Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(alfasz @ 2009 08 19, 21:56)
Kaip as suprantu Jums idejo siltaji termo remeli, kurio kodas TGI. Na jis pagerina silumines savybes laboiau nei kiti. Aliuminio remelis yra saltesnis siek tiek, plastikinis siltesnis, bet ji sunku galuose susijungia sunkiau.

As manau, jei neklystu, kad Jums idejo siltaji termo remeli.

Stiklo paketu savybes galite paziureti cia: www.skp.lt/ce

Labai, labai dėkui už greitą reakciją. notworthy.gif Gal aš be reikalo visą dieną nervuojuosi, kad čia man teko blogesni paketai. g.gif Aš žiūrėjau į nuorodą ir kadangi nelabai nusimanau-tai noriu pasitikslinti, kad THERMO gaminio koef. U mažesnis, tai jis šiltesnis už standartą? Bet mane domina kaip tas plastikas atlaikys saulę ir ar jis netarnaus trumpiau už metalą? Nelabai mat pasitikiu plastikiniais dalykais. Ar čia aš be reikalo labai nuogastauju? Labai neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 08 19, 22:16)
Labai, labai dėkui už greitą reakciją. notworthy.gif Gal aš be reikalo visą dieną nervuojuosi, kad čia man teko blogesni paketai.  g.gif Aš žiūrėjau į nuorodą ir kadangi nelabai nusimanau-tai noriu pasitikslinti, kad THERMO gaminio koef. U mažesnis, tai jis šiltesnis už standartą? Bet mane domina kaip tas plastikas atlaikys saulę ir ar jis netarnaus trumpiau už metalą? Nelabai mat pasitikiu plastikiniais dalykais. Ar čia aš be reikalo labai nuogastauju? Labai neramu  verysad.gif

Taip, TGI remelis yra siltesnis uz aliuminio remeli.

Manau su juo tikrai nieko nenutiks, jei jis tvarkingai viduje yra idetas.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 20, 08:27)
Taip, TGI remelis yra siltesnis uz aliuminio remeli.

Manau su juo tikrai nieko nenutiks, jei jis tvarkingai viduje yra idetas.

Taip tikrai. Skambinau paketų gamintojui, sakė kad juos deda į namus, jie yra šiek tiek brangesni ir šiltesni (sumažėja rasojimo tikimybė). biggrin.gif
Dėkui Alfai 4u.gif

Atsakyti
Mielos, mamytės. Noriu pagirti AlfasZ thumbup.gif Prieš tris savaites užsakėm langus, pagamino ir atvežė galima sakyti laiku (pavėlavo tik 2 dienas smile.gif, kai tuo tarpu Doleta vėluoja jau 2 savaites doh.gif sad.gif
Be to pats AlfasZ supratingai reagavo į mūsų nerimatingumą, kas vadybininkų tarpe, deja, gana reta.
Langu kokybei priekaištų kol kas neturim.
Žodžiu esam patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Erdenė @ 2009 08 20, 16:10)
Mielos, mamytės. Noriu pagirti AlfasZ  thumbup.gif Prieš tris savaites užsakėm langus, pagamino ir atvežė galima sakyti laiku (pavėlavo tik 2 dienas  smile.gif, kai tuo tarpu Doleta vėluoja jau 2 savaites  doh.gif sad.gif
Be to pats AlfasZ supratingai reagavo į mūsų nerimatingumą, kas vadybininkų tarpe, deja, gana reta.
Langu kokybei priekaištų kol kas neturim.
Žodžiu esam patenkinti.

Malonu, kad nenuvylem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 08 18, 10:14)
Laba diena  4u.gif

norejau pasiteiraut, gal kas stiklinot balkona stumdomais langais? Ar sandarus tarpai bunai?
Mums butu geriausias variantas, nes norim balokona prijungti prie kambario.

Noriu patarimu  4u.gif

Gal gamintojai ka pasiulys?
4u.gif

jus stumdomos norit plastikinius ar aliuminius?
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 08 18, 10:14)
Laba diena  4u.gif

norejau pasiteiraut, gal kas stiklinot balkona stumdomais langais? Ar sandarus tarpai bunai?
Mums butu geriausias variantas, nes norim balokona prijungti prie kambario.

Noriu patarimu  4u.gif

Gal gamintojai ka pasiulys?
4u.gif

Jie kalbant apie balkonus, tai as esu uz plastika, nes plastikas yra siltesnis nei aliuminis, aliuminis - saltasis metalas, ir juolab ten nebuna selektyviniu stiklu stiklinant, tai labai dideles silumos tiketis nevertetu. Apsaugos nuo lietaus, svniego, dulkiu, bet didesles silumos nebus tikrai.

Jei stumdomas variantas tai sandarumas nebus didelis, nes kaip jau pati pasakete, bus tam tikri mazi tarpai. O kaina panasi i plastiku stiklinant.

Atsakyti
Sveiki,

tai kuria imone geriau ar megrame ar fauga? Gal kas dejesi is Ju?
Atsakyti
QUOTE(Neezar @ 2009 08 21, 11:21)
Sveiki,

tai kuria imone geriau ar megrame ar fauga? Gal kas dejesi is Ju?

Jei pasirinkime beliko tik sios dvi imones, o kitos jau isbrauktos, tada manau Fauga. Bet ir be siu dvieju yra kas Lietuvoje gamina, parduoda langus.

thumbup.gif
Atsakyti
Labukas.
Patarkit kas geriau (langai):

1). PVC profilių sistema BRUGMANN-AD5, kamerų skaičius/profilio plotis 5/73 mm, stiklo paketai ir užpildai: stikl. pak. 4-16A-4Kn ( float+argonas+selektyvas) U-1.1-1.2

2). Profilių sistema: Wital 700 Lux, 5 kamerų, 70mm. Stiklinimas: Vienk. su selekt. ( k-1,4) (4-16-4NS)

Visiškai nieko nenutuokiu plastikiniuose languose.
Reikia keisti senus medinius langus 3 kamb. bute. Langai didžiuliai ( 2200mm/1480), balkono langas ir durys. Gavau pasiūlymus iš dviejų firmų, kaina truputį skiriasi, bet nežinau kas geriau. O gal čia visišką š... man siūlo.

Patarkit ax.gif a.

Papildyta:
Dar pamiršau pridėti:
abiejų pasiūlymų užraktai SIEGENIA,
spalva - balta.
Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2009 08 21, 13:03)
Labukas.
Patarkit kas geriau (langai):

1). PVC profilių sistema BRUGMANN-AD5, kamerų skaičius/profilio plotis 5/73 mm, stiklo paketai ir užpildai: stikl. pak. 4-16A-4Kn ( float+argonas+selektyvas) U-1.1-1.2

2). Profilių sistema: Wital 700 Lux, 5 kamerų, 70mm. Stiklinimas: Vienk. su selekt. ( k-1,4) (4-16-4NS)

Visiškai nieko nenutuokiu plastikiniuose languose.
Reikia keisti senus medinius langus 3 kamb. bute. Langai didžiuliai ( 2200mm/1480), balkono langas ir durys. Gavau pasiūlymus iš dviejų firmų, kaina truputį skiriasi, bet nežinau kas geriau. O gal čia visišką š... man siūlo.

Patarkit ax.gif  a.

Papildyta:
Dar pamiršau pridėti:
abiejų pasiūlymų  užraktai SIEGENIA,
spalva - balta.

Abu profiliai lenkiski, as isvis tokiu nerekomenduociau.. Manau yra geresniu rinkoje profiliu nei sie. g.gif

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 21, 11:24)
Jei pasirinkime beliko tik sios dvi imones, o kitos jau isbrauktos, tada manau Fauga. Bet ir be siu dvieju yra kas Lietuvoje gamina, parduoda langus.

thumbup.gif

o kodėl ne megrame? Gal galite pasiūlyti, geresnę įmonę su geresniu profilių? nes renkamės langus ir norėtume, kad butu kokybiški?
Atsakyti