Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(alfasz @ 2009 03 13, 21:14)
Skirtumas patogume ir kainoje.
Dvi varstomos dalys ta problema issprendzia, bet kaina pakyla. As sakyciau, kad patogumo delei darykite abi dalis varstomas.
Tik tada atsiranda papildomas statramstis per viduri apie 7cm plocio.
Galima ir be jo, bet bus tik viena rankena, bet tai dar pakels lango kaina.

Galiu papasakoti kokie pas mane langai sename name: langas iš dviejų dalių, abi dalys varstomos, langai su viena rankena ir nėra jokio statramsčio, ir tas langas, kuris yra su rankena, yra varstomas trimis pozicijomis, o tas, kuris yra be rankenos, tik atidaromas, ir atidarau, kai noriu langus tik nuvalyti ar, jei vasarą noriu plačiai atverti langus...man patinka flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 03 14, 10:38)
Netaip supratote. Dvi atidaromos dalys aisku brangiau nei viena.
Papildyta:
Vientisas langas tikrai patogu, tik svarbu kad nebutu per platus. Baltas vierntisas neturetu buti platesnis nei 1.45m. Cia pagal katalogu reikalavimus. Kiti i juos neziuri.

Idejus vientisa langa bus daugiau sivesos, nei daranti is dvieju daliu.

Taip pat pagalvokite ar pavyks ta vientisa daznai atidarineti. Galbut virtuve ar kambarys mazas, nepatogu bus toki langa atidarinet..

Nu aš tai sau vientiso nedėčiau, jei jis būtų gan platus. Yra daug minusų: pirma, kai norėsiu langus išvalyti, turėsiu nuo stalo (pas mane prie lango yra stalas) viską nukraustyti, nes platus langas plačiai atsidaro, antra, kaip tai kontrastuos su kitais fasade esančiais langais , be to jis bus daug sunkesnis ir varstymui nepatogesnis ir t.t. , pliusas aiškus,- langas bus pigesnis. Tai tik mano nuomonė. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(ALG @ 2009 03 03, 10:53)
Nenoriu daryt reklamos, tačiau diskusija turėtų būti idomi... Turiu konkretų pavyzdį: Veka Topline, apkaustai - Siegenia (ar tikrai patys pigiausi?), išorinė sienelė ne mažiau 3mm ( A klasės profilis), plienas uždaro kontūro, baltuose languose 1,5mm storio. Kas dar t.t. ir pan.??  Ir pabaigai pardavėjas NENEIGIA, kad gamyba Lenkijoje automatizuotoje linijoje. Tai tik privalumas, nes vietinė gamyba vyksta rankiniu būdų angaruose, sandėliuose ir pan.. Taigi?

Jeigu tai Lenkijoje pagamintas langas;

-pirmiausia suabejociau kad tai "TOPLINE",
-po to LABAI suabejociau kad plienas 1.5mm,
-po to pagalvociau ar Lietuvoje nera automatiniu liniju(nediskutuosiu ar tai blogis ar geris),
-ir dar po to pagalvociau ar patalpos kuriuose gaminami langai Lenkijoje nera panasios i angarus,sandelius ir pan.

ir dar asmeniskai netikeciau graziai aprasytomis reklamomis
Atsakyti
QUOTE(avia @ 2009 03 16, 16:48)
Jeigu tai Lenkijoje pagamintas langas;

-pirmiausia suabejociau kad tai "TOPLINE",
-po to LABAI suabejociau kad plienas 1.5mm,
-po to pagalvociau ar Lietuvoje nera automatiniu liniju(nediskutuosiu ar tai blogis ar geris),
-ir dar po to pagalvociau ar patalpos kuriuose gaminami langai Lenkijoje nera panasios i angarus,sandelius ir pan.

ir dar asmeniskai netikeciau graziai aprasytomis reklamomis

Pritariu visam tai. Apie uzdara konture reme irgi butu idomu suzinoti...
Atsakyti
nesuprantu, ko jus duodates ant tu Lenkisku langu, zmones stato ir neko cia blog, geri te langai. Lenkai irgi moka gamynt, ir kaina mazesne, negu Lietuvoi pagaminos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artech: 16 kovo 2009 - 17:30
QUOTE(artech @ 2009 03 16, 18:29)
nesuprantu, ko jus duodates ant tu Lenkisku langu, zmones stato ir neko cia blog, geri te langai. Lenkai irgi moka gamynt, ir kaina mazesne, negu Lietuvoi pagaminos.

