Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nebutina jo dazyti...bet popierius nera toks storas, kad nepramustu tamsiu atspalviu..zinoma paveiklelis matysis, bet gali siek tiek pakisti jo atspalviai..(na tai dar priklauso ir kokios torio tas popierius)
del dazymo...as asmeniskai nudazau..tada apipurskiu vandeniu, (aisku galima ir kitaip elgtis) taip kad jis sudrektu...juk siekiama ne kiek ismirkyti..o popieriu padarytti elastinga...ir..jei ji klijuotume nesuslapinta, jis susigarbanoti gali nuo kliju..juk klijai vandens pagrindu....
as asmeniskai, kas tai bebutu, jei nenoriu kad matytusi medzio faktura, ar kazkoks kitas pavirsius, aplamai vsika dazau baltai..netgi tada jei tas medis sviesus ir dedu dekupazini popieriu..gal skirtumas nera didelis, bet as ji matau ant savo darbu... 4u.gif
Atsakyti
Gabii didelis ačiūkas aciuks.gif už išsamius paaiškinimus. Tu visada pasiruošusi padėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 02 25, 12:10)
Sveikos merginos:)

Pas mane susidare nemazha kolekcija serveteliu:) Galvojau ka cia ir kaip cia daryti. Pagalvojau, gal kas noretu keistis, pirkti, parduoti ir t.t?
Stai mano kolekcija!
http://public.fotki....k/serveteles01/

Sveika smile.gif . Noreciau keliu serveteliu is tavo kolekcijos ax.gif . Kaip galeciau nusipirkti?
Atsakyti
Mano manymu, čia (video apie kėdės dekoravimą) naudojamas velo tipo popierius, užtai jį reikia dažyti baltai, nes jis šiek tiek persimato, perima fono spalvą.
Popieriaus mirkymas, mano galva, reikalingas tam, kad popieriuje esantis skystis pritrauktų klijus (skystis traukia skystį), kad popierius savo storyje neliktų sausas, kas ir įtakoja galimą raukšlių atsiradimą, kad jis išbrinktų, o paskui džiūdamas ir šiek tiek traukdamasis, geriau priglustų, prisiklijuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 27 vasario 2009 - 12:43
Sveikos,gal zinot ar Artmanijos pacioje parduotuveje kainos panasios kaip ir ju internetineje parduotuveje?
Atsakyti
na jos turetu buti identiskos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 27, 15:22)
na jos turetu buti identiskos... mirksiukas.gif

Visada gerai patari ir daug zinai, tai noriu issakyti savo abejone : o kazin ar "Senasnaujas" ,"Artmanija" siuncia i pasta iki pareikalavimo? Gyvenu provincijoj , i namus siuntiniu nieks nenesioja verysad.gif , o mieste bunu kasdien. Toks budas man butu patogiausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 27, 18:43)
Visada gerai patari ir daug zinai, tai noriu issakyti savo abejone : o kazin ar "Senasnaujas" ,"Artmanija" siuncia i pasta iki pareikalavimo? Gyvenu provincijoj , i namus siuntiniu nieks nenesioja verysad.gif , o mieste bunu kasdien. Toks budas man butu patogiausias ax.gif

Parasyk jiems laiska ir pasiklausk mirksiukas.gif senasnaujas rasiau ne karta ten mielai moteriske atsako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 27, 16:43)

Senas nauas siuntinuka pastininke i namus atnese.registruotas gi.
Atsakyti
Kažkuri anksčiau buvot įdėjus nuorodą apie spalvų maišymą, neišsisaugojau, dabar manau bus be šansų surast, gal galit parašyt pakartotinai ax.gif .
Atsakyti
Padariau liapsusa.Nezinau kaip graziai istaisyt. doh.gif
Tepiau su vienkomponnciu,kai apdziuvo tepiau dazus,netycia vino vieto antra kart pabraukiau ir dazai subgo.Jokiu skilimu nebeliko.Bet ir negraziai atrodo.kaip graziai pataisyt ta vieta? g.gif blush2.gif Visa vaizda gadina doh.gif
Atsakyti
Yra paieška... cool.gif

QUOTE(IF... @ 2009 01 24, 22:50)
Turiu tik tokius:
user posted image
user posted image

QUOTE(Lachesė @ 2009 01 24, 23:30)
dar į temą
user posted image

Atsakyti