ir dar viena mocherinė suknutė
jos sesė ,anksčiau megzta
QUOTE(Ponia.Popo @ 2009 02 20, 22:04)
ups. nemiela, bet ieskojau per daugeli temu, bet neradau, ko norejau, tad rasau.
noriu nusimegsti suknute. radau kazka tokio, ko noreciau, bet ieskodama panasiu pