Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(Germina @ 2009 08 25, 13:59)
Perskaičiau visą temą ir galva visai susisuko.
Kokia firmą rinktis Kaune? Gal kas galit, gero ar negero, pasakyti apie Sabonio langus?

Noriu pasikeisti svetainėje langą su balkonu. Kambarys kampinis ir žiemą labai šalta.
Šiaip, kaip iš temos supratau, tai man reikia 5 profilių ir dviejų stiklų lango. Nieko nesupratau apie stiklus su dujomis. Kuom jie geresni?

Aš langus užsakinėjau iš "Arijetės" rolleyes.gif Kol kas kokybe esu patenkinta. O ypač aptarnavimu - nuvažiavome, apžiūrėjome, vadybininkas smulkiai nupasakojo langų privalumus ir trūkumus thumbup.gif

Jie "Vinkelio" atstovai Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 08 25, 15:03)
Aš langus užsakinėjau iš "Arijetės"  rolleyes.gif Kol kas kokybe esu patenkinta. O ypač aptarnavimu - nuvažiavome, apžiūrėjome, vadybininkas smulkiai nupasakojo langų privalumus ir trūkumus  thumbup.gif

Jie "Vinkelio" atstovai Kaune  rolleyes.gif

Gal greiciau perpardavinetojai, perka is vinkelio, uzsideda dar antkaini didesni ir parduoda smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Germina @ 2009 08 25, 14:59)
Perskaičiau visą temą ir galva visai susisuko.
Kokia firmą rinktis Kaune? Gal kas galit, gero ar negero, pasakyti apie Sabonio langus?

Noriu pasikeisti svetainėje langą su balkonu. Kambarys kampinis ir žiemą labai šalta.
Šiaip, kaip iš temos supratau, tai man reikia 5 profilių ir dviejų stiklų lango. Nieko nesupratau apie stiklus su dujomis. Kuom jie geresni?

Reiketu tikrai ziureti nebe i 3 kameru o i 5 kameru langus, ir kad remas minimum 7cm plocio butu. Jie saltas kambarys - rekomenduociau deti 3 stiklu paketus i langus, tikrai pasijus skirtumas.
Dujomis stiklo pakete uzpildytas oro tarpas tarp stiklu. Jis uzpildytas 90 proc argono dujomis. 2 stiklu pakete oro tarpas bus 16mm tarp stiklu, o 3 stiklu pakete - du tarpai po 12mm. Argono dujos prideda 0.1 silumos. Jei pvz be argono duju silumos perdavimo koeficientas lango bus 1.5, tai su argono dujomis jis bus 1.4. Kuo sis rodiklis mazesnis, tuo langas bus siltesnis. Argono dujos isgaruoja po 1 proc per metus.

Kaune ir mes dirbame thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 08 25, 16:03)
Aš langus užsakinėjau iš "Arijetės"  rolleyes.gif Kol kas kokybe esu patenkinta. O ypač aptarnavimu - nuvažiavome, apžiūrėjome, vadybininkas smulkiai nupasakojo langų privalumus ir trūkumus  thumbup.gif

Jie "Vinkelio" atstovai Kaune  rolleyes.gif

Ačiū už nuorodą 4u.gif

QUOTE(alfasz @ 2009 08 25, 16:09)
Jie saltas kambarys - rekomenduociau deti 3 stiklu paketus i langus, tikrai pasijus skirtumas.

Bet jei sienos labai šaltos, tai ar trys stiklai gelbės? Ką reiškia selektyviniai stiklai? Jie šilumą sulaiko?
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2009 08 25, 15:33)
Ačiū už nuorodą 4u.gif
Bet jei sienos labai šaltos, tai ar trys stiklai gelbės? Ką reiškia selektyviniai stiklai? Jie šilumą sulaiko?

Jei sienos saltos tai langas pades, nes seni langai mazai silumos tesulaikydavo.

Zinoma apsiltinti sienas nemanau kad Jums atskirai kas is isores leis, o apsiltintant is visaus, bendras plotas sumazes.

Selektyvinis, tai siltasis stiklas. 2 stiklu pakete buna vienas selektyvinis stiklas isoreje, 3 stiklu pakete - 2 seletyviniai stiklai ir vienas paparastas. Visi 4mm.

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 25, 16:45)

Selektyvinis, tai siltasis stiklas. 2 stiklu pakete buna vienas selektyvinis stiklas isoreje, 3 stiklu pakete - 2 seletyviniai stiklai ir vienas paparastas. Visi 4mm.

Kuo skiriasi šie langai? Kuris geriausias iš pigių?

KBE Swingline

Avantgarde 7000

Aluplast Ideal 4000

Trocal

Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2009 08 25, 15:51)
Kuo skiriasi šie langai? Kuris geriausias iš pigių?
KBE Swingline

Avantgarde 7000

Aluplast Ideal 4000

Trocal

As uz Aluplast is siu isvardintu buciau, nes geri Siegenia apkaustai dedami, plienas reme uzdaro konturo ir t.t thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 25, 16:55)
As uz Aluplast is siu isvardintu buciau, nes geri Siegenia apkaustai dedami, plienas reme uzdaro konturo ir t.t  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 25, 14:09)
Gal greiciau perpardavinetojai, perka is vinkelio, uzsideda dar antkaini didesni ir parduoda smile.gif

Skambinau pati į "Vinkelį". Klausiau ar turi atstovybę Kaune - įvardijo "Arijietę" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 08 25, 16:16)
Skambinau pati į "Vinkelį". Klausiau ar turi atstovybę Kaune - įvardijo "Arijietę"  mirksiukas.gif

Na as galbut zodzio "atstovai" nelabai suprantui. Atstovai kaip ir neturetu dar uzsideti 20 proc antkainio prie gamintojo kainos... O gal as kazko nesupratau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 25, 15:19)
Na as galbut zodzio "atstovai" nelabai suprantui. Atstovai kaip ir neturetu dar uzsideti 20 proc antkainio prie gamintojo kainos... O gal as kazko nesupratau..  g.gif

Gal nepratęsiam diskusijos ax.gif friends.gif

Tiesiog aš rekomenduoju kaip pirkėjas, o ne kaip firmos atstovas mirksiukas.gif
Atsakyti
ismatavo langus ir pasake, kad tarp sienu ir lango apie 2-3 cm užpildys putomis, po to uzdes juostele, cia jau kazin kas nelabai gero? Sake, kad nera kur langu atremti? (gyvename bute) Gal kas apie tai nusimano?
Atsakyti
QUOTE(Neezar @ 2009 08 26, 17:00)
ismatavo langus ir pasake, kad tarp sienu ir lango apie 2-3 cm užpildys putomis, po to uzdes juostele, cia jau kazin kas nelabai gero? Sake, kad nera kur langu atremti? (gyvename bute) Gal kas apie tai nusimano?

tap ir turi but, jie viskas teisingei jums pasakie.
Atsakyti