Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(Kobė @ 2009 09 02, 13:40)
Kas turite įsidėje GEALAN IQ8000 6 kamerų vokiška profilių sistemą?

Ar normaliai laikosi?

pas mane langai balti 6 kameru langai, tikrai geri thumbup.gif jau keli metai jais dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuskaa @ 2009 09 02, 14:06)
pas mane langai balti 6 kameru langai, tikrai geri  thumbup.gif  jau keli metai jais dziaugiuosi  thumbup.gif

Gal dar pasakysite kokia firma juos dėjo? smile.gif
Atsakyti
Nu esu tokia pikta, kad neturiu zodziu gun_bandana.gif Jau galvojau bent Aluplast Baltija bus gera imone ir pavyks viska sutart ir susitart, bet kur tau... Visu pirma butu pastate visiskai laiku, net diena ir valanda jau sutare buvom su ponu direktorium, bet diena pries statyma paskambina pardavimu vadybininke ir pasako, kad ne tokius matmenis perdave gamyba ir pagaminti dvigubai ilgesni.. Na tiek to, kam nepasitaiko. Sutariam, kad pagamins is naujo. Rugpjucio 26 skambinu ir klausiu, ar bus pagaminta iki rugsejo 4d, patvirtina, kad taip ir sutariam, kad rugsejo 4d atvaziuos deti (tik ta diena laisva turim). Rugsejo 1d skambinu ir klausiu tai ar niekas nesikeicia, o man atsako, oj, pamirsom, kad buvom sutare ir nebeturim laisvo laiko ta diena! aggressive.gif nu kazkoks kosmaras... atrodo imones visiskai nebevertina klientu ir nebesvarbus geri atsiliepimai. Sutarta, kad 09 18 ides, bet jei dar ir kokybe bus kaip darbas... gun_bandana.gif
Papildyta:

Ar si imone skaito supermamu puslapi? hi.gif tik parasius atsiliepima sulaukiau skambucio, kad atras laiko ir ta rugsejo 4d.. clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina_nr_1: 02 rugsėjo 2009 - 13:44
QUOTE(alina_nr_1 @ 2009 09 02, 14:41)
Nu esu tokia pikta, kad neturiu zodziu gun_bandana.gif  Jau galvojau bent Aluplast Baltija bus gera imone ir pavyks viska sutart ir susitart, bet kur tau... Visu pirma butu pastate visiskai laiku, net diena ir valanda jau sutare buvom su ponu direktorium, bet diena pries statyma paskambina pardavimu vadybininke ir pasako, kad ne tokius matmenis perdave gamyba ir pagaminti dvigubai ilgesni.. Na tiek to, kam nepasitaiko. Sutariam, kad pagamins is naujo. Rugpjucio 26 skambinu ir klausiu, ar bus pagaminta iki rugsejo 4d, patvirtina, kad taip ir sutariam, kad rugsejo 4d atvaziuos deti (tik ta diena laisva turim). Rugsejo 1d skambinu ir klausiu tai ar niekas nesikeicia, o man atsako, oj, pamirsom, kad buvom sutare ir nebeturim laisvo laiko ta diena! aggressive.gif  nu kazkoks kosmaras... atrodo imones visiskai nebevertina klientu ir nebesvarbus geri atsiliepimai. Sutarta, kad 09 18 ides, bet jei dar ir kokybe bus kaip darbas... gun_bandana.gif
Papildyta:

Ar si imone skaito supermamu puslapi? hi.gif  tik parasius atsiliepima sulaukiau skambucio, kad atras laiko ir ta rugsejo 4d..  clap_1.gif

Galbut skaito, ar cia sutapimas - nesuzinosim smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dista @ 2009 09 02, 10:58)
Su kambariu sujungti neplanuojam.
Reikia, kad nelytų ir vidų norim iškalti lentelėm.

Tada rekomenduociau plastiku istiklinti balkona. Ir kaina nedidele ir nesalta bus. thumbup.gif
Atsakyti
Reikalas toks, kas nors KLP parekomenduokit firma ir langa, kad zmoniskai atliktu viska, nes kai duris dejo, o vyro, kaip tycia nebuvo, spaudimas sukilo...nu ziauru buvo ziuret, girti, kreiva, sleiva...bet cia kita tema...O man reik normalaus lango i miegamaji, kampinis kamparys, siaure atrodo cool.gif na reik tokio normalaus uz normalia kaina, pakombinuokit cia man, kambariu daug, langu dar daugiau (kiti nekeisti, mediniai, o sitam bute negynensinm labai ilgai, na sakykim 5 metus), sildymas centrinis, noriu miegamaji pasitvarkyt, tai ka cia man optimalaus isspaudus? Nes kaip suprantu prie tokios situacijos neapsimoka man super sustro det?
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 09 02, 18:35)
Reikalas toks, kas nors KLP parekomenduokit firma ir langa, kad zmoniskai atliktu viska, nes kai duris dejo, o vyro, kaip tycia nebuvo, spaudimas sukilo...nu ziauru buvo ziuret, girti, kreiva, sleiva...bet cia kita tema...O man reik normalaus lango i miegamaji, kampinis kamparys, siaure atrodo cool.gif na reik tokio normalaus uz normalia kaina, pakombinuokit cia man, kambariu daug, langu dar daugiau (kiti nekeisti, mediniai, o sitam bute negynensinm labai ilgai, na sakykim 5 metus), sildymas centrinis, noriu miegamaji pasitvarkyt, tai ka cia man optimalaus isspaudus? Nes kaip suprantu prie tokios situacijos neapsimoka man super sustro det?

