Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(fukse @ 2009 03 04, 19:45)
Nu žiūrim:
Profilių sistema: 5 kamerų vokiška WITAL PVC sistema, rėmo plotis 70mm
  Stiklinimas: Vienk. su selekt.+argonas(k=1,4) (4-16arg-4NS)
  Užraktai: SIEGENIA reguliuojami (su mikroventiliacijos padėtimi)
Ką matom?
wacko.gif

Kas cia per profilis? negirdetas kazkoks... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kodel @ 2009 03 04, 19:56)
O aš išlendu su savo JOCZ langais, gal galit įvertinti ir palyginti su kitais rinkos dalyviais? smile.gif

Vokiški 5 kamerų bešviniai profiliai.
Reguliuojami apkaustai MACO MULTIMATIC.
3 priešįsilaužiminiai užraktai.
Stiklo paketo šilumos laidumo koeficientas k=1.0 (selektyvinio tipo stiklas 4/16Ar/4TF).
Neteisingos rankenos padėties blokavimo funkcija.
Pilkos tarpinės.
Elegantiška stiklajuostė SOFTLINE.
SJ4010 lango sistema.

Jus mane nusaukit, bet kas cia per JOCZ langai? man kvepia lenkais ir tik lankiskais profiliais, juolab kad vokieciu kalboje nera tokiu zodziu, kad eitu po C raides Z. Vokieciu kalba moku gana neblogai, bet cia kazkas blogai.. smile.gif g.gif
Atsakyti
Turiu 6 langų firmų pradinius pasiūlymus ir kurioje vietoje labiausiai juokas ima, kad tos kurios labiausiai rėkia PAS MUS DIDELES NUOLAIDOS paskaičiavus sąmata su 35%, 40% ar net 50% jau pritaikyta nuolaida galutiniam rezultate už tą patį (labai panasu) produkta vistiek gaunasi daugiau litu. Ir dar vienas dalykas, kuris uzkliuvo besirenkant langus ir besilankant ivairiose firmose/firmelese, neziurint to kad siuo metu turi klientu arti 0, bet nemazai pardaveju paklausus konkreciu skaiciu, parametru ir t.t pradeda kazka mykti tipo jam reikia pasiziureti kazkur. Taip, kad noriu pasakyti langu pardavejai bent jau savo langus zinokit ir su tom kosminem nuolaidom nebukit juokingi. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogasdaktaras: 06 kovo 2009 - 14:52
Mes jau gera pusmety turime firmos Barema Schüco langus. Esam labai patenkinti tiek langais, tiek buvusiu aptarnavimu, tiek montavimu. Viskas saunu thumbup.gif Vasara kaip tik akcijos buvo ir musu 2kamb butui langai kainavo 3100lt su viskuo bigsmile.gif
Atsakyti
pas mane sudeti plastikiniai langai ,tik man nepatinka kad pradeda jie ziema rasoti ,idomu kodel ? ir dar kai isidejau langus atsirado pelesis verysad.gif
gal kas paaiskintu del ko taip yra ?
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 08, 22:05)
pas mane sudeti plastikiniai langai ,tik man nepatinka kad pradeda jie ziema rasoti ,idomu kodel ? ir dar kai isidejau langus atsirado pelesis  verysad.gif

Tai galejo atsitikti del nepakankamo vedinimo. Vedinti reikia pastoviai, 2-3 kartus per diena placiai praverus langa, duris.

O pelesis taip pat atsirado delto. Pelesis atsirada tada, kai namuose buna apie savaite temperatura 15-16 laipsniu silumos. Tai yra per zema temperatura.
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 08, 22:05)
pas mane sudeti plastikiniai langai ,tik man nepatinka kad pradeda jie ziema rasoti ,idomu kodel ? ir dar kai isidejau langus atsirado pelesis  verysad.gif

blogas vedinimas, ar palanges placios. vedint rekia kambari, pora kartu i diena po 10-15minuciu.
Atsakyti
Vidines palanges butuose turetu buti ne platesnes nei 25cm. Nors zinau daug atveju, kai 40cm plocio palanges buna viduje ir nerasoja plastikiniai langai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langucentras.lt: 12 kovo 2009 - 15:58
QUOTE(langucentras.lt @ 2009 03 12, 15:50)
Vidines palanges butuose turetu buti ne platesnes nei 25cm. Nors zinau daug atveju, kai 40cm plocio palanges buna viduje ir nerasoja plastikiniai langai.

Va čia tai naujiena dėl palangių pločio g.gif Man kaip tik labai patinka plačios palangės, tai negi teks tokių atsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Kodel @ 2009 03 12, 15:18)
Va čia tai naujiena dėl palangių pločio  g.gif  Man kaip tik labai patinka plačios palangės, tai negi teks tokių atsisakyti?

Nerekomenduojama labai placiu deti, nebent esate tikras, kad siluma pasieks lango pavirsiu.

Galima padaryti tokias skylutes palangese, kad siltas oras patektu iki stiklo, arba net tokios palanges buna pirkt.
Atsakyti
QUOTE(langucentras.lt @ 2009 03 12, 16:50)

Yra tokiu atviju. reiskie vedinimo sistema gerai veikie. smile.gif
Atsakyti
4u.gif ,
O pas mane sienos labai storos, vidaus palangė 50cm pločio, iš jų tik 10cm išsikiša iš sienos virš radiatoriaus, ir viskas čiki-piki, niekada nebuvo jokių problemų. Alia koks fainumas kvietkus išsidėlioti ant tokios plačios palangės .. ax.gif
Atsakyti
as dejaus plastikinius su orlaidem...kainavo papildomai po simtuka langui..dalykas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti