Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(alfasz @ 2009 05 24, 21:20)
Tarybiniu orlaidziu norite..

Na as esu skeptiskas ju atzvilgiu. Sioje temoje yra nemazai apie jas diskutuota.

Taip taip, jau su tamsta apie vertikalias orlaides padiskutavom smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif , pavasari sutruko musu plastikinis langas (nedarinejamas), noreciau suzinoti kodel taip atsitiko ax.gif
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie "NOVAPLAST" langus?? ir dar, ar tiesa toks dalykas : jeigu langai blogai istatyti, jie rasoja, jeigu gerai - nerasuoja g.gif ?
zodziu issirinkau tokias firmas:
Hronas
Aluplast
Novaplast

g.gif
pakomentuokit ))) man reikia geros kainos, ir geros kokybes, vat smile.gif Alfasz, kaip jusu imone vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 25 gegužės 2009 - 12:26
QUOTE(KaZantipA @ 2009 05 25, 13:18)
o kokie atsiliepimai apie "NOVAPLAST" langus?? ir dar, ar tiesa toks dalykas : jeigu langai blogai istatyti, jie rasoja, jeigu gerai - nerasuoja  g.gif ?
zodziu issirinkau tokias firmas:
Hronas
Aluplast
Novaplast

g.gif
pakomentuokit ))) man reikia geros kainos, ir geros kokybes, vat smile.gif Alfasz, kaip jusu imone vadinasi?

Aluplast tai profilio vardas, o Hronas - imones pavadinimas. Hrono gaminamas profilis - Schuco.

O rasot gali del daugelio priezasciu, nuo blogo vedinimo iki blogo stiklo paketo, per placios palanges ir t.t

Bijau reklamuotis, tad jei domina mano parduodami langai - parasykite asmenine zinute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 05 25, 14:10)
Aluplast tai profilio vardas, o Hronas - imones pavadinimas. Hrono gaminamas profilis - Schuco.

O rasot gali del daugelio priezasciu, nuo blogo vedinimo iki blogo stiklo paketo, per placios palanges ir t.t

Bijau reklamuotis, tad jei domina mano parduodami langai - parasykite asmenine zinute  thumbup.gif

bet yra ir firma UAB "ALUPLAST"
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 05 25, 14:19)
bet yra ir firma UAB "ALUPLAST"

Radau ir UAB "Aluplasta" ir UAB "Aluplast baltija" ir t.t
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 05 25, 14:32)
Radau ir UAB "Aluplasta" ir UAB "Aluplast baltija" ir t.t

o jus sau konkreciai kokius langus statet, is kokio profilio ir t.t.? ))
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 05 25, 14:57)
o jus sau konkreciai kokius langus statet, is kokio profilio ir t.t.? ))

Asmeniskai as savo buto dar neturiu. Pas tevus statyta Schuco profilio langai, nes tos imones savininkas - mamos aukletinis buves, o ir as dar nedirbau su langais, tad mama pati rinkosi. Kolkas viskas veikia puikiai. Pas drauge sudeti Veka langai is buvusios mano darbovietes. Tikrai viskas gerai, sandarus, tvirtai atrodo, ziema vejas nepucia pro juos. Nuomojame mano bute yra lenkiski manau langiukai, net niekur pavadinimo nematyti, tai laibi sakyciau, tvirtumo truksta, sandarumo irgi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2009 05 25, 11:01)
Laba diena 4u.gif , pavasari sutruko musu plastikinis langas (nedarinejamas), noreciau suzinoti kodel taip atsitiko ax.gif

ka jus negait uzdarit langus?
Atsakyti
gal kas zinote kokios praktines reiksmes turi tarpiniu spalva?
fauga mum siulo pilkos spalvos...ar juodos spalvos tarpines kuom nors geresnes uz pilkos?
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 05 25, 17:43)
ka jus negait uzdarit langus?

nesuprantu jusu klausimo 4u.gif
Atsakyti
Jus paraset kad nedarinejamas, tai supratau kad negalt uzdarit
Atsakyti