Kiekvienas turi teisę rinktis, ką, už kiek, kokiu būdu įsigyti. Aš nesakau, kad pinigus už konsultaciją reikia sumokėti būtent man - juos galima sumokėti "viską žinančiam" ūsuotam ekskavatorininkui Juzekui.
nu kad spjaudosi tas mano vargsas "juzekas" jau nuo mano ideju
Be to tai galima daryti daug daug kartų, ką ir įrodo jūsų atvejis
nu baldus as irgi stumdau daznai.. ir drabuzius keiciu.. ir masinas.. kuom blogai pakeisti pruda, jei jau nepatinka kas buvo? praeis 10 metu as ji vel perkasiu.. arba uzkasiu.. arba padidnsiu 2gubai.. nematau cia jokios tragedijos ir nesuprantu, kur cia jus matot tragedija.. nu aishq gal del to, kad visi tie darbai praeina ne per jusu rankos.. nu bet nereikia but godziam
O kalbant apie SM KOMERCIALIZACIJĄ, negaliu neprisiminti tamstos kuruojamo SM skyrelio apie nacionalinius septikų ypatumus :
http://www.supermama...?...273982&st=0Jei jau mano komentaruose KAban surado komerciją, šiuose pasisakymuose be komercijos aš įžiūriu ir potencialų GAMTOS TERŠIMĄ NEPAKANKAMAI IŠVALYTOMIS NUOTEKOMIS. Taigi ar tik nebus čia tas klasikinis atvejis: kuo pats kvepi, tuo ir kitą tepi?
nu tai kad as niekam nesiulau nieko is manes pirkti, kadangi nesu priekiautojas tais dalykais.. ir kas naudojasi mano patarimais ta zino
o del tersyma - tai siulau pasidometi LR istatymais, kur apie septikus viskas detaliai isaiskinta
ik labai turtingas arba labai ... OK, sakykim "darbštus" žmogus gali sau leisti prabangą vieną kartą kūdrą iškasti , o antrą kartą formuoti jos šlaitus. Ir tik absoliučiai nieko apie vandens telkinius nenusimanantis žmogus puola kasti kūdrą IŠ ANKSTO NEŽINODAMAS JOS VANDENS LYGIO!
Nu taip as labai darbstus.. O Jus neidemiai skaitote pateikiama informacija.. Prudas nebuvo kastas tuscioje vietoje.. vienas jo krantas suformuotas uzpilus sena pruda.. dabar tuoje vietoje molio-smelio-vandens mishinis, kuris naturaliai sliauzia i prudo dugna.. isvegti to beveik neimanoma, nors ir buvo uzpilama pradziai sausu gruntu.. bet ivertinti kaip yra is tikruju galima tik kai susigules tas gruntas, iseis vanduo ir i ta vieta gales ramiai atsistoti ekskavatorius ir tada suformuos ir dugna galutinai ir sita kranta.. dabar ekskavatorius 23 tonu ten paskendo iki dugno ir vos islipo atgal..
kitas krantas, kuris buvo sutrumpintas, uzpiltas tiesa sausu gruntu ir dabar yra panasioje sitacijoje.. beje ten nuolydis kaip ir neblogas, bet tikriausiai mes ji ptrumpinsim dar kkiias 3 m (jau patrumpino apie 10).. bet veliau, kadangi neiashq kiek grunto nusliauze ir kiek bus vel iskasta, ir del to neiashq kiek jo reika dar atvezti..
trecias krantas, kuris matosi pries akys ir padarytas statesnis del to, kad jis nebutu apauges tom nendrem-shudendrem, kuom buvo apauges pirminis prudas.. sita patarima as gavau is pazystamo, kuriam vienas zinomas kauno hidrogeologas (senukas 80 metu) suprojektavo ir iskase 2 tvekinius 2 ir 7 Ha. Ta pati patvirtino mano "usuotas jusekas".. kadangi tas slaitas yra prie tvoros ir nebus eksplotojamas, augs zolyte ir gelytes, nematau priezasties cia nervuotis..
Apibendrinus - as turiu konkretu plana, kuri koreguoju gavus naujos info.. is gerb Ausrio tikejausi gauti naudingu pastabu, vietoj to gavau kazkokiu neiashkiu pasaipu.. matyt toks jo budas.. na ka gi, kiekvienam savo