QUOTE(Augutis @ 2009 07 08, 09:41)
Sudejau viska - ir plevele ir molio 250 m3. Kazkaip norejosi prie to hidroizoliacijos klausimo daugiau negrizt Moli kiek galejau sutankinau vibroplokste skersai ir isilgai.
Klausimas ismanantiems: ar reiketu iskart pilt vandeni nelaukiant kol tas molis suskilines, ar galima neskubet, sutvarkyt pakrantes ir t.t. Nes reikalas tas, kad is savo grezinuko pilsiu koki pusmeti ir tai su salyga, kad vanduo 100proc niekur nedings o vistiek kazkiek prasifiltruos, kazkiek garuos ant saules ir pan. Nes jei reikia uzliet nedelsiant, tai reikia nauja didelio debeto grezini daryt.
p.s. Kaip cia fotke ikelt?
Klausimas ismanantiems: ar reiketu iskart pilt vandeni nelaukiant kol tas molis suskilines, ar galima neskubet, sutvarkyt pakrantes ir t.t. Nes reikalas tas, kad is savo grezinuko pilsiu koki pusmeti ir tai su salyga, kad vanduo 100proc niekur nedings o vistiek kazkiek prasifiltruos, kazkiek garuos ant saules ir pan. Nes jei reikia uzliet nedelsiant, tai reikia nauja didelio debeto grezini daryt.
p.s. Kaip cia fotke ikelt?
na jei dugnas paruosta tai ko laukti? tik man rodos reiktu dirvozemio ant dugno kazkiek 10-20 cm ten kur augala augs, trombotam molyje gi neaug.. ir smeliuko ten kur pliazas bus.. dar vienas niuansas, kuris man atrodo aktualus.. pas mane yra grezinis.. grezinio gale yra toks filtras, kad neuzsineshtu grezinis smeliu.. kiek as zinau, po kurio laiko tas filtras vistiek uzsinesha ir reikia grezini remontuoti ar net grezti nauja.. ir kuo daugiau ispompoji vandens - tuo greciau uzsinesha.. na jei per menesi namui ispompoji kokius 10 kubu, tai per metus 100 kubu, tai per 20 metu - 2000 kubu.. o jus i savo tvenkini kiek planuojate ispompoti? man tai butu biski baisu sugadinti savo grezini...