Įkraunama...
Įkraunama...

Actifed

mano vaikas po actifedo is karto pasidarydavo mieguistas ir miegodavo ilgai, o stai drauges mergaite atvirksciai-darydavosi irzli ir nerandanti vietos. Taip kad centrine nervu sistema jie veikia tikrai. Nors laringinini kosuli ir uzgulta nosi irgi nuimdavo
Atsakyti
Nusipirkau A. Raugalės knygą "Tėvams apie vaikui skiriamus vaistus" (tarp kitko liuks knyga), tai ten apie aktifedą jis rašo (100 psl.), kad nuo 2010-06-01 Lietuvoje šie vaistai skiriami tik nuo 12 metų, Vakarų Europoje nuo 2 metukų. Mūsų vaistinėse pasitaikanti senesnė pakuotė dar klaidina tėvus, nes ten rašoma apie vaistų tinkamumą nuo 2 metų.
Atsakyti
QUOTE(Nerilė @ 2011 02 26, 14:59)
Nusipirkau A. Raugalės knygą "Tėvams apie vaikui skiriamus vaistus" (tarp kitko liuks knyga), tai ten apie aktifedą jis rašo (100 psl.), kad nuo 2010-06-01 Lietuvoje šie vaistai skiriami tik nuo 12 metų, Vakarų Europoje nuo 2 metukų. Mūsų vaistinėse pasitaikanti senesnė pakuotė dar klaidina tėvus, nes ten rašoma apie vaistų tinkamumą nuo 2 metų.


Pritariu,dabar nauja pakuote jie yra ir as visada nuo slogos pirkdavau ir si karta paprasiau,mano mergina tik 6m o jie skiriami nuo 12m,o vaistininke primelavo kad cia tipo nauja pakuote bet tinka ir maziukams,o namie grizus perskaiciau lapeli kad netinka doh.gif Tai ir nebedaviau doh.gif
Atsakyti
Aš apie actifedą esu labai blogos nuomonės. Tai paskutinis vaistas kurį galėčiau duoti vaikui ligos atveju. Sūnus nuo jų tapdavo labai irzlus, mieguistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmele: 28 vasario 2011 - 12:03
Jau eina antras menesis kai neissigydom slogos doh.gif pavargau ir as ir dukra. Stengiausi vien naturaliais budais, inhaliacijom, suriu vandeniu, sinupretu, euphorbium, protargoliu, bet sitom priemonem tik palaikau kad komplikacijos nesidarytu, nes tik kuria diena patingi, tai tuoj kosti kai diedas, ausytes gelti pradeda, sinusita neseniai gydem doh.gif pakeiciau lor gydytoja. Jis mums pasake, kad sinupretas ir cinnabsinas tik skystina sekreta, sausa nosyte padaro dregna, bet jis negydo. Tokiai kaip musu sloga reikia jau gydymo. Antibijotikais irgi slogos neisgydysi. Rekomendavo Actifeda tabletem nusipirkti ir duoti po puse dukart dienoj. Vakar vakare sugirdziau pirma doze, tai tokia rami rami buvo, sau graziai zaide su lelytem biggrin.gif Maniske jau septyniu metu. Zinau, kad vaistas stiprus, bet gal nereikia jau taip pult i krastutinumus ir sakyt kad niekada... Su tais homapatiniais jau per ilgai uzsizaidem. Pasveiksim, o tada jau bandysim homopatiniais atsistatineti.
Atsakyti
nesuprantu kodel stebites,kad vaikai tampa mieguisti-juk parasyta,kad migdantis... doh.gif
Atsakyti
mano vaikuciui sitie vaistukai labai padejo..
Atsakyti
As duodu savo maziems vaikams, nors negaliu pagal aprasyma.. O ka daryt, kai net Vibrocil nepadeda. Sudavus puse saukstelio vaikas bent jau nakti pamiega..
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2012 01 24, 13:07)
Jau eina antras menesis kai neissigydom slogos  doh.gif  pavargau ir as ir dukra. Stengiausi vien naturaliais budais, inhaliacijom, suriu vandeniu, sinupretu, euphorbium, protargoliu, bet sitom priemonem tik palaikau kad komplikacijos nesidarytu, nes tik kuria diena patingi, tai tuoj kosti kai diedas, ausytes gelti pradeda, sinusita neseniai gydem  doh.gif pakeiciau lor gydytoja. Jis mums pasake, kad sinupretas ir cinnabsinas tik skystina sekreta, sausa nosyte padaro dregna, bet jis negydo. Tokiai kaip musu sloga reikia jau gydymo. Antibijotikais irgi slogos neisgydysi. Rekomendavo Actifeda tabletem nusipirkti ir duoti po puse dukart dienoj. Vakar vakare sugirdziau pirma doze, tai tokia rami rami buvo, sau graziai zaide su lelytem  biggrin.gif  Maniske jau septyniu metu. Zinau, kad vaistas stiprus, bet gal nereikia jau taip pult i krastutinumus ir sakyt kad niekada... Su tais homapatiniais jau per ilgai uzsizaidem. Pasveiksim, o tada jau bandysim homopatiniais atsistatineti.



