Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(Neezar @ 2009 08 19, 18:26)
Sveiki,
reiketu patarimo, tiksliau pagalbos. Renkames langus (noretume, kad butu kokybe geresne). Sustojom ties fauga langais:Fauga Comfort ir megrame: GEALAN IQ8000. Kaip zinau fauga profilis is vokietijos, o megrame gealan vokiskas, bet gamykla Lietuvoje. Kuri patartumete? Langai i buta.

Siap Faugos profilis ne vokiskas o belgiskas, Inoutic, o Megrame - lietuviskas, nes liejamas Lietuvoje, Vilniuje.

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 19, 19:29)
Siap Faugos profilis ne vokiskas o belgiskas, Inoutic, o Megrame - lietuviskas, nes liejamas Lietuvoje, Vilniuje.

o kuris geresni 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad pertrauksiu besirenkancius langus, tik noriu ispeti - bekite kuo toliau nuo UAB "Hermio langai". Stai jau antras vakaras sedziu , belaukdama "montuotoju". Sutartu laiku neatvyko, net nesiteike ispeti. Pirma vakara atvirai pasake - vyrai pamirso, pagailekite. Zinoma, visi darome klaidu, kas nedirba, tas neklysta. bet laukti antra vakara... atsiprasau visko virsune. Kokia "pagarba" klientui. Telefonu neatsiliepia, vadybininke po darbo valandu nieko negali padeti doh.gif , montuotoju numeriu neturi. Kadangi vis tiek ryt prasides ir darbo valandos, tad paprasiau sia situacija issiaiskinti ir perskambinti. Ziuresime g.gif
Jei norite sutaupyti ir nervus, ir laika, siulau tikrai pasirinkti patikima gamintoja. Pasigailejau sumokejusi visus pinigus bash.gif Rimtoje firmoje panasios sitauacijos nevyksta arba bent jau stengiamasi jas spresti. Jei, ju zodziais tariant, belikusi "tik palange", galbut buciau rekomendavusi kaip gerus gamintojus, bet schmoll.gif NIEKADA
Atsakyti
QUOTE(Neezar @ 2009 08 19, 20:10)
o kuris geresni  4u.gif

Veka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(juratelexxx @ 2009 08 19, 20:13)
Atsiprasau, kad pertrauksiu besirenkancius langus, tik noriu ispeti - bekite kuo toliau nuo UAB "Hermio langai". Stai jau antras vakaras sedziu , belaukdama "montuotoju". Sutartu laiku neatvyko, net nesiteike ispeti. Pirma vakara atvirai pasake - vyrai pamirso, pagailekite. Zinoma, visi darome klaidu, kas nedirba, tas neklysta. bet laukti antra vakara... atsiprasau visko virsune. Kokia "pagarba" klientui. Telefonu neatsiliepia, vadybininke po darbo valandu nieko negali padeti  doh.gif , montuotoju numeriu neturi. Kadangi vis tiek ryt prasides ir darbo valandos, tad paprasiau sia situacija issiaiskinti ir perskambinti. Ziuresime  g.gif
Jei norite sutaupyti ir nervus, ir laika, siulau tikrai pasirinkti patikima gamintoja. Pasigailejau sumokejusi visus pinigus  bash.gif Rimtoje firmoje panasios sitauacijos nevyksta arba bent jau stengiamasi jas spresti. Jei, ju zodziais tariant, belikusi "tik palange", galbut buciau rekomendavusi kaip gerus gamintojus, bet  schmoll.gif NIEKADA

Na as ziuriu i viska is gamintoju, montuotoju puses.

