Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

turiu viena itarima, ir man rodos zinau apie ka kalbi...bet kad nesuklaidinti...kai grisi parasyk pavadinima dvikomponencio... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 26, 15:57)
turiu viena itarima, ir man rodos zinau apie ka kalbi...bet kad nesuklaidinti...kai grisi parasyk pavadinima dvikomponencio... mirksiukas.gif

1. dvikomponentis http://images.tradem.../2/83861402.jpg
2. lakas: firma "rilak" pavadinimas "ekoakva"
Atsakyti
oi cia mano draugas sitas:)))))
taip....situacija su juo tokia...isdziuna, iskaidreja, vos tik pradedi valyti akrila vel pabala, bet greit vel isskaidreja..kai tik imi lakuoti...jis vel pabalsta gaves dregmes, bet greitai vel nuskaidreja....
as ji esu net isbandzius taip, jog vis slapinau...tai jis pabaltuoja...ir vel nuskaidreja...bet siaip neapsivelia nieko....
nutepus laku, istikro tas baltumas gana ilgai laikosi...bet tikrai praeina....
numanau tik viena problema...jei antra karta lakavai neisdziovinus gerai pirma karta nulakuoto sluoksnio.... mirksiukas.gif
paziurek, gal ten pasitaiese jau reikalai?????
nes jei tepei tik kokius kelis kartus, tai nors ir buvo neisdziuve...gerai pastovejus turetu praeiti tas baltumas....o baltumas, tai kazkuo panasus kaip grite katik iskepta darbeli buvo iemtus, ir nebuvo nusluges tas baltumas....

o siaip jei vis dar blogai, mestelk darbeli...jei nenori viesai, i as mesk...paziuresim ka ten galima dar padaryti su juo... mirksiukas.gif

dabar paziurejau kad su aliejiniais itryni..nu nesvarbu..esme labai nesikeicia..nors pats pagal aprasyma prasosi akrilo...
man net patinka ji pakankinti..pabaltuoja iskaidreja ir taip kol neatsibosta:)))))o sirdi taip gera....smile.gif))nes viskas atsistato:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 26 vasario 2009 - 19:04
oi cia mano draugas sitas:)))))
taip....situacija su juo tokia...isdziuna, iskaidreja, vos tik pradedi valyti akrila vel pabala, bet greit vel isskaidreja..kai tik imi lakuoti...jis vel pabalsta gaves dregmes, bet greitai vel nuskaidreja....
as ji esu net isbandzius taip, jog vis slapinau...tai jis pabaltuoja...ir vel nuskaidreja...bet siaip neapsivelia nieko....
nutepus laku, istikro tas baltumas gana ilgai laikosi...bet tikrai praeina....
numanau tik viena problema...jei antra karta lakavai neisdziovinus gerai pirma karta nulakuoto sluoksnio....* mirksiukas.gif
paziurek, gal ten pasitaiese jau reikalai?????
nes jei tepei tik kokius kelis kartus, tai nors ir buvo neisdziuve...gerai pastovejus turetu praeiti tas baltumas....o baltumas, tai kazkuo panasus kaip grite katik iskepta darbeli buvo iemtus, ir nebuvo nusluges tas baltumas....

o siaip jei vis dar blogai, mestelk darbeli...jei nenori viesai, i as mesk...paziuresim ka ten galima dar padaryti su juo... mirksiukas.gif

dabar paziurejau kad su aliejiniais itryni..nu nesvarbu..esme labai nesikeicia..nors pats pagal aprasyma prasosi akrilo...
man net patinka ji pakankinti..pabaltuoja iskaidreja ir taip kol neatsibosta:)))))o sirdi taip gera....smile.gif))nes viskas atsistato:)

