Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

Gavau ir "Moritos" pasiūlyma, perspjovė visus! doh.gif lotuliukas.gif
Nors aiškiai parašiau, kad langas "žiūri" į stiklintą balkoną, t.y. jokio kontakto su krituliais ir pan., vis tiek skaičiuoja kažkokias spec. apsaugas nuo lietaus, o jau angokraščių apdailai prikalkuliavo net 250 Lt - ką už tiek daryt, auksu išsiuvinėt? doh.gif Kai patyrinėjau kainas, palyginau su kitomis sąmatomis, jau pradeda atrodyt, kad juokais belekokius skaičius sumetė. Jei jau neima tokio užsakymo, kaip 1 langas, tai galėtų taip ir parašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 03 25, 08:02)
Alfa savajam amplua, pazades o paskui lauk nezine kiek lotuliukas.gif , ne jus pirma, ne jus paskutine biggrin.gif , kaskur sitam forume skaiciau apie alfos pazada, irdgi pazadete buvo kad greit pakes stiklo paketa, tai moteriskei nusibodo laukt smile.gif buvo parasita kda klientai skirstomi i VIP ir paprasti mirtingeji, tai jus turbut patenkat i antra grupe smile.gif

Nereikia iskart mane apkaltinti del visko. Jei gerai pamenu, kai si kliente i mane kreipesi - prasidejo mano buvusios darbovietes griutis, todel niekas nesusisieke su ja. Labai delto apgailestauju. Todel jei dar reikia langiuku - mielai pateiksiu samatele operatyviai ta pacia diena pats.

Del to stiklo paketo: kolega artech nieko nezino, o atrodo , kad jis buvo ta kliente is jo pasisakymu.

Galiu dar karta viska apie ta situacija parasyti, jei kazkam labai smalsu, nuo pat pradzios, bet nemanau, kad kazkam idomu. Juolab kad langai buvo klientei sudeti laiku, deja montazo metu netycia iskilo stiklas, ir jo pakeitimas uztruko ne 2 dienas, o 2 savaites, del stiklo paketu gamintoju kaltes. Vejas pas kliente nepute per stikla, buvo vasaros metas. Taip, kad as delto nematyciau tokios dideles problemos, kokia ji buvo padaryta forume. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 03 25, 11:43)
Nereikia iskart mane apkaltinti del visko. Jei gerai pamenu, kai si kliente i mane kreipesi - prasidejo mano buvusios darbovietes griutis, todel niekas nesusisieke su ja. Labai delto apgailestauju. Todel jei dar reikia langiuku - mielai pateiksiu samatele operatyviai ta pacia diena pats.

Del to stiklo paketo: kolega artech nieko nezino, o atrodo , kad jis buvo ta kliente is jo pasisakymu.

Galiu dar karta viska apie ta situacija parasyti, jei kazkam labai smalsu, nuo pat pradzios, bet nemanau, kad kazkam idomu. Juolab kad langai buvo klientei sudeti laiku, deja montazo metu netycia iskilo stiklas, ir jo pakeitimas uztruko ne 2 dienas, o 2 savaites, del stiklo paketu gamintoju kaltes. Vejas pas kliente nepute per stikla, buvo vasaros metas. Taip, kad as delto nematyciau tokios dideles problemos, kokia ji buvo padaryta forume.  doh.gif

o ten kaip ir nera ka nizot, ji pati cia visko parasie smile.gif . na gerai kaip buvo taip buvo, palikim praeiti ramibei smile.gif gyvenimas tesesi smile.gif jus turit savo nuomone apie langus as savo, gal vienas nu kito ka nors naujo suzinosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 03 25, 18:41)
o ten kaip ir nera ka nizot, ji pati cia visko parasie smile.gif . na gerai kaip buvo taip buvo, palikim praeiti ramibei smile.gif gyvenimas tesesi smile.gif  jus turit savo nuomone apie langus as savo, gal vienas nu kito ka nors naujo suzinosim smile.gif

Teisingai. Visur pasitaiko kliurku, bet svarbiausia, kad jos nebutu paliktos ir pamirstos thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

planuojame keisti langus. Jų pas mus daug - 10 plius dvi balkono durys, todėl įsipaišyti su mediniais sunku g.gif Todėl galvojam dėti plastikinius. Tačiau aš labai noriu, kad būtų su orlaide ir kuo storesni. Kiek domėjausi su vertikaliom orlaidėm gamina tik 3 kamerų langus unsure.gif Gal blogai ieškojau ? Specai - padėkit, pasakykit ar būna stori langai su orlaidėm ?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2009 03 27, 19:07)
Sveiki,

planuojame keisti langus. Jų pas mus daug - 10 plius dvi balkono durys, todėl įsipaišyti su mediniais sunku g.gif  Todėl galvojam dėti plastikinius. Tačiau aš labai noriu, kad būtų su orlaide ir kuo storesni. Kiek domėjausi su vertikaliom orlaidėm gamina tik 3 kamerų langus unsure.gif Gal blogai ieškojau ? Specai - padėkit, pasakykit ar būna stori langai su orlaidėm ?
Ačiū 4u.gif

As rekomenduociau horizontalias orlaides. Maziau stiklo uzstos, bus sandaresnes, pigesnes net manau, maziau stiklo uzstos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 20 balandžio 2009 - 11:03
QUOTE(alfasz @ 2009 03 27, 20:18)
As rekomenduociau horizontalias orlaides. Maziau stiklo uzstos, bus sandaresnes, pigesnes net manau, maziau stiklo uzstos. Galeciau paskaiciuot samatele smile.gif

o kaip dedasi tos horizontalios orlaidės ? Viršuj ar apačioj ? Ir kaip dedasi tokiu atveju, jei langas padalintas į tris dalis ? blink.gif
Gal kokią nuorodą turit kur pažiūrėt kaip atrodo horizontalios orlaidės ?
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2009 03 27, 19:07)
Sveiki,

planuojame keisti langus. Jų pas mus daug - 10 plius dvi balkono durys, todėl įsipaišyti su mediniais sunku g.gif  Todėl galvojam dėti plastikinius. Tačiau aš labai noriu, kad būtų su orlaide ir kuo storesni. Kiek domėjausi su vertikaliom orlaidėm gamina tik 3 kamerų langus unsure.gif Gal blogai ieškojau ? Specai - padėkit, pasakykit ar būna stori langai su orlaidėm ?
Ačiū 4u.gif

del vertikaliu orlaidziu tai jus suklaidino, juos gamynamos kaip is 3 taip ir is 5-6 kameru. jei jos gaamintos gerai, tai juos sandarus kaip ir pats langas
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 03 28, 20:21)
del vertikaliu orlaidziu tai jus suklaidino, juos gamynamos kaip is 3 taip ir is 5-6 kameru. jei jos gaamintos gerai, tai juos sandarus kaip ir pats langas

Taip, radau kur gamina 4u.gif O kaip padaryti, kad jos būtų pagamintos gerai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2009 03 28, 13:06)
o kaip dedasi tos horizontalios  orlaidės ? Viršuj ar apačioj ? Ir kaip dedasi tokiu atveju, jei langas padalintas į tris dalis ?  blink.gif
Gal kokią nuorodą turit kur pažiūrėt kaip atrodo horizontalios orlaidės ?

Horizontalios orlaides dedamos lango virsuje. Jos uzsima apie 6-10cm stiklo. Jos dedamos daugiau i nevarstomas dalis, nes jei bus varstoma dalis, ir dar orlaide, pasijus sviesos sumazejimas.

Atsakyti
QUOTE(crema @ 2009 03 29, 14:30)
Taip, radau kur gamina 4u.gif O kaip padaryti, kad jos būtų pagamintos gerai ?  g.gif

jus neko nepadarisit. nesiog reikia patikrint, paimt poperiasu lapa pridet ir uzrakin, jei lapas lengvai isitrauks, reiske pus vejas, taip pat galima ir varcios patikrin ar sandarus.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 03 29, 16:20)
Horizontalios orlaides dedamos lango virsuje. Jos uzsima apie 6-10cm stiklo. Jos dedamos daugiau i nevarstomas dalis, nes jei bus varstoma dalis, ir dar orlaide, pasijus sviesos sumazejimas.

g.gif Turėtų labai negražiai atrodyt, mano galva, jei langas iš trijų dalių o vidurinėje dalyje viršuje - orlaidė unsure.gif Nors aišku, kaip sakoma skonis yra skonio reikalas biggrin.gif
O ką manote apie trijų stiklų paketą su dviem selektyviniais ? Ar apsimoka ?
Ir apie kabliukus, kurie užfiksuoja langą 1 cm. atstumu pravertą, ir tokiu atveju nedėti orlaidžių ? g.gif

Artech - dėl popieriaus - supratau. Ačiū 4u.gif Vienas dalykas tik blogai, kad taip patikrinti galima jau po fakto verysad.gif LAbai nemėgstu po to gičytis ir įrodinėti. Geriau iš anksto kažkaip apsidrausti ax.gif
Atsakyti