Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno r. Noreikiškių lopšelis-darželis "Ąžuolėlis"

Niu sveikutes as ir savo maziu i si darzeli uzrasius tai ir laukiam dabar eiles,o kad jos dideles tai teisybe as saviski uzrasiau kai buvo du menesiukai smile.gif
Atsakyti
Nu ***** tvarka tai nors nusisauk doh.gif Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai blink.gif ph34r.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2007 08 23, 14:57)
Nu ***** tvarka tai nors nusisauk doh.gif  Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai  blink.gif  ph34r.gif

skambink tu jai ikyriai kiekviena diena, gal pasalys, kad jau tilpot. Gal pabos atsiliepinet kiekviena diena ir paskys,kad priimti smile.gif
o mes rugsejo 4d tikriausiai zygiuosime, jei tik gydytoja rugsejo 3d. isduos med. pazyma. Be pazymos nepriima
Sekmes Jersey 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamoska616: 29 rugpjūčio 2007 - 08:21
QUOTE(Jersey @ 2007 08 23, 13:57)
Nu ***** tvarka tai nors nusisauk doh.gif  Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai  blink.gif  ph34r.gif

nemanau, kad išstums.. unsure.gif Ji tik garantuoti bijo... sad.gif Mes irgi stovim prie durų ir trepsim.. yra viena vieta - užims kas ar ne su pirmumo teisėm.. sad.gif Jūs tai nors vietą turit... O mes taip ir trepsim.. sad.gif Jau nervai neblaiko... plaukai kuokštais iš streso krenta.... doh.gif
Atsakyti
Na ka mes jau priimtos ax.gif Siandien buvau aisku vos infarkto neivare kai atejau apie 15.00( pries tai ta pacia diena buvau apie 13.00 bet jos nesulaukiau) jau atnesiau jos telefonu prasyta deklaracija o ji man sako : "nu zinokit kosmaras, apie 14.30 ateina motina su trim vaikais viena i lopseli , kita i darzeli atvede ir tipo mes su pirmumo teise. blink.gif Gerai kad paskui direktore pasake kad jai atsake. Nu ***..... nesikeikus kas per zmones laukia iki paskutines dienos ir ateina ramiausiai tipo nusispjaut man ant visu nes as su pirmumo teise doh.gif Dirike sake kad visa laime ji neturejo kazkokios pazymos tai galejo jos neregistruoti atai jau butu man sakutes su peiliais schmoll.gif Jus man durnai pasakykit , kaip gali buti tokiu savanaudziu zmoniu g.gif juk visi zino kad ten eiles o tie kurie ant ribos ir jiems pasakyta dvi dienas pries rugsejo 1d kad jusu neistume ..ras ateina poniute ir tave ismeta ramia sazine. Si karta turiu buti dekonga direktorei kad pasielge humaniskai ir rado iseiti kaip manes neisgrust, tiesa tikrai nieko nenesiau jai.Aisku jei ta poniute butu turejusi visus dokus as jau daba lakstyciau po visa kauna ieskodama kito lopselio doh.gif
Mes papuolem i septinta prailginta grupe. Kiek zinau teveliai jau ir susirinkimu turejo ten ir remonta aptare, o kadangi as ant ribos buvau tai ir likau siuo klausimu uz borto, bet noreciau prisijungti. Gal yra mamyciu is tos pacios lopselinuku naujoku grupes ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jersey: 31 rugpjūčio 2007 - 21:47
Sveikinu Jersey 4u.gif Mes irgi priimtos rolleyes.gif thumbup.gif
Na tos pirmumo teisės tai tikrai. na velniopo, lai jos būna, bet terminas popierių pridavimo kad mėnuo iki rugsėjo pirmosios būtų.. O tai gerai sakai, kad kai kuriems žmonėms nusispjaut ir ramia sąžine gali viską sujaukti paskutinę dieną... unsure.gif
Atsakyti
mes ir ryt keliaujam ax.gif rasiau pareiskima kai tik gime vaikiukas. sulaukem eiles -agal visas taisykles. ir tik kai penktadieni nuejau perrasyt pareiskimo(bloga data buvo) suzinojau, kad turiu pirmumo teise 4u.gif tad mes garbingai pradesim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pijus @ 2007 09 02, 15:40)
mes ir ryt keliaujam  ax.gif rasiau pareiskima kai tik gime vaikiukas. sulaukem eiles  -agal visas taisykles. ir tik kai penktadieni nuejau perrasyt pareiskimo(bloga data buvo) suzinojau, kad turiu pirmumo teise 4u.gif tad mes garbingai pradesim  tongue.gif

tikrai garbingai didis.gif wub.gif
Sėkmės Pijui darželyje 4u.gif
Atsakyti
na o mes jau siandien buvom darzekyje. pabuvom tik pora valandu ir pasiemiau, nes aukletoja sake, kad jei galiu paimti po poros val, tai geriau ir paimti, nes labai jau maziai visi verke sad.gif manasis ne isimtis. ryt vel porai val nuvesiu, gal po truputi prisipras g.gif
sekmes kitiems vaikuciams ir mamytems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2007 09 03, 13:29)
tikrai garbingai didis.gif  wub.gif
Sėkmės Pijui darželyje  4u.gif

smile.gif aciu.
pabuvom diena ir susirgom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamka @ 2006 08 04, 07:51)
Gal kuri mamyte gali patarti kokia grupe geriausia thumbup.gif , mano mergytei nestuke.gif  4 metukai

10 grupe thumbup.gif
Atsakyti