Niu sveikutes as ir savo maziu i si darzeli uzrasius tai ir laukiam dabar eiles,o kad jos dideles tai teisybe as saviski uzrasiau kai buvo du menesiukai

Nu ***** tvarka tai nors nusisauk
Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai

QUOTE(Jersey @ 2007 08 23, 14:57)
Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai

skambink tu jai ikyriai kiekviena diena, gal pasalys, kad jau tilpot. Gal pabos atsiliepinet kiekviena diena ir paskys,kad priimti

o mes rugsejo 4d tikriausiai zygiuosime, jei tik gydytoja rugsejo 3d. isduos med. pazyma. Be pazymos nepriima
Sekmes Jersey

QUOTE(Jersey @ 2007 08 23, 13:57)

nemanau, kad išstums..

Na ka mes jau priimtos
Siandien buvau aisku vos infarkto neivare kai atejau apie 15.00( pries tai ta pacia diena buvau apie 13.00 bet jos nesulaukiau) jau atnesiau jos telefonu prasyta deklaracija o ji man sako : "nu zinokit kosmaras, apie 14.30 ateina motina su trim vaikais viena i lopseli , kita i darzeli atvede ir tipo mes su pirmumo teise.
Gerai kad paskui direktore pasake kad jai atsake. Nu ***..... nesikeikus kas per zmones laukia iki paskutines dienos ir ateina ramiausiai tipo nusispjaut man ant visu nes as su pirmumo teise
Dirike sake kad visa laime ji neturejo kazkokios pazymos tai galejo jos neregistruoti atai jau butu man sakutes su peiliais
Jus man durnai pasakykit , kaip gali buti tokiu savanaudziu zmoniu
juk visi zino kad ten eiles o tie kurie ant ribos ir jiems pasakyta dvi dienas pries rugsejo 1d kad jusu neistume ..ras ateina poniute ir tave ismeta ramia sazine. Si karta turiu buti dekonga direktorei kad pasielge humaniskai ir rado iseiti kaip manes neisgrust, tiesa tikrai nieko nenesiau jai.Aisku jei ta poniute butu turejusi visus dokus as jau daba lakstyciau po visa kauna ieskodama kito lopselio
Mes papuolem i septinta prailginta grupe. Kiek zinau teveliai jau ir susirinkimu turejo ten ir remonta aptare, o kadangi as ant ribos buvau tai ir likau siuo klausimu uz borto, bet noreciau prisijungti. Gal yra mamyciu is tos pacios lopselinuku naujoku grupes ?

Mes papuolem i septinta prailginta grupe. Kiek zinau teveliai jau ir susirinkimu turejo ten ir remonta aptare, o kadangi as ant ribos buvau tai ir likau siuo klausimu uz borto, bet noreciau prisijungti. Gal yra mamyciu is tos pacios lopselinuku naujoku grupes ?

Sveikinu Jersey
Mes irgi priimtos
Na tos pirmumo teisės tai tikrai. na velniopo, lai jos būna, bet terminas popierių pridavimo kad mėnuo iki rugsėjo pirmosios būtų.. O tai gerai sakai, kad kai kuriems žmonėms nusispjaut ir ramia sąžine gali viską sujaukti paskutinę dieną...

Na tos pirmumo teisės tai tikrai. na velniopo, lai jos būna, bet terminas popierių pridavimo kad mėnuo iki rugsėjo pirmosios būtų.. O tai gerai sakai, kad kai kuriems žmonėms nusispjaut ir ramia sąžine gali viską sujaukti paskutinę dieną...

mes ir ryt keliaujam
rasiau pareiskima kai tik gime vaikiukas. sulaukem eiles -agal visas taisykles. ir tik kai penktadieni nuejau perrasyt pareiskimo(bloga data buvo) suzinojau, kad turiu pirmumo teise
tad mes garbingai pradesim

QUOTE(pijus @ 2007 09 02, 15:40)
mes ir ryt keliaujam
rasiau pareiskima kai tik gime vaikiukas. sulaukem eiles -agal visas taisykles. ir tik kai penktadieni nuejau perrasyt pareiskimo(bloga data buvo) suzinojau, kad turiu pirmumo teise
tad mes garbingai pradesim 

tikrai garbingai

Sėkmės Pijui darželyje

na o mes jau siandien buvom darzekyje. pabuvom tik pora valandu ir pasiemiau, nes aukletoja sake, kad jei galiu paimti po poros val, tai geriau ir paimti, nes labai jau maziai visi verke
manasis ne isimtis. ryt vel porai val nuvesiu, gal po truputi prisipras
sekmes kitiems vaikuciams ir mamytems

sekmes kitiems vaikuciams ir mamytems

QUOTE(Smaližė @ 2007 09 03, 13:29)

pabuvom diena ir susirgom

QUOTE(Mamka @ 2006 08 04, 07:51)
10 grupe