Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologė Panevėžyje

Gal kas lankotes pas Remigija Nemuno poliklinikoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 13, 11:37)
komplimente pas Lina thumbup.gif pabandyk,net 2 aparatus turi,veida buna  thumbup.gif

Lina super kosmetologė thumbup.gif Daug žino, pataria, jau seniai pas ją lankausi.
Atsakyti
As irgi noriu pagirti Variakojiene is Birzu, nes ji vienintele paskyre kompleksiska gydyma ir parinko tinkamas priemones, tai dabar tik dziugauju, kad viskas gerai bigsmile.gif o siaip akne man buvo pripazinta.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 13, 12:53)
Gal kas lankotes pas Remigija Nemuno poliklinikoje? smile.gif

tai kad Remigja labai jau nekokia patapus del gyvenimo budo,as tai bijociau patiket jai savo veida,nes kai pamaciau drauge po veido valymo doh.gif gerai,kad dar neisgriauze su rugstim iki kaulo doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 16, 20:40)
tai kad Remigja labai jau nekokia patapus del gyvenimo budo,as tai bijociau patiket jai savo veida,nes kai pamaciau drauge po veido valymo doh.gif gerai,kad dar neisgriauze su rugstim iki kaulo doh.gif  cool.gif

Prasau daugiau pakomentuokite 4u.gif ir apie gyvenimo buda biggrin.gif as dariausi veido valyma su rugstimis Acne peeling, man tai padejo, veidas pirma savaite lupasi, bet juk tokia rugsciu ir esme nusluoksniuoti oda, tiek kad po keliu sav. vel pradejo lysti spuogeliai.. Gaila kad Panevezyje niekas daugiau nedirba su Natinuel kosmetika, o ji tikrai turi ilgamete patirti
Papildyta:
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 13, 11:37)
komplimente pas Lina thumbup.gif pabandyk,net 2 aparatus turi,veida buna  thumbup.gif

Man veido valymas pas ja nebuvo veiksmingas verysad.gif ir Anna Lotan kosmetika nelabai patinka..
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 17, 08:38)
Prasau daugiau pakomentuokite 4u.gif ir apie gyvenimo buda biggrin.gif as dariausi veido valyma su rugstimis Acne peeling, man tai padejo, veidas pirma savaite lupasi, bet juk tokia rugsciu ir esme nusluoksniuoti oda, tiek kad po keliu sav. vel pradejo lysti spuogeliai.. Gaila kad Panevezyje niekas daugiau nedirba su Natinuel kosmetika, o ji tikrai turi ilgamete patirti
Papildyta:

Man veido valymas pas ja nebuvo veiksmingas verysad.gif ir Anna Lotan kosmetika nelabai patinka..

Kad dabar lyg ir Anos Lotan nebenaudoja, man su kita kosmetika tvarkė veidą.
Atsakyti
Tai Lina komplimente dirba ir su anna lotan ir su kita dar firma(pamirsau pavad.)man tai tu firmu produkcija schmoll.gif ,pas lina tik su aparatai darausi,o jei noriu ko fainesnio tai einu pas jolanta i exilitas(su maria galant dirba) thumbup.gif produkcija.na del Remigijos,netaktiska gal kalbet apie kito zmogaus gyvenimo buda biggrin.gif ,nors del to ir pasitaike tiek klaidu ir atsibarste kiek klientu,nors db pati atrodo gerai,kai tiek metu,mezoterapijos uzslepe ka turejo uzslepti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 17, 09:38)
Papildyta:

o jums patinka sluoksniuotis visa savaite?na kai maciau savo drauge kaip svoguna besilupanti tai doh.gif jus pabandykit pas Lina su aparatu,nes jis tikrai veiksmingas ir randelius po spuogu lygina..tik,kad nepigus 150lt ir kokiu 5 kartu reikia 4u.gif
Atsakyti
Luptis aisku nepatinka, bet labai patinka rezultatas po lupimosi, na toks jau rugsciu principas yra doh.gif
O kas ten per aparatas, kaip jis vadinasi, nieko nezinau 4u.gif
Atsakyti
Man dabar ji su Biologique recherche kosmetika veidą tvarkė, efektas geras, tik tiek kad brangi ta kosmetika. O dėl kosmetologės kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 17, 20:51)
Remigijos,netaktiska gal kalbet apie kito zmogaus gyvenimo buda biggrin.gif ,nors del to ir pasitaike tiek klaidu ir atsibarste kiek klientu,nors db pati atrodo gerai,kai tiek metu,mezoterapijos uzslepe ka turejo uzslepti biggrin.gif

Kad nelabai ka jai reikejo slept rolleyes.gif . Pazistu ja ~20 metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 18, 11:49)
Luptis aisku nepatinka, bet labai patinka rezultatas po lupimosi, na toks jau rugsciu principas yra doh.gif
O kas ten per aparatas, kaip jis vadinasi, nieko nezinau 4u.gif

vienas-mikrodermobrazija atlieka su deimantiniu antgaliu(slifuoja ,pasalina negyvas lasteles),kita nauja nesenai isigijo -atlieka vadinama neadatine mezoterapija. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2012 02 18, 23:05)
Kad nelabai ka jai reikejo slept rolleyes.gif . Pazistu ja ~20 metu biggrin.gif

tai saunu,reiskia as maziau tik 10metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 02 13, 17:13)
As irgi noriu pagirti Variakojiene is Birzu, nes ji vienintele paskyre kompleksiska gydyma ir parinko tinkamas priemones, tai dabar tik dziugauju, kad viskas gerai bigsmile.gif o siaip akne man buvo pripazinta.

gerai jeigu pataike, nes ji kiek zinau skyria visiems vienoda gydyma ir vaistus doh.gif daugiau gyvenime neisiu pas ja ir tikrai nerekomenduosiu niekam cool.gif
Atsakyti