Įkraunama...
Įkraunama...

Rožinės svajonės išsipildymas

Labai graži istorija wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Vos ašara kaip pupa nenuriedėjo wub.gif Aš irgi turiu rožinę svajonę wub.gif Na, bet bandyti įgyvendinti galėsim dar negreit. Laukia dar 5-6 metukai studijų, norėtųsi šiek tiek didesnių namučių, bet aš tikiu, kad vieną dieną ir aš turėsiu kam įrišti kaspiną ir apvilkti suknytę wub.gif
Atsakyti
Baltike, labai gražu...
Atsakyti
ak baltike kokia grazi istorija wub.gif sveikinu susilaukus dukrytes 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
grazu kai gyvenime pildosi svajones 4u.gif nuostabi seima, stiprybes ir sveikateles jum visiems! mano pacios svajone butu tureti bent jau tris vaikucius, bet...netgi vienam dar svajone neissipilde... ir laukiam to su nekantrumu. sekmes! 4u.gif
Atsakyti
o kad visiems taip graziai svajones pildytusi wub.gif
Atsakyti
Labai uz sirdies griebiantis pasakojimas,nuriedejo ir man asarele wub.gif laimes ir sekmes jusu seimynai wub.gif
Atsakyti
ir vel apsiverkiau, nebeskaitysiu siandien gimdymo istoriju smile.gif Einu gaudyti zydruju svajoniu smile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif Pati nuostabiausia istorija, apsizliumbiau... smile.gif smile.gif
Atsakyti
ir kaip netiketi stebuklais as nebezinau.braukiu asara dziaugsmo sluostau nosi varvancia ir pavydziu baltu pavydu uz nuostabia d dovana jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija....skaičiau ir mėgavausi taip gražiai aprašytu laukimu ir gimdymu...be galo įkvepianti istorija, kad svajoti verta, nes svajonės pildosi wub.gif
Atsakyti