nebutina jo dazyti...bet popierius nera toks storas, kad nepramustu tamsiu atspalviu..zinoma paveiklelis matysis, bet gali siek tiek pakisti jo atspalviai..(na tai dar priklauso ir kokios torio tas popierius)
del dazymo...as asmeniskai nudazau..tada apipurskiu vandeniu, (aisku galima ir kitaip elgtis) taip kad jis sudrektu...juk siekiama ne kiek ismirkyti..o popieriu padarytti elastinga...ir..jei ji klijuotume nesuslapinta, jis susigarbanoti gali nuo kliju..juk klijai vandens pagrindu....
as asmeniskai, kas tai bebutu, jei nenoriu kad matytusi medzio faktura, ar kazkoks kitas pavirsius, aplamai vsika dazau baltai..netgi tada jei tas medis sviesus ir dedu dekupazini popieriu..gal skirtumas nera didelis, bet as ji matau ant savo darbu...
Gabii didelis ačiūkas už išsamius paaiškinimus. Tu visada pasiruošusi padėti
QUOTE(bbg23 @ 2009 02 25, 12:10)
Sveikos merginos:)
Pas mane susidare nemazha kolekcija serveteliu:) Galvojau ka cia ir kaip cia daryti. Pagalvojau, gal kas noretu keistis, pirkti, parduoti ir t.t?
Stai mano kolekcija!
http://public.fotki....k/serveteles01/
Pas mane susidare nemazha kolekcija serveteliu:) Galvojau ka cia ir kaip cia daryti. Pagalvojau, gal kas noretu keistis, pirkti, parduoti ir t.t?
Stai mano kolekcija!
http://public.fotki....k/serveteles01/
Sveika . Noreciau keliu serveteliu is tavo kolekcijos . Kaip galeciau nusipirkti?
Mano manymu, čia (video apie kėdės dekoravimą) naudojamas velo tipo popierius, užtai jį reikia dažyti baltai, nes jis šiek tiek persimato, perima fono spalvą.
Popieriaus mirkymas, mano galva, reikalingas tam, kad popieriuje esantis skystis pritrauktų klijus (skystis traukia skystį), kad popierius savo storyje neliktų sausas, kas ir įtakoja galimą raukšlių atsiradimą, kad jis išbrinktų, o paskui džiūdamas ir šiek tiek traukdamasis, geriau priglustų, prisiklijuotų.
Popieriaus mirkymas, mano galva, reikalingas tam, kad popieriuje esantis skystis pritrauktų klijus (skystis traukia skystį), kad popierius savo storyje neliktų sausas, kas ir įtakoja galimą raukšlių atsiradimą, kad jis išbrinktų, o paskui džiūdamas ir šiek tiek traukdamasis, geriau priglustų, prisiklijuotų.
Sveikos,gal zinot ar Artmanijos pacioje parduotuveje kainos panasios kaip ir ju internetineje parduotuveje?
na jos turetu buti identiskos...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 27, 15:22)
na jos turetu buti identiskos...
Visada gerai patari ir daug zinai, tai noriu issakyti savo abejone : o kazin ar "Senasnaujas" ,"Artmanija" siuncia i pasta iki pareikalavimo? Gyvenu provincijoj , i namus siuntiniu nieks nenesioja , o mieste bunu kasdien. Toks budas man butu patogiausias
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 27, 18:43)
Visada gerai patari ir daug zinai, tai noriu issakyti savo abejone : o kazin ar "Senasnaujas" ,"Artmanija" siuncia i pasta iki pareikalavimo? Gyvenu provincijoj , i namus siuntiniu nieks nenesioja , o mieste bunu kasdien. Toks budas man butu patogiausias
Parasyk jiems laiska ir pasiklausk senasnaujas rasiau ne karta ten mielai moteriske atsako
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 27, 16:43)
Senas nauas siuntinuka pastininke i namus atnese.registruotas gi.
Padariau liapsusa.Nezinau kaip graziai istaisyt.
Tepiau su vienkomponnciu,kai apdziuvo tepiau dazus,netycia vino vieto antra kart pabraukiau ir dazai subgo.Jokiu skilimu nebeliko.Bet ir negraziai atrodo.kaip graziai pataisyt ta vieta? Visa vaizda gadina
Tepiau su vienkomponnciu,kai apdziuvo tepiau dazus,netycia vino vieto antra kart pabraukiau ir dazai subgo.Jokiu skilimu nebeliko.Bet ir negraziai atrodo.kaip graziai pataisyt ta vieta? Visa vaizda gadina
Yra paieška...
QUOTE(IF... @ 2009 01 24, 22:50)
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 24, 23:30)