Manau uztenka 2 stiklu paketo, 5-6 kameru lango, 7-8cm remo plocio lango. Tarpas tarp stiklu turetu buti 16mm (4-16Ar-4GNP).
Atsakyti
Renkuosi langus jau keli menesiai doh.gif
Gal alfazs pakomentuos kas cia per profiliai?
Is daugelio firmu sita pasiule patraukliausia kaina, bet sie profiliai visai man negirdeti.
aciu 4u.gif

''profilio sistemos spalvinėje gamoje net keliasdešimt spalvų. Šie langai taip pat lengvai prižiūrimi, kaip ir balti. Savo konstrukcinių savybių dėka langai, pagaminti iš
FORIS
profilio, užtikrina stabilų ir nepriekaištingą veikimą ilgus naudojimo metus.

MACO Apkaustai
Mūsų languose naudojami
MACO MULTI – TREND
serijos sidabro spalvos apkaustai, pagaminti Austrijoje. Kompanija
MACO
yra pirmaujančių Europos apkaustų langams ir durims gamintojų sąraše.
MACO
apkaustai funkcionalūs, nepriekaištingos išvaizdos, lengvai prižiūrimi, juose idealiai dera komfortas ir saugumas. Platus rankenėlių pasirinkimas.

Stiklo paketai

Naudojami selektyvinio stiklo paketai su argono dujomis.''
Atsakyti
QUOTE(121akela @ 2009 09 02, 19:34)
Renkuosi langus jau keli menesiai doh.gif
Gal alfazs pakomentuos kas cia per profiliai?
Is daugelio firmu sita pasiule patraukliausia kaina, bet sie profiliai visai man negirdeti.
aciu 4u.gif
  ''profilio sistemos spalvinėje gamoje net keliasdešimt spalvų. Šie langai taip pat lengvai prižiūrimi, kaip ir balti. Savo konstrukcinių savybių dėka langai, pagaminti iš
FORIS
profilio, užtikrina stabilų ir nepriekaištingą veikimą ilgus naudojimo metus.

MACO Apkaustai
Mūsų languose naudojami
MACO MULTI – TREND
serijos sidabro spalvos apkaustai, pagaminti Austrijoje. Kompanija
MACO
yra pirmaujančių Europos apkaustų langams ir durims gamintojų sąraše.
MACO
apkaustai funkcionalūs, nepriekaištingos išvaizdos, lengvai prižiūrimi, juose idealiai dera komfortas ir saugumas. Platus rankenėlių pasirinkimas.

Stiklo paketai

Naudojami selektyvinio stiklo paketai su argono dujomis.''

Si imone atrodo Garliavoje, Kaune isikurus. Lenkiskas profilis. Pamenu ja is parodos Kaune, kai priejes domejaus juo, ir pkalausiau kuo sis profilis geras, man mergaite pasake, kad jis ekologiskas. Tuo ir geras.. O apie ekologiskus profilius as turiu savo nuomone ne itin teigiama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 09 02, 14:46)
Tada rekomenduociau plastiku istiklinti balkona. Ir kaina nedidele ir nesalta bus.  thumbup.gif

Gal kokią įmonę Kaune rekomenduotumėt, nes tiek daug visokių įsikūrė, kad nežinau kaip išsirinkti?
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 09 02, 22:50)
Gal kokią įmonę Kaune rekomenduotumėt, nes tiek daug visokių įsikūrė, kad nežinau kaip išsirinkti?

Galiu as pemegint paskaiciuot pagal matmenis. Mes isikure Kaune.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 09 03, 08:30)
Galiu as pemegint paskaiciuot pagal matmenis. Mes isikure Kaune.

Matmenys tai greičiausiai tokie kaip ir pas visus - standartinis devyniaaukštis.
Gal galėtumėt paskaičiuoti ir parašyti až... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 09 02, 05:52)
Manau uztenka 2 stiklu paketo, 5-6 kameru lango, 7-8cm remo plocio lango. Tarpas tarp stiklu turetu buti 16mm (4-16Ar-4GNP).

Gal gali kokia gera imone KLP rekomenduot? nuosisrdziai ir idomumo delei, kokia kaina rinkoje sukasi uz toki langa, o nuejus uzsakyt langa, pasakau situos duomenis, kuriuos tu parasei, o dar i ka kreipti demesi, kad neapsigauti? 4u.gif
Atsakyti