Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologė Panevėžyje

QUOTE(_noraa_ @ 2012 10 11, 22:06)
oranziniam stiliuj ir komplimente . 4u.gif

Sveikos panelės, aš tai dar žinau kad su dermabrazijos aparatu procedūras daro prie Vasario centriuko salone Idėja ir ten kainuoja tik 80-90lt. Šeip norėčiau labai pagirti ten dirbančia visažiste Renata dabar paskutinius du kartus dariausi rozdemeros procedūra ar kažkaip panašiai vadinasi tai po tos procedūros veidas buvo žiauriai švelnus, ir mat kadangi turėjau tokias dvi gilias raukšles kaktoje tai praktiškai jos dabar vos pastebimos 4u.gif . Eisiu butinai pakartot šios procedūros thumbup.gif .
Atsakyti

taip Renata saunuole smile.gif buvau keleta kartu smile.gif patikesiu jai save ir pries vestuves smile.gif
Atsakyti
gal kas gali padet.noriiu panaikint pigmentines demes kaip ir kur panevezyje butu imanoma tai pasidatyt?
Atsakyti
sveikos mergaites.gal kas zinote kur panevezyje daromos hialurono rugsties ar botokso injekcijos? aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzele75 @ 2013 06 25, 14:47)
sveikos mergaites.gal kas zinote kur panevezyje daromos  hialurono rugsties ar botokso injekcijos? aciu. 4u.gif

I Bruzienes klinika karta i menesi Kaikaris atvaziuoja - logiskiausia profesionalui tikram atsiduoti.
Atsakyti
O gal kas lankosi pas Skirmantę ramygalos g.?
Atsakyti
Gal turit atsiliepimų apie kosmetologę Džeiraną? Dirba "Afroditėje" Klaipėdos gatvėj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 16, 20:40)
tai kad Remigja labai jau nekokia patapus

Man tai ji nekokia dėl nesiskaitmo su klientėmis. Pvz 2 sav. laukt eilėje, jei nori užsirašyt penktadieniui (po valymo gi porą dienų nelabai koks vaizdelis, tai daug klienčių šios procedūros norėtų prieš savaitgalį). Užrašė penktadieniui, teko išsiprašyt iš darbo, nes, matote, vietų nėra, kad galėčiau rinktis patogų laiką (o veidą išbėrė, dar sav. laukt nesinorėjo)... ateinu penktadienį per pūgas ir vėjus, pasiprašius, kad kolegė pavaduotų mane.... ogi ant durų raštelis: "Išvažiavau į konferenciją". Paskambint , aišku, nesugebėjo, apie konferenciją gal irgi tik iš vakaro sužinojo? Žodžiu, daugiau pas ją tikrai nebeisiu. schmoll.gif Ne viena kosmetologė mūsų mieste tongue.gif

Ką, mergaitės, galėtumėte pasakyti apie EFEKTĄ Vasario 16-osios g.? Mąstau gal ten užsirašyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 29 rugpjūčio 2013 - 18:32
Pasiskaiciau tema, renkuosi tarp Neringos is oranzinio stiliaus bei Vaivos is Kompimento. Gal kuri lanketes pas abi ir galit visgi nusverti mano pasirinkima?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 20, 22:52)
Pasiskaiciau tema, renkuosi tarp Neringos is oranzinio stiliaus bei Vaivos is Kompimento. Gal kuri lanketes pas abi ir galit visgi nusverti mano pasirinkima?

Kai vienintelį kartą buvau pas Neringą, tai ji darė man rūgštinį valymą, t.y., užtepė rūgštis, palaikė, ir šiek tiek paspaudė, bet šiaip ji pasisako prieš spaudymus, o man, deja, jie reikalingi, nes susidaro poodiniai inkštirai, kurių kitaip nepašalinsi.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 10 21, 11:50)
Kai vienintelį kartą buvau pas Neringą, tai ji darė man rūgštinį valymą, t.y., užtepė rūgštis, palaikė, ir šiek tiek paspaudė, bet šiaip ji pasisako prieš spaudymus, o man, deja, jie reikalingi, nes susidaro poodiniai inkštirai, kurių kitaip nepašalinsi.

o neskaitant to, ar patenkinta jos paslaugom? va as ir pries smaudymus, tai tas man tik pliusas
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 21, 14:27)
o neskaitant to, ar patenkinta jos paslaugom? va as ir pries smaudymus, tai tas man tik pliusas

aha, šiaip viskas gerai pas ją, tada turėtų jum patikti wink.gif
Atsakyti