Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno r. Noreikiškių lopšelis-darželis "Ąžuolėlis"

Nu šio darželio direktorė, tai blink.gif esu girdėjus, net kaip staugia ant savo darbuotojų prie pašalinių, bet čia nieko, istorija buvo tokia, užrašiau savo mažę 1,4 mėn., tai lygiai po metų pradėjo lankyti darželį, nors irgi vis vietų nebuvo, nieko nedaviau, bet pasakiau, kad paskambinsiu nebeatsimenu kam sakiau 4u.gif , bet jie gali sužinoti apie vietas šiam darželį ir tt, tai direktorės tonas buvo sušvelnėjęs, sako, tai dar pasišnekam,, ir ką, kai aš jau galvojau, kad vaikas neis į darželį ji paskambino, kelios dienos prieš rugsėjį, tipo yra vieta mūsų vaikui ar norim, tai aišku norėjom, auklėtojos geros, bet serga dažnai ir mažam leliukui namie vis neša zarazų piktų ( ligų).
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2007 04 28, 18:14)
Nu šio darželio direktorė, tai  blink.gif esu girdėjus, net kaip staugia ant savo darbuotojų prie pašalinių, bet čia nieko, istorija buvo tokia, užrašiau savo mažę 1,4 mėn., tai lygiai po metų pradėjo lankyti darželį, nors irgi vis vietų nebuvo, nieko nedaviau,  bet pasakiau, kad paskambinsiu nebeatsimenu kam sakiau  4u.gif , bet jie gali sužinoti apie vietas šiam darželį ir tt, tai direktorės tonas buvo sušvelnėjęs, sako, tai dar pasišnekam,, ir ką, kai aš jau galvojau, kad vaikas neis į darželį ji paskambino, kelios dienos prieš rugsėjį, tipo yra vieta mūsų vaikui ar norim, tai aišku norėjom, auklėtojos geros, bet serga dažnai ir mažam leliukui namie vis neša zarazų piktų ( ligų).

mastau.gif gaila, kad nepameni KAM ruošeisi skambint.. biggrin.gif Manau, kad rajono švietimo skyrius turėtų padėtį žinoti... unsure.gif Nu kaip nemėgstu veltis į visokius piktumus sad.gif
Na tik tiek guodžia, kad auklėtojos geros.. na iš pasisakymų supratau.. smile.gif
Atsakyti
Mano panelei jau pernai buvo eilė priėjusi, bet dar nevedžiau. Šiemet jau eis. Nors kažką kalbėjo, kad tipo gali ir nebūti vietų, na bet tada tiesiu taikymu į švietimą žygiuosiu. Du metus pralaukus nesiruošiu auklės samdyt.
Atsakyti
LABUTIS MAMYTES GAL AS JAU RYT IR VAZIUOJU SAVAO PANELE UZRASYTI NES JUSU PASISKAICIUS SMAGU DAROS doh.gif SKAMBINAU DIREKTOREI KAI PANELEI BUVO 2 MEN TAI SAKE PATS LAIKAS UZRASYTI BET NIEKAIP IKI TEN NENUVAZIUOJU.MANO DRAUGE LEIDO SAVO DUKRA I SITO DARZELIO PARUOSIAMA GR. IS PRADZIU NEPRIEME NES JIE GYVENA MARVELEJE BET PO PRIIME smile.gif MMANE DOMINA AR DARZELYJE KOKIA UGDOMOJI VEIKLA VYKSTA NES KAI DRAUGE PASAKE KAD MAMYCIU SVENTES NEBUS TAI MAN IDOMU PASIDARE. GAL KAS GALITE KA PAPASAKOTI 4u.gif
Atsakyti
Nu va jau paskelbe, kas papuola nuo rudens i lopsiuka.
Valio - mes vargais negalais papuolem smile.gif
Is pradziu buvom ant ribos - bet po to tipo kazkas atsisake vesti nuo rudens, tai mes jau sarase VALIO!!!!!
Sekmes kitoms mamytems stengiantis savo pipiriukus uzrasant i darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamoska616 @ 2007 07 02, 08:10)
Nu va jau paskelbe, kas papuola nuo rudens i lopsiuka.
Valio - mes vargais negalais papuolem smile.gif
Is pradziu buvom ant ribos - bet po to tipo kazkas atsisake vesti nuo rudens, tai mes jau sarase VALIO!!!!!
Sekmes kitoms mamytems stengiantis savo pipiriukus uzrasant i darzeli  4u.gif

