyti
as neseniai tokia pacia beda turejau su uzsidarinejimu, padaziau 2 sluoksniais viduj ir dar uzlakavau doh.gif tai paskui kai pamaciau, kas ivyko galvojau nusisausiu doh.gif nes reikejo greit dezute atiduot, jau maniau naujai perdaryt, nes svitrinant padetis nelabai gerejo, visgi jau 3 sluoksniai buvo sad.gif
tai MB paeme ir su peiliu apejo visa ta papildoma issikisima, t.y. ji paplonino vos vos, tada as pasvitrinau ir viskas liuks buvo thumbup.gif is naujo padaziau plonai ir uzsidarinejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 03 02, 12:24)
as neseniai tokia pacia beda turejau su uzsidarinejimu, padaziau 2 sluoksniais viduj ir dar uzlakavau doh.gif  tai paskui kai pamaciau, kas ivyko galvojau nusisausiu doh.gif  nes reikejo greit dezute atiduot, jau maniau naujai perdaryt, nes svitrinant padetis nelabai gerejo, visgi jau 3 sluoksniai buvo sad.gif
tai MB paeme ir su peiliu apejo visa ta papildoma issikisima, t.y. ji paplonino vos vos, tada as pasvitrinau ir viskas liuks buvo thumbup.gif  is naujo padaziau plonai ir uzsidarinejo thumbup.gif

va va, aš taip pat esu turėjus šią karčią pamoką...ir laikas deja nepadejo,- dėžutė nesidarinėjo....bet kadangi tai buvo pirma mano dekoruota dėžutė ir tai nebuvo vienintelė klaida doh.gif, tai ji guli spintoj, kaip pavyzdys " kaip negalima daryti " blush2.gif kai dekoravau kita tokia su vidiniu lėžuvėliu, paprašiau vyro jį išlupti,- pavyko visai lengvai, o vidų pašveitus išklijavau filcu. kad dėžutė užsidarytų, priekyje buvo pritvirtinta atskirai pirkta sagtelė 4u.gif Magnetuk, jei dėželė nesusitrauks, gal tau pavyktų ją tokiu būdu patvarkyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 02 kovo 2009 - 13:00
QUOTE(versus* @ 2009 03 02, 12:57)
va va, aš taip pat esu turėjus šią karčią pamoką...ir  laikas deja nepadejo,- dėžutė nesidarinėjo....bet kadangi tai buvo pirma mano dekoruota dėžutė ir tai nebuvo vienintelė klaida  doh.gif,  tai ji guli spintoj, kaip pavyzdys " kaip negalima daryti "  blush2.gif kai dekoravau kita tokia su vidiniu lėžuvėliu, paprašiau vyro jį išlupti,- pavyko visai lengvai, o vidų pašveitus išklijavau filcu. kad dėžutė užsidarytų, priekyje buvo pritvirtinta atskirai pirkta sagtelė  4u.gif Magnetuk, jei dėželė nesusitrauks, gal tau pavyktų ją tokiu būdu patvarkyti  4u.gif

Aciu už idėja, reikės po savaitės kitos paziureti kas su ja darosi ir tada spresti 4u.gif
Atsakyti
Dekupažininkės, sakykit, ar dar jaučiat medinių dėžučių poreikį, ar esat patenkintos Lt siūlomom dėžučių kainom ir kokybe(santykiu)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 02 kovo 2009 - 16:26
Labas.
Iskilo klasimukas.Kokius pigmentus dedat i baltus dazus?Ar galima is senuku tuos kur buteliukuose yra?Ar kokius kitus naudojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 02, 16:28)
Labas.
Iskilo klasimukas.Kokius pigmentus dedat i baltus dazus?Ar galima is senuku tuos kur buteliukuose yra?Ar kokius kitus naudojat g.gif

Aš naudoju pigmentus iš senukų, kotais nesiskundžiu wink.gif
Tačiau su pigmentais galėsi išgauti tik pastelinius atspalvius, arba vidutinio tamsumo.

Tamsesnes ir ryškesnes spalvas reiktų nusipirkti.
Atsakyti