Kaina delto ir mazesne, kad kokybe prastesne. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 03 16, 19:06)
Kaina delto ir mazesne, kad kokybe prastesne.  thumbup.gif

gera ten kokybie smile.gif
Atsakyti
Gera diena visiems biggrin.gif
Reik man jūsų pagalbos 4u.gif. Patarkit kokių nebrangių langų firmų. blush2.gif Reik įsidėti 3 langus ir vienas balkonines duris.
Ačiū iš anksto gossip.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 03 17, 16:01-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2009 03 17, 16:01)
Gera diena visiems  biggrin.gif
Reik man jūsų pagalbos  4u.gif. Patarkit kokių nebrangių langų firmų. blush2.gif Reik įsidėti 3 langus ir vienas balkonines duris.
Ačiū iš anksto   gossip.gif

Jei veiksmas vyksta Vilniuje, tai galiu padėti tik tiek, kad galiu pasakyti, kad man brangiausiai paskaičiavo "Languva", apie jokias nuolaidas net nesileido į kalbas, o čia pateikiu eiliškumą, pagal pasiūlymų kainą, nuo didžiausios iki mažiausios: "Languva", po to "Hronas", "TIKS langai", "Megrame", "Fauga", "3 langai","Langų centras","Morita", "Norvi langai".
Galiu pasakyti, kad visoms firmoms buvo išsiųsti tie patys brėžiniai , vieno kvadrato kaina pagal eilės tvarką nuo 557lt/m2 iki 280lt/m2, tai va beveik dvigubai. Jūsų teisė rinktis, manau, gal padėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 17 kovo 2009 - 17:08
QUOTE(fukse @ 2009 03 17, 18:05)
Jei veiksmas vyksta Vilniuje, tai galiu padėti tik tiek, kad galiu pasakyti, kad man brangiausiai paskaičiavo "Languva", apie jokias nuolaidas net nesileido į kalbas, o čia pateikiu eiliškumą, pagal pasiūlymų kainą, nuo didžiausios iki mažiausios: "Languva", po to "Hronas", "TIKS langai", "Megrame", "Fauga", "3 langai","Langų centras","Morita", "Norvi langai".
Galiu pasakyti, kad visoms firmoms buvo išsiųsti tie patys brėžiniai , vieno kvadrato kaina pagal eilės tvarką nuo 557lt/m2 iki 280lt/m2, tai va beveik dvigubai. Jūsų teisė rinktis, manau, gal padėjau  bigsmile.gif

Neteisingai skaiciuojate vistik. Langai tai ne televizorius ar saldytuvas, kad ivedi modeli i google.lt ir matai kur jis pigiausias. Dar komplektacija langu svarbi. Vieni gal Jums skaiciavo be argono duju stiklo paketus, kiti su, vieni lenkiska profili, kiti vokiska, vieni su mikroventiliacijomis, kiti be, gal vieni montaza siule nelegalu, o kiti - legalu. Gal kiti pasile be PVM padaryti langus, kiti taip nedaro, galiu labai daug testi. Bet esme manau supratote..
Atsakyti
seip visi langei geri, tik reikia juos priziuret ir tarnaus ilgai. o sieis laikeis kai salija krize, zmones jesko kur pigiau.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 03 17, 18:45)
Neteisingai skaiciuojate vistik. Langai tai ne televizorius ar saldytuvas, kad ivedi modeli i google.lt ir matai kur jis pigiausias. Dar komplektacija langu svarbi. Vieni gal Jums skaiciavo be argono duju stiklo paketus, kiti su, vieni lenkiska profili, kiti vokiska, vieni su mikroventiliacijomis, kiti be, gal vieni montaza siule nelegalu, o kiti - legalu. Gal kiti pasile be PVM padaryti langus, kiti taip nedaro, galiu labai daug testi. Bet esme manau supratote..

Mano atsakymas skirtas ne jums, o žmogui, kuris prašė patarimo , cituoju:
(Gera diena visiems
Reik man jūsų pagalbos . Patarkit kokių nebrangių langų firmų).

Aš apklausą vedžiau ne per guglą, o realiai, kadangi renkamės, su kuria firma pasirašyti sutartį, ir nereikia ten visokių bla bla bla.
flirt.gif
Atsakyti