Sveikinam , mes irgi papuolem i septinta grupe lopselio, bet maniske trylikta, dar toje grupeje yra dvi laisvos vietos, bet mums pasake kad iki pat rugsejo pirmosios gali isstumt kas nors su pirmumo teise, taigi iki 09-01 taip ir neaisku, kaip dabar sarase esam o kaip bus po likusiu menesiu tai neaisku doh.gif
Atsakyti
O kAIP SUZINOT? gAL INTERNETE SARASAI YRA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 07 03, 14:08)
O kAIP SUZINOT? gAL INTERNETE SARASAI YRA? g.gif

mums tai pati vedeja paskambino.
sliulyciau smmėliukei pačiai pasiskambinti vedėjai ir pasiteirauti. Tel.nr. 837397294
Sėmkės unsure.gif
Atsakyti
Man irgi vedėja skambino praeita sekmadieni ir paprašė pirmadienį apsilankyti. Tad pradžiugino kad ji kaip ir sarasuose jau nuo rudens , et kaip minėjau visada yra tikimybė kad isstums su pirmenybe. Nu ***** tie studentai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O aš jau pykstu truputį dėl tų pirmenybių.... blush2.gif Reikia alkoholiku patapt ar skirtis su vyru.. mastau.gif Susiplanuoji gyvenimą vienaip, o tau prieš nosį kažkas pirmumo teisėm užlenda... unsure.gif būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu... cray.gif Čia aš iš tų, kuriems prieš pat nosį brūkšnys užbrauktas buvo... sad.gif
Čia negražiai pasakysiu, ale studentams reik mokytis, a ne vaikus gamint.. dirol.gif tik akmenais neužmėtykit... biggrin.gif čia pusiau juokais pasakiau, nes pati mokslinių laipsnių atsisakiau dėl šeimos.. vyras siekė aukščiau, o man ir vidutinio protingumo diplomo užteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2007 07 19, 03:42)
O aš jau pykstu truputį dėl tų pirmenybių....  blush2.gif Reikia alkoholiku patapt ar skirtis su vyru.. mastau.gif Susiplanuoji gyvenimą vienaip, o tau prieš nosį kažkas pirmumo teisėm užlenda... unsure.gif būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu... cray.gif Čia aš iš tų, kuriems prieš pat nosį brūkšnys užbrauktas buvo... sad.gif
Čia negražiai pasakysiu, ale studentams reik mokytis, a ne vaikus gamint.. dirol.gif tik akmenais neužmėtykit... biggrin.gif čia pusiau juokais pasakiau, nes pati mokslinių laipsnių atsisakiau dėl šeimos.. vyras siekė aukščiau, o man ir vidutinio protingumo diplomo užteko biggrin.gif

Cia taikytina dienininkam manyciau. As ir studente, bet mokaus neakivaizdziai visgi vaikus augint , juos maitint, kada gi visa tai suspet mokinantis dieniniam. Oi siuntam ant tu dieniniu nes tik jie pirmuma ir turi doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
As tai nelabai pykstu ant tu studentu, bet tik ant sistemos pykstu.
Man paciai kilo noras pasiimti magistre paskutini semestra akademines, kad tik buciau dieniniam skyriuje ir vaikiuka priimtu i darzeli.
Bet va birzelyje baigiau ir dabar mes 14 sarase. Na visada yra galimybe, kad mes iskrisim verysad.gif
Atsakyti