QUOTE(Pekolis @ 2010 03 08, 12:20)
Ačiū už atsakymus. Aušras, ironiją suprantam. Nereikia jos tiek daug
, suprantu kad atsibosta atsakinėti į diletantų klausimus. Nuožulnesnio šlaito padaryti nėjo, kadangi ribota erdvė ir buvo gilinama sena kudra. Reiškiasi betono laiptų montuoti į šlaitus neverta, kadangi laiptams gręžti 2 m gylio polius visai nėra noro. Teks nuo kranto įleisti medinius laiptelius ant plieninio karkaso.
Beje Kasnis,ačiū už atsakymą taip pat.
Pekoli,
Mano ironijos jokiu būdu nereikia priimti asmeniškai ir dėl to pasijusti "diletantu" ar šiaip
. Tiesiog 99% iš 99% žmonių kūdras kasa pavargę nuo betono, ieškodami gamtos ir trokšdami bent dalelę jos "prisijaukinti" savo sodyboje. Mačiau ne vieną žmogelį "paskandinusį" į kūdrą krūvas betono ar metalo polių, blokų, perdangos plokščių, net daugiabučiuose naudojamų laiptų maršų ir klausiantį "kaip man dabar tai kūdrai suteikti natūralumo?"...
TAigi ši ironija skirta visiems, kuriems kyla minčių apie betoną kūdroje ir visiems "kūdrinukams", kuriems linkiu jo ten nenaudoti
Jei teritorijos trūkumas verčia įrenginėti laiptus, medis ant metalinių polių, palyginti su betonu - jau visai neblogas sprendimas. Nematęs šlaitų vietoje, kažko rimtesnio atsakingai siūlyti negaliu, tačiau esu matęs visai gražių apvalių ąžuolo medienos trinkų laiptų, sudėtų tiesiog ant grunto. Jei molis pats laikytų "iškirstų" jame laiptų formą, gal vertėtų pabandyti ir jums. O gal šlaite galima suformuoti kažką a-la serpantiną ir apsieiti visai be laiptų? Šiek tiek fantazijos, proto ir šeimininkiškų rankų triūso - juk paskui toje kūdroje reikės maudytis .... JUMS PAČIAM
Dideliausios kūrybinės sėkmės!
Aušrys