Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 4

QUOTE(skaistute24 @ 2009 04 12, 21:09)
Aciu labai uz atsakymus.
nutariau visgi plastikinius langus imti.  rudos spalvos, bet va  mano seima nori kad  vientisas langas butu, bet ten jei imanoma viduj  ar is isores butu priklijuotos justeles  tipo kaip skeltas pusia isilgai,  gal zinote ar imanoma taip padaryti. uosvis sake, kad girdejo jog taip galime daryti, noreciau patyrusiu nuomone isgirsti.

Jus matyt kalbate apie skirtukus. Jie buna arba 18mm arba 25mm plocio. Balti arba rudi, arba sidabriniai.

Gali jie buti stiklo pakete, arba ant jo.

Atsakyti
man atrodo naudos juos neduoda, cia tik skonio reikalas. a seip tai tokius dalikus daro.
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 04 12, 21:54)
man atrodo naudos juos neduoda, cia tik skonio reikalas. a seip tai tokius dalikus daro.

nu man del to reik kad visi langai yra su tais 'skirtukais' o sitie turi but irgi, kad labai nesiskirtu:)
aciu uz patarimus labai:)
Dar ar cia nieko blogo jei plieno armuotė būtų rėme uždara keturkampio formos,varčioje U raidės formos. Ar geriau kai abi keturkampio formos?
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2009 04 13, 17:06)
nu man del  to reik kad visi langai  yra  su tais 'skirtukais' o sitie  turi but irgi, kad labai nesiskirtu:)
Dar  ar cia nieko blogo  jei plieno armuotė būtų rėme uždara keturkampio formos,varčioje U raidės formos. Ar geriau kai abi keturkampio formos?

seip geriau kad abi butu keturkampio formos.
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2009 04 13, 17:06)
nu man del  to reik kad visi langai  yra  su tais 'skirtukais' o sitie  turi but irgi, kad labai nesiskirtu:)
Dar  ar cia nieko blogo  jei plieno armuotė būtų rėme uždara keturkampio formos,varčioje U raidės formos. Ar geriau kai abi keturkampio formos?

Manau uztenka kad reme uzdaro konturo plienas. Nesu mates, kad kas detu ir i varcia uzdara kontura...
Papildyta:
QUOTE(artech @ 2009 04 12, 21:54)

Cia jau ne naudos klausimas, o grozio. Skirtukus i stiklo paketus deda kaimo sodybose ir pan, Vokietijoje net ir butuose. Sukuria jaukuma jie kazkoki. Naudos is ju jokios, kaip tik - kaina didesne kai langai su jais. Bet grazu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai gi ir parasiau kad nauduos jokios smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norim detis plastikinius langus balkone. Namas Pilaiteje balkonas uzapvalintas, tai jau 4 imones atsisake daryti, nes per daug sudetinga. Kosmaras jei gali pasakyti "mes nenorime daryti tokiu langu todel jums sakau didele kaina", krizes matau firmos nejaucia. doh.gif
Gal turit kokia firma pasiulyti?
Atsakyti
tai o kas gali pasiulyt kokia gera imone, kam dare, liko labai patenkinti ir panasiai?
Atsakyti
sveiki dar syki.
Parasykite man, jei girdejote apie schuco corona, wital 700 lux, AS-CT70, Veka fauga comfort, thyssen, rehau, rehau brillant profilius. kiekviena imone siulo savo bet noreciau zinoti kas geriau. zinau kad veka geri bet kad jie ir brangus.
apkaustai Winhaus kuom skiriasi nuo siegenos, ir ar didele reiksme turi 4/16/4 ir 4/15/4.
ir dar pats svarbiausias kiek daugmaz galima nusidereti siais laikais nes tik keliuose pasiulymuose radau nuolaida. gal ne madoj jau nuolaidos klausti. ? smile.gif
aciu labai uz atsakymus.. nepykite kad taip klausineju. paprasciausiai noriu geros kokybes, o pasiulymu kainos tai zenkliai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2009 04 14, 19:24)
sveiki dar syki.
Parasykite man, jei girdejote apie  schuco corona, wital 700 lux,  AS-CT70, Veka  fauga comfort, thyssen,  rehau, rehau  brillant  profilius.  kiekviena imone siulo savo bet noreciau zinoti kas geriau. zinau kad veka geri  bet kad jie ir brangus. 
apkaustai Winhaus kuom skiriasi nuo siegenos,  ir ar didele reiksme turi  4/16/4 ir 4/15/4.
ir dar pats  svarbiausias kiek daugmaz galima nusidereti siais laikais nes tik keliuose pasiulymuose  radau nuolaida.  gal ne madoj jau nuolaidos klausti. ? smile.gif
aciu labai uz atsakymus..  nepykite kad taip klausineju. paprasciausiai noriu  geros kokybes, o pasiulymu kainos tai  zenkliai skiriasi smile.gif

Cia Jus isvardinote profiliu pavadinimus.

Visi jie skirtingi su skirtingomis savybemis, bei kainomis. Vieni ju vokiski, kiti cekiski, o kiti belgiski.

Stiklo paketas geriausias, jei 2 stiklu paketas - 4-16Ar-4GNP.

Nusidereti visada galima, bei imanoma, bet gerai butu, kad delto nenukentetu ir kokybe. Galbut pasiulys pigiau, bet kazkur sutaupys, ides pigesne komplektacija ar pan.

Tad, kai kaina per zema - tai jau irgi itarimas gali kilt, kad kazkas negerai

Nepatarciau susidometi pasiulymu pirkti langus be PVM, arba montaza atlikti juodai, t.y i rankas mokant. Tokiu atveju Jus prarasite visas garantijas langams arba montazui, nes nebus irasyta i asakaita-faktura montazo darbai, ir pan.

Iskilus bedai - neirodysite, kad langus pirkote is tos firmos. Net ir teismas nepadetu.

Tad verta pasvarstyti visus uz ir pries.

thumbup.gif

Reikia atsakyti i pagrindini klausima: "reikia pigiai ar gerai? "
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 04 14, 22:00)
Cia Jus isvardinote profiliu pavadinimus.

Visi jie skirtingi su skirtingomis savybemis, bei kainomis. Vieni ju vokiski, kiti cekiski, o kiti belgiski.

Stiklo paketas geriausias, jei 2 stiklu paketas - 4-16Ar-4GNP.

Nusidereti visada galima, bei imanoma, bet gerai butu, kad delto nenukentetu ir kokybe. Galbut pasiulys pigiau, bet kazkur sutaupys, ides pigesne komplektacija ar pan.

Tad, kai kaina per zema - tai jau irgi itarimas gali kilt, kad kazkas negerai

Nepatarciau susidometi pasiulymu pirkti langus be PVM, arba montaza atlikti juodai, t.y i rankas mokant. Tokiu atveju Jus prarasite visas garantijas langams arba montazui, nes nebus irasyta i asakaita-faktura montazo darbai, ir pan.

Iskilus bedai - neirodysite, kad langus pirkote is tos firmos. Net ir teismas nepadetu.

Tad verta pasvarstyti visus uz ir pries.

thumbup.gif

Reikia atsakyti i pagrindini klausima: "reikia pigiai ar gerai? "

reikia gerai:)
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2009 04 14, 22:01)
reikia gerai:)

Tokiu atveju ieskokite geriausios komplektacijos. Manau tada atkris dalis imoniu, kurios to pasiulyt negales. Jus langus juk perkate ne 5m, o manau 20m. Langai turi tarnauti ilgiau, nei vyrai smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti