Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

noreciau pasidaryt auskarus tokius didelius blynus, is kokios medziagos reiktu juos lipdyt?
Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2009 02 28, 10:20)
noreciau pasidaryt auskarus tokius didelius blynus, is kokios medziagos reiktu juos lipdyt?

Modelinas ir jai giminingos.
Daugiau ieškok temoje Modelinas.
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 28, 01:26)
...
O kur gauti to purškkiamo lako ir gal galima pamatyti kaip jis atrodo...

Toks ar panašus (būna įvairių firmų)
user posted image

QUOTE(gitaja @ 2009 02 28, 11:11)
As dar del to lako kuri katik aptarinejot, ar jis labai smirda? ar nera jokio kvapo? unsure.gif

Lakai vandens pagrindu nesmirdi arba turi labai silpną kvapą, greitai džiūsta ir teptukai plaunami vandeniu.
Atsakyti
myrmica, ačiū 4u.gif .
Spalvų maišymas man kol kas kosmosas kažkoks blush2.gif . Kursuose apie tai kalbos nebuvo, tai kai pradėjau pirktis reikmenis dekupažui, tai su dažų pirkimu ir strigau blink.gif . Nusipirkau keletą spalvų kol kas, o toliau... Gal visgi reik nusipirkt pagrindines, kaip toj lentelėj, ir bandyt maišyt g.gif . Bet kaip apskaičiuot, kiek dažų prireiks tam kartui g.gif ? Sorry už kvailus klausimus blush2.gif .

Beje, šiandien pabandžiau klijuot didesnį motyvą (ant padėkliuko). Iškart su klijais susiraukšlėjo nerealiai doh.gif , teko nuplėšt, tada pabandžiau sudrėkint vandeniu ir "ištempt", po to klijuot, labai gerai gavos, net patiko, genialus jūsų patarimas bigsmile.gif .
Atsakyti
Sveikos, iškilo klausimėlis, reikia jūsų patarimo blush2.gif dekoruoju laikrodį, bet jis ne medinis, o plasmasinis...ir toks blisgus, nutryniau blizgumą, dabar dedu baltą gruntą. o plastmesei reikia kokių spec. priemonių, ar tinka ir tradicinės-klijai, kur ant medžio klijuoji ir pan. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 28, 15:41)
myrmica, ačiū  4u.gif .
Spalvų maišymas man kol kas kosmosas kažkoks  blush2.gif . Kursuose apie tai kalbos nebuvo, tai kai pradėjau pirktis reikmenis dekupažui, tai su dažų pirkimu ir strigau  blink.gif . Nusipirkau keletą spalvų kol kas, o toliau... Gal visgi reik nusipirkt pagrindines, kaip toj lentelėj, ir bandyt maišyt  g.gif . Bet kaip apskaičiuot, kiek dažų prireiks tam kartui  g.gif ? Sorry už kvailus klausimus  blush2.gif .

Beje, šiandien pabandžiau klijuot didesnį motyvą (ant padėkliuko). Iškart su klijais susiraukšlėjo nerealiai  doh.gif , teko nuplėšt, tada pabandžiau sudrėkint vandeniu ir "ištempt", po to klijuot, labai gerai gavos, net patiko, genialus jūsų patarimas  bigsmile.gif .

Daug spalvų neprisipirk 4u.gif jau temoj buvo rašyta, kad gerai turėt akrilinių dažų mažais kiekiais, jų yra pirkt philipse, ar dailininkų parduotuvėj. Svarbu turėt baltą, o paskui pamaišysi mirksiukas.gif aš maišau iš akies blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 02 27, 18:49)
As siandien tryniau sviesiai ruzava raudonais dazais.Man visai graziai gavos.Tryniau su pirstu,paskui su dregnu skuduriuku nuvaliau ax.gif

labas mane tas trynimas jau nervina viską sugadinu dariau pakabą su antika . poto įtryniau su pirštu , o kai noriu nuvalyti tai

arba viskas per kraštus išeina ,
pabala lakas , o kartais jis visai nusilupa tai dabar bijau stiprei trinti tai gaunasi ir įtrūkimai ir tas lakas vienos spalvos verysad.gif

nu niekaip neperkandu šios technikos.
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 01, 09:33)
labas mane tas trynimas jau nervina viską sugadinu dariau pakabą su antika . poto įtryniau su pirštu , o kai noriu nuvalyti tai

arba viskas per kraštus išeina ,
pabala lakas , o kartais jis visai nusilupa tai dabar bijau stiprei trinti tai gaunasi ir įtrūkimai ir tas lakas vienos spalvos  verysad.gif

nu niekaip neperkandu šios technikos.

O man viskas gerai buvo.Na siandien bandysiu vel itrinti zalia spalva,ziuresim kas gausis g.gif
Atsakyti

mano makaliūzė

user posted image

user posted image

gal bandyti dar pavalyti g.gif
Atsakyti
gal persausu trinu g.gif
Atsakyti
cia atsilupa nuo sito butelio????o kaip ji pasiruosei darbui????atsokineja, nes nera gero sukibimo su stiklu.artmanijos antika dazniausiai ir atsokineja del sios priezasties.
Atsakyti
help.gif Turiu Marabu dažų įvairiausių spalvų nuo spaudos šilkografija. Ar galima panaudoti juos pagrindui? Ar lips servetėlė? Jeigu juos reikia skystinti, tai naudojamas acetonas 646....Ir auksas.Ir sidabras. Ir visokios kitos spalvos... Džiūsta greitai...
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2009 02 28, 19:01)
Sveikos, iškilo klausimėlis, reikia jūsų patarimo blush2.gif dekoruoju laikrodį, bet jis ne medinis, o plasmasinis...ir toks blisgus, nutryniau blizgumą, dabar dedu baltą gruntą. o plastmesei reikia kokių spec. priemonių, ar tinka ir tradicinės-klijai, kur ant medžio klijuoji ir pan. blush2.gif

Jei ruošiesi dar dirbti su plastiku, tai statyb.parduotuvėse pažiūrėk grunto plastmasei - dažnai būna prie dažų automobiliams - esu pirkusi aerozolinį, tikrai patiko, dažai gerai prikibo ir kol kas tfutfutfu nesiruošia byrėti mirksiukas.gif Kainuoja apie niolika litų. Ieškok skirto būtent plastmasei, geriau bespalvio, kad viskam tiktų. Bet jau kvapas doh.gif geriau purkšti lauke cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 01 kovo 2009 - 12:49