Ligvita, man labai graži ir ant pakabėlės
Ačiū
QUOTE(mamucis @ 2009 10 20, 10:58)
Mamytes (ir ne tik), ar nieks nebandete megzti "cozy"?
As turiu uzsakyma tokiam daikciukui, bet dar kolkas nemezgiau..
QUOTE(mamucis @ 2009 10 20, 10:58)
Gerulis daiktas Tokį su mezgimo mašina geriausia būtų megzt
Viliute, tu kada nors miegi???? Nepaprastai gražu. O kokia angora? Gal pavadinimą parašyt siūlų gali?
Pries Viliute tikalv zemai tea nulekti: tokiegroziai ir tokia tempai... akar sknele uvo, sandien egztins,o ryt as bus? )
QUOTE(ingapoc @ 2009 10 20, 10:36)
As turiu uzsakyma tokiam daikciukui, bet dar kolkas nemezgiau..
O pagal kokia iskarpa zadi daryt, neisduotum? Man pasirode gal geriausia toki ilga ilga horizontalu staciakampi su prakirpimais rankovems, tada susiuvam petukus ir kazkas turetu gautis
QUOTE(dontstop @ 2009 10 20, 11:02)
Gerulis daiktas Tokį su mezgimo mašina geriausia būtų megzt
Jo, mezgimo masina idealiausia, bet jei neturi, teks narpliot rankom Geriausiai butu is super super plono moheriuko, dar jei su silku, tai isvis
QUOTE(Viliuteee @ 2009 10 20, 11:12)
iš angoros
Man ziauriai patiko rankoviu ideja
aciu uz pagyrimus del vest.sukneles...kai atsius nauju foto su ta suknele butinai,prisegsiu...
QUOTE(mamucis @ 2009 10 20, 14:14)
O pagal kokia iskarpa zadi daryt, neisduotum? Man pasirode gal geriausia toki ilga ilga horizontalu staciakampi su prakirpimais rankovems, tada susiuvam petukus ir kazkas turetu gautis
Schemos tai zinok ir neturiu, bet isivaizduoju kad megsiu kaip sali su isemimais rankovem..isemimus reik daryt toliau nuo krasto, paliekant vietos petukams tai susiuvinet nieko nereiks ..
Manes tai praso is kiduko tysaliuko tokio, kad kuo didesniais virbalais, tai nzn, kolkas as jam kaupiuosi