Esme ta, kad kai jis man taip nubalo aš supanikavau ir tada man galvon šovė dar viena "išganinga" mintis, kad tą laką kuo greičiau nuplaut reikia... doh.gif fool.gif Na po tokio žingsnio jis jau tapo sugadintas negrįžtamai...
Šiaip dabar užmečiau akį, tai ten kur dar nespėjau nušveist taip nubalę, lyg druska, lyg kalkės būtų nusėdę. Bet čia jau tikriausiai rezultatas SPA procedūrų ax.gif
Na nieko, jau susitaikiau su ta mintim, kad teks iš naujo daryt smile.gif

*po pasendinimo lakavau dar tik pirmą kartą.
O dar viens dalykas, kuris mane neramina, tai, kad ankstesni darbeliai tai nenubaldavo (naudojant tą patį laką ir ta patį sendintoją) g.gif O gal tik ne taip žiauriai atrodė nes buvo ant šviesaus fono...
Atsakyti
nu jei po kranu plovei, tai jau fsio:)))
o ant baltu taip, ne taip ryskiai matosi..plius kuo maziau vandens gauna , tuo maziau matosi....gal si karta slapiau pavalei ir labiau pabaltavo....nieko, is klaidu visi mokomes:)))
Atsakyti
4u.gif Ačiū už konsultacijas ax.gif. Dabar jau šiek tiek linksmiau smile.gif. Vakar tai labai liūdna buvo... O šiandien kai pagalvoju, kad su savo panika pati viską ir sugadinau doh.gif tai kažkodėl labiau juokas ima...
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 02 25, 10:47)
prieš dažydama dėžutę, nepamiršk išsukti vyriukų ir spynelės - rezultatas bus daug geresnis mirksiukas.gif

Aciu aciu aciu 4u.gif ! O man "zaliuokei" net netoptelejo tokia gudrybe doh.gif smile.gif . Butinai pasinaudosiu siuo patarimu, juk dar nusipirkau dezeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 24, 22:37)
parasyta:) mirksiukas.gif kad itrinti akriliniais dazais...pagal ingusia tinka ir aliejiniai..bet siulau laikytis to kas parasyta...labai puikiai isitrina akriliniais...kokius akrilinius turi, kad kyla problemu?

paprastus is kaceliariniu prekiu
kazkaip labai patamsejo ir isimozojo paveikslelis, su dregna kempinele sveiciau siaip netaip atsisveite...
Atsakyti
Juoda kede

Žiūrėjau, žiūrėjau ir nesupratau, kas ten per popierius...Ir ant juodos kėdės...
Gal kas man galėtų paaiškit darbą ant tamsių paviršių...Kažkaip neįkirtau....
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 27, 01:14)
Juoda kede
Žiūrėjau, žiūrėjau ir nesupratau, kas ten per popierius...Ir ant juodos kėdės...

dekupazinis specialus popierius.
Is jo iskerpami motyvai, palaikoma vandenyje kad pramirktu, vandens perteklius nusausinamas ir klijuojama. Ji klijuoja dekupazo klijais prifesionalams (profi Kleber).
Ant tamsaus pavirsiaus pries klijuojant reikia uzdazyti baltai antra popieriaus puse, kitaip... nieko nesimatysi. Ta moteris taip ir sako - kita puse daziau baltai. Bet KADA ji tai padaro - sios "plonybes" matomai specialiai nerode. Tokius dalykus paprastai smulkiai rodo kursuose.

Darbas ant tamsiu pavirsiu imamas daryti kai jau labai gerai "isikirsi" darbelius ant baltu wink.gif
Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 27, 01:14)
Juoda kede

Dar kartelį pažiūrėkit ir pamatysit kad dažo baltai tą dek.popierių biggrin.gif
Atsakyti
Bet gi visur rašoma, kad dekupažinis popierius gan storas ir jį galima klijuoti ant tamskų paviršių, tai kam jį dažyti g.gif O tai ką pirmiau nudažo, paskui vandeny mirko g.gif Na nieko nebesuprantu. Gal gali pagelbėti kas bandė aciuks.gif
Atsakyti