Įkraunama...
Įkraunama...

Tvenkinio kasimas

QUOTE(Mistica @ 2009 07 14, 14:37)
bijau tokio varianto, kad iškasus giliau, vandens nepadaugės..  unsure.gif

Tada reikia pasidaryti grunto tyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 07 14, 13:27)

2. iskasti ir tiketis geriausio..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visada reikia duoti zmones pasirinkti.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaban: 15 liepos 2009 - 08:30
Sveiki. Sode turim štai tokiąuser posted image user posted image user posted imagebalą. Joje gylio iki pusantrio metro. Dugnas mėlynas molis. Dumblo apie 20 cm. Ruošiamės gilinti. Klausimas, gilinti neišsiurbus vandens ar vistik siurbti.
Atsakyti
QUOTE(Pekolis @ 2009 07 30, 18:22)
Sveiki. Sode turim štai tokiąuser posted image user posted image user posted imagebalą. Joje gylio iki pusantrio metro. Dugnas mėlynas molis. Dumblo apie 20 cm. Ruošiamės gilinti. Klausimas, gilinti neišsiurbus vandens ar vistik siurbti.

neissiurbus bus daug "ziuzios".. issiurbus matysis kas kasama.. manau geriau issiurbti, jei jau toki dydeli darba daryti..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 07 31, 09:54)
neissiurbus bus daug "ziuzios".. issiurbus matysis kas kasama.. manau geriau issiurbti, jei jau toki dydeli darba daryti..

nebenusibazarink kalakutuk is saves biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vel atvaziavo pas mane traktoriai dabaigineti zole tvarkyti aplink mano ta grazu prudeli smile.gif pradzioje kultivatoriumi viska sumale, poto islygino ir veliau volu su spigliais sutrombavo-supureno.. Po ju nuo 6 iki 9 grebliavau, sejau, trombavau, uodai suvalge, pavargau bet sutvarkiau tik puse prie to prudo.. ir tai aciu zmonelei mylimai, paziurejo i mano vargus ir padejo.. idealiai lygiai isvis nesugauna, gruntas labai slapais, gabalais, greblium nesismulkina.. daugumos vietoje vaikstai kaip per ciuzini, spiroklioja zeme.. visgi uzpiltas pudas duoda savo, nezinia kada galutinai susiguls tenai tas gruntas.. ale pofig, kaip bus taip gerai.. poto uzaugs zole, viska pasleps biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kaban, ką palnuoji daryti su kūdros krantais, kuom apželdinsi, kaip prižiūrėsi. domiuosi, nes pas mane irgi vienoje pusėjo kūdros irgi maždaug tokio statumo krantai, tai suku galvą ką čia su jais padarius. Su žoliapjove nelabai nupjausi, statoka, gal kokiais šliaužiančiais kadagiai apželdinti galvoju....
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2009 09 09, 14:46)
Kaban, ką palnuoji daryti su kūdros krantais, kuom apželdinsi, kaip prižiūrėsi. domiuosi, nes pas mane irgi vienoje pusėjo kūdros irgi maždaug tokio statumo krantai, tai suku galvą ką čia su jais padarius. Su žoliapjove nelabai nupjausi, statoka, gal kokiais šliaužiančiais kadagiai apželdinti galvoju....

na sejam dabar ten paprasta zole.. ta statu slaita dar biski darkysim, kasim transeja , todel siemet nieko ten nedarysim, veliau maniau krumais kokias apzeldinti, kad nereiktu pjauti zoles.. akmenu sudesim ir tiek..
Atsakyti
sveiki noriu paklaust gal kas nusimano ar iskasus tvenkini salia namo (apie 3-4 m.) nesirinks i rusi vanduo? is anksto dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nauris @ 2009 09 11, 01:57)
sveiki noriu paklaust gal kas nusimano ar iskasus tvenkini salia namo (apie 3-4 m.) nesirinks i rusi vanduo? is anksto dekui smile.gif

aishq priklausomai nuo grunto.. bet as manau kad rinksis, bent jau dreges bus tikrai daugiau.
Atsakyti
Sveiki, aš pas jus su klausimu vienu 4u.gif Seneliai padovanojo žemelės tarp miškų, labai graži vieta, ruošiamės ten vasarnamį statytis. tik ten reikia sukelt žemę nes drėgna. Tai galvojam prieš tai tvenkinuką išsikasti, vietos sočiai, ir tom žemėm sukelt sklypą kur namas stovės. Bet pakalbėjau su vienu žmogum nuo tų kraštų, tai jis papasakojo, kad ten pas mus šaltžemis, kuris yra linkęs "migruoti", kad ir išsikasim prūdą, jis po kiek laiko užslinks. ieškojau informacijos apie tą nelemtą šaltžemį, bet nieko beveik nerandu, tik kad jis labai nederlingas. Gal kas esat su juo susidūręs? gal yra kokių gudrybių, kaip tą tvenkinį iškast, kad krantai neužslinktų. Ačiū smile.gif
Atsakyti