kokis tiksliai aktifedas??
Atsakyti
analogiskai.as,suaugusi,nuo actifedo miegu kiaurom dienom...bet geriau karta isgert,nei nosi pritrint,sluostantis upelius...tik vat pripazino,kad sinusitas,o ji turintiems actifedo negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmele @ 2011 02 28, 12:02)
Aš apie actifedą esu labai blogos nuomonės. Tai paskutinis vaistas kurį galėčiau duoti vaikui ligos atveju. Sūnus nuo jų tapdavo labai irzlus, mieguistas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada neduočiau tokio brudo savo vaikams... kažkada pati gerdavau Coldact po to šitą (nors jis 3kart brangesnis) bet-negalima juos geriant nieko daryt-vairuot dirbt rimtų darbų ir tt... pseudoefedrinai veikia kaip slopinančios narkotinės medžiagos, jų yra Tylenol, Coldrex ir panašiuose vaistuose kurių nemanau kad duotumėt vaikui. Mamoms šie vaistai gėris tai kad sloga nebėga ir vaikas miega, ty ilsisi ir sveiksta nes ko gero sunkiausia mažiukus priverst gulėt ir laikytis režimo, o čia bac ir ramu... bet iš tikro kai pasikalbėjau su rimta gydytoja LOR tai perspėjo kad čia tik labai kritiniu atveju galima naudoti, nes sulaikoma sloga ir labai dažnai komplikuojasi į sinusitą, o kaip veikia vaiko širdies darbą ir nervų sistemą tai sakė galima tik spėlioti, uždrausti jie nes labai nesaugūs (ty per daug pašalinio poveikio atvejų). Jei jau reikia atsikratyt slogos tai tik purškiu konkrečiais vaistais (su xylometazolinu ir jokių ten jūros vandenų, nors girdėjau yra kam jie padeda) sau ir šeimai, ten bent jau vietinis poveikis jų, o mažiukei 7 mėn buvo sloga pirmą kartą tai vos tik pamačiau daviau Aflubin, aišku sumažintą dozę negu rekomenduojama, ir nelaukiau nieko, nes jie veikia tik pačioj pradžioj susigriebus, o kol sulauksi vizito pas daktarę tai jau gali būti vėlu. Žodžiu buvo dar pora kartų kai teko pasinaudot aflubinu, o vieną kartą dar ir Stodal daviau nuo kosulio nes pražiopsojau slogos pradžią ir sudirgino gerklę, tai ir visas gydymas. Trys dienos ir nebėr jokių požymių. Yra ir kitų phyto ar homeopatinių vaistų kuriuos reikia atsirinkti nes ne visi vienodai visiems tinka. Dar labai suprantu mamas kurių vaikai tarkim darželyje, ir tarkim tik atėjus po darbo pamatai kad vaikas jau segrga, tai tokiems vaistukams gali būti vėloka. Bet vis tiek-tokius stiprius vaistus naudokit tik labai labai atsargiai, nes va antibų tai jau visi bijo o va turiu draugę kuri tuos actifed girdo vos tik kas, kaip saldainius doh.gif
Atsakyti