Aisku, kad negerai jog meluoja, kad atvaziuos, o neatvaziuoja, kaip zadeje, Jus issiprasote is darbo, atsaukiate darbus savo ir planus ir pan, o jiems dzin - as ju nepateisinu. blush2.gif

Bet buna ir klientu, kurie labai nekantrus ir jei veluoja montuotojai 15min - skambina "visais varpais" kad dingo ju langai, nesulaukia, na zodziu katastrofa... Montuotojai tokie jau zmones, jie ne visada punktualus, jie pietauja ne valanda, o 2.5h, ir per miesta vaziuoja 1.5h. Tokia realybe. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi:))
oi kiek cia daug naudingos info...bet tik gaila kad laiko daug neturiu skaitineti:)gal galima kazkas man parasyti sistemiska info del plastikiniu langu. Buciau labai dekinga...
Mane domina daugiabucio murinio namo langai(virtuvinis bei svetaines), kokius reiketu rinktis??Langu imoniu Kaune pilna, net neisivaizduoju pas ka kreiptis kad kokybes ir kainos santykis butu optimaliausias...
Alfai tu cia asas:) sitoje temoje gal gali man pagelbeti:)???
Lauksiu ziniu is visu:)
Atsakyti
QUOTE(EUFORIJAA @ 2009 08 19, 21:08)
Sveiki visi:))
oi kiek cia daug naudingos info...bet tik gaila kad laiko daug neturiu skaitineti:)gal galima kazkas man parasyti sistemiska info del plastikiniu langu. Buciau labai dekinga...
Mane domina daugiabucio murinio namo langai(virtuvinis bei svetaines), kokius reiketu rinktis??Langu imoniu Kaune pilna, net neisivaizduoju pas ka kreiptis kad kokybes ir kainos santykis butu optimaliausias...
Alfai tu cia asas:) sitoje temoje gal gali man pagelbeti:)???
Lauksiu ziniu is visu:)

Aciu uz komplimenta smile.gif

Susisteminant, kas svarbiausia languose. Gal kazko nepaminesiu, visi papildymai laukiami:

1. Pats profilis, gamintojas profilio, kas gamina, kur.

2. remo plotis;

3. Apkaustai;

4. Stiklu paketas;

5. Isorines sieneles storis;

6. Tarpines;

Tiek pradziai.

Atsakyti
o gal gali preliminariai parasyti i siuos sesis punktus kokie turetu buti atsakymai,kad langai butu geri pagal siuos laikus;))
ar per daug prasau:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EUFORIJAA: 19 rugpjūčio 2009 - 20:17
QUOTE(alfasz @ 2009 08 19, 21:00)
Na as ziuriu i viska is gamintoju, montuotoju puses.

Aisku, kad negerai jog meluoja, kad atvaziuos, o neatvaziuoja, kaip zadeje, Jus issiprasote is darbo, atsaukiate darbus savo ir planus ir pan, o jiems dzin - as ju nepateisinu.  blush2.gif

Bet buna ir klientu, kurie labai nekantrus ir jei veluoja montuotojai 15min - skambina "visais varpais" kad dingo ju langai, nesulaukia, na zodziu katastrofa... Montuotojai tokie jau zmones, jie ne visada punktualus, jie pietauja ne valanda, o 2.5h, ir per miesta vaziuoja 1.5h. Tokia realybe. thumbup.gif

o as esu kliente ir beje tikrai neesu pretenzinga mirksiukas.gif
Kai paprasiau, kad montuotu po 17val., vyrukas paaiskino, kad valandele turesiu is darbo anksciau grizti, nesipriesinau, prisiderinau. Bet kai uz 1.5val. algos negausiu veltui, UAB "Hermio langai" man nuostoliu tikrai nekompensuos.
Sutarta buvo su apdailininku del apdailos, viskas keliais toliau ir pan. Jei susitarta, galima viska suderinti telefonu, bet siuo atveju, NEPATEISINU, labai noreciau sulaukti paaiskinimu, bet ... tegu atllieka darbus ir SUDIE visam laikui. Beliks palinketi sekmes. Ka supratau, kad tai asmenine mano klaida, suvedusi su sia firma. Is klaidu mokomes ax.gif
PASTABA: del terminu tikrai viskas thumbup.gif , bet gaila, kad tik terminai ...
Atsakyti
QUOTE(juratelexxx @ 2009 08 19, 21:18)
o as esu kliente ir beje tikrai neesu pretenzinga  mirksiukas.gif
Kai paprasiau, kad montuotu po 17val., vyrukas paaiskino, kad valandele turesiu is darbo anksciau grizti, nesipriesinau, prisiderinau. Bet kai uz 1.5val. algos negausiu veltui, UAB "Hermio langai" man nuostoliu tikrai nekompensuos.
Sutarta buvo su apdailininku del apdailos, viskas keliais toliau ir pan. Jei susitarta, galima viska suderinti telefonu, bet siuo atveju, NEPATEISINU, labai noreciau sulaukti paaiskinimu, bet ... tegu atllieka darbus ir SUDIE visam laikui. Beliks palinketi sekmes. Ka supratau, kad tai asmenine mano klaida, suvedusi su sia firma. Is klaidu mokomes  ax.gif
PASTABA: del terminu tikrai viskas  thumbup.gif , bet gaila, kad tik terminai ...

Kartais ir buna tik terminai langu gamybos geri, visa kita buna ne itin vyke. Ypac kaip is Jusu zinutes pastebejau - darbu, montazo organizacija. g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Vakar įdėjo Plaza Langus. Stiklo paketuose vietoj metalinio skiriamojo rėmelio-pilkas ir montuotojai sakė, kad čia nemetalas. doh.gif Kuo jis blogesnės už metalinį ir ar tai plastikas ir kas jam gali nutikti? Langai keturi, visi iš pietų pusės ir saulės gauna daug. Paketų gamintoja UAB "SKP stiklas", Kaune Chemijos g.29A., gaminys: THERMO SKP 4-16Ar-4GNP TGI pilkas .Tai buvusi UAB "Sabonio klubas ir partneriai" (www.skp.lt).
Gal kas galėtų iššifruoti, ką tai reiškia? SOS, nes rytoj noriu aiškintis su gamintojais, kodėl man tokius įdėjo, nors mėnesiu anksčiau dėjosi kaimynai ir Plaza dar dėjo metalą. Sąmatoje pas mane nurodytas irgi toks gaminio kodas. Bet man nepaaiškino, kad čia bus nemetalas. Aš dar visų pinigų nesumokėjau, todėl prašau padėti išsiaiškinti. Dėkui ,labai laukiu skubaus atsakymo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 19 rugpjūčio 2009 - 21:00
QUOTE(Letune @ 2009 08 19, 21:50)
Sveiki,
Vakar įdėjo Plaza Langus. Stiklo paketuose vietoj metalinės juostelės-pilka ir montuotojai sakė, kad čia nemetalas.  doh.gif Kuo jos blogesnės už metalinės ir ar tai plastikas ir kas jom gali nutikti? Langai keturi, visi iš pietų pusės ir saulės gauna daug. Paketų gamintoja UAB "SKP stiklas", Kaune Chemijos g.29A., gaminys: THERMO SKP 4-16Ar-4GNP TGI pilkas  .Tai buvusi UAB "Sabonio klubas ir partneriai" (www.skp.lt).
Gal kas galėtų iššifruoti, ką tai reiškia? SOS, nes rytoj noriu aiškintis su gamintojais, kodėl man tokius įdėjo, nors mėnesiu anksčiau dėjosi kaimynai ir Plaza dar dėjo metalą. Sąmatoje pas mane nurodytas irgi toks gaminio kodas. Bet man nepaaiškino, kad čia bus nemetalas. Aš dar visų pinigų nesumokėjau, todėl prašau padėti išsiaiškinti. Dėkui ,labai laukiu skubaus atsakymo.  4u.gif

Kaip as suprantu Jums idejo siltaji termo remeli, kurio kodas TGI. Na jis pagerina silumines savybes laboiau nei kiti. Aliuminio remelis yra saltesnis siek tiek, plastikinis siltesnis, bet ji sunku galuose susijungia sunkiau.

As manau, jei neklystu, kad Jums idejo siltaji termo remeli.

Stiklo paketu savybes galite paziureti cia: www.skp.lt/ce

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 08 19, 21:22)
Kartais ir buna tik terminai langu gamybos geri, visa kita buna ne itin vyke. Ypac kaip is Jusu zinutes pastebejau - darbu, montazo organizacija.  g.gif

Alfasz, asirodo viska galima suderinti ir ivykdyti pazadus mirksiukas.gif Nors ir veliu metu, bet vyrai pasistenge ir savo klaidas istaise. Tad issikyreme geruoju clap.gif
Alfasz, ACIU'kas sunglasses2.gif
Atsakyti