Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(fukse @ 2009 03 17, 19:41)
Mano atsakymas skirtas ne jums, o žmogui, kuris prašė patarimo , cituoju:
(Gera diena visiems 
Reik man jūsų pagalbos  . Patarkit kokių nebrangių langų firmų).

Aš apklausą vedžiau ne per guglą, o realiai, kadangi renkamės, su kuria firma pasirašyti sutartį, ir nereikia  ten visokių bla bla bla.
flirt.gif

Na tas Jusu vadinamas "blablabla" labai svarbus. Nors jei renkates pagal: "pigu-perku" tai zinoma toks Jusu paminetas budas pats geriausias... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(artech @ 2009 03 17, 19:09)
esu dirbes sitoi sferoi, ir daug teko matit. tai kad nusimanau apie langus. tesiog jus kalbat kaip eilinis vadybininkas, kuris nori prastumt savo produkcija, ir uzdirbt sau pinigeliu.

niekas nieko "nestumia" ir Jus net nezinote ka as parduodu, o jau darote neteisingas isvadas. g.gif
Atsakyti
SVEIKI. AS IRGI RUOSIOSI KEIST LANGA,BET DABAR GALVOJU PLASTIKINI AR MEDINIO REMO,KODEL PRADEJAU GALVOT APIE MEDINI,TODEL,KAD PRIES 2 SAVAITES APIPLESE MANO KAIMYNE,ILINDO PER LANGA,KAI ISKVIETE POLICIJA blink.gif blink.gif blink.gif NUSTEBOM blink.gif blink.gif blink.gif ,JIE PARODE PAPRASTA BUDA,KAIP SU ATSUKTUVU ATIDARYT LANGA JO NET NEPAZEIDUS IR KELIU SEKUNDZIU REIKALAS. VAKARE KAI GRYZO KITI KAIMYNAI,PAPASAKOJOM JIEM SI ISILAUZIMO BUDA,PABANDE IR..... AKURAT,ATIDARE BE JUOKIU PROBLEMU. STAI KOKIA NEMALONI ISTORIJA.KADANGI AS GYVENU 1 AUKTE NUOSAVAM NAME,NORIU APSIDRAUST NUO TOKIU YVIKIU,GAL KAS NORS IS JUSU ESATE ISIDEJA MEDINI LANGA?
Atsakyti
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 03 19, 16:06)
SVEIKI. AS IRGI RUOSIOSI KEIST LANGA,BET DABAR GALVOJU PLASTIKINI AR MEDINIO REMO,KODEL PRADEJAU GALVOT APIE MEDINI,TODEL,KAD PRIES 2 SAVAITES APIPLESE MANO KAIMYNE,ILINDO PER LANGA,KAI ISKVIETE POLICIJA  blink.gif  blink.gif  blink.gif NUSTEBOM blink.gif  blink.gif  blink.gif ,JIE PARODE PAPRASTA BUDA,KAIP SU ATSUKTUVU  ATIDARYT LANGA JO NET NEPAZEIDUS IR KELIU SEKUNDZIU REIKALAS. VAKARE KAI GRYZO KITI KAIMYNAI,PAPASAKOJOM JIEM SI ISILAUZIMO BUDA,PABANDE IR..... AKURAT,ATIDARE BE JUOKIU PROBLEMU. STAI KOKIA NEMALONI ISTORIJA.KADANGI AS GYVENU 1 AUKTE NUOSAVAM NAME,NORIU APSIDRAUST NUO TOKIU YVIKIU,GAL KAS NORS IS JUSU ESATE ISIDEJA MEDINI LANGA?

Apsaugai galima deti apsauga nuo isilauzimo is apacios, bei is sono, tai yra tokios ploksteles, kuriu deka nepavyks taip lengvai isilauzti uzkisus strypa. Dar geriau butu ideti rakinamas rankeneles. Arba apsaugines zaliuzes. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Reiktu issirinkti langu gamintoja Kaune.

!!Norima su vertikaliom orlaidem.

Gal kas parekomenduotu:
1. Firma.
2. Profili (siuo metu ziurima veka swingline)
3. Apkaustus.

Ziurima, kad langai butu kokybiski, o jau paskui tik kaina.

Taip pat butu idomi nuomone orlaidziu turetoju tiek horizontaliu, tiek vertikaliu. Ziurint ivairius duco orlaidziu pvz neatrode jos labai sandarios.. Taciau butu malonu isgirst naudotoju patirti.
Atsakyti
Reiktu plastikiniu langu,ieskau tiekeju lenkijoje, kurie galetu pristatyti i klaipeda,gal kas uzsiima tuo?
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2009 03 18, 18:57)
bigsmile.gif Ką jūs parduodate mes žinome, pats forume parašėte ir nereikia galvoti, kad tik vienas jūs toks protingas, bent aš jūsų patarimo neprašau. O tas bla, bla, bla ir reiškia, kad pasiūlymų sąmatoje viskas parašyta aiškiai ir profiliai ir kokie jie, ir ar yra argono dujos, ir montavimo kaina, ir angokraščių apdaila ir t.t. , taip, kad neperkame katės maiše, ir išvis žinutę rašiau ne jums, todėl norėčiau no coments iš jūsų.  bigsmile.gif

Nu, chebryte, nevarykit taip piktai ant Alfo. Ką jis pardavinėja, ko ne, tačiau visiems UŽ DYKĄ thumbup.gif suteikia nemažai teisingos techninės informacijos. Jo pasiūlyti Veka Alphaline profiiukai mane techniniu požiūriu visai įtikino. Kainelė, aišku, ne antikrizinė, tačiau čia jau skonio ir kišenės reikalas...

Beje, vakar man vieni veikėjai pasiūlė "Veka - Vital" profilį. Natūraliai Google tokio dalyko nerasta. Reikia manyt, kad čia kokia nauja ūsuotų lenkų provokacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausras @ 2009 03 23, 18:46)
Nu, chebryte, nevarykit taip piktai ant Alfo. Ką jis pardavinėja, ko ne, tačiau visiems UŽ DYKĄ  thumbup.gif suteikia nemažai teisingos techninės informacijos. Jo pasiūlyti Veka Alphaline profiiukai mane techniniu požiūriu visai įtikino. Kainelė,  aišku, ne antikrizinė, tačiau čia jau skonio ir kišenės reikalas...

Beje, vakar man vieni veikėjai pasiūlė "Veka - Vital" profilį. Natūraliai Google tokio dalyko nerasta. Reikia manyt, kad čia kokia nauja ūsuotų lenkų provokacija  lotuliukas.gif

Girdejau, ir zinau, kad Veka visiems Lietuvos gamintojams pasiule antikrizine 5 proc nuolaida.. Tai daugelis is jos tik pasijuoke. lotuliukas.gif Ir ateisties planuose pas Veka gamyba perkelti i Lenkija. smile.gif Lenkija - Europos Kinija smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 03 23, 21:27)
Pasake tas, kuris net lietuviskai rasyt neismoksta.. pfff... g.gif

O VEKA LANGAI NE RUSU G-BOS ? NE VARYKIT ANT ZMOGAUS JEI JIS RUSAS,IR SUNKIAI RASO BE KLAIDU. KAS CIA RUSU DISKRIMINACIJA?
Atsakyti
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 03 23, 21:00)
O VEKA LANGAI NE RUSU G-BOS ?  NE VARYKIT ANT ZMOGAUS JEI JIS RUSAS,IR SUNKIAI RASO BE KLAIDU. KAS CIA RUSU DISKRIMINACIJA?

Veka profilis tikrai ne rusiskas. o Vokiskas. Bent as nesu girdejes apie rusiskus profilius Lietuvoje...
Atsakyti
Veka profilis vokiskas buvo pries 5 metus
Atsakyti
QUOTE(Natali55 @ 2009 03 24, 14:55)
Veka profilis vokiskas buvo pries 5 metus

Na jau.. Is kur tokios zinios? Ne paslaptis - yra gamykla Lenkijoje, bet ir Vokietijoje yra gamykla. Ne kai kurie prisidengdami vokisku pavadinimu juos vezasi is Lenkijos, bet ne visi. Imanoma atskirtti kur vokiska Veka, o kur lenkiska. Net ir pagal kaina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2009 03 17, 17:05)
Jei veiksmas vyksta Vilniuje, tai galiu padėti tik tiek, kad galiu pasakyti, kad man brangiausiai paskaičiavo "Languva", apie jokias nuolaidas net nesileido į kalbas, o čia pateikiu eiliškumą, pagal pasiūlymų kainą, nuo didžiausios iki mažiausios: "Languva", po to "Hronas", "TIKS langai", "Megrame", "Fauga", "3 langai","Langų centras","Morita", "Norvi langai".

Dėkui už išsamią informaciją 4u.gif
"Languva" ir man pasiūlė ohoho kainas, ryškiai per daug, nei planuoju tam vienam keičiamam langui skirti. Dar kelios firmos pasiūlė mažesnes, bet tarpusavy panašias kainas, kažkokia visai negirdėta - "Eukera", gal kam teko susidurti? Šią savaitę reikia apsispręsti, nes paskui reikės remontą pradėt.

Beje, kreipiausi patarimo ir į Alfą, žadėjo Vilniaus filialo kontaktus duot, ar tai maniškius kažkam ten perduot, ale tylu jau senokokai... biggrin.gif
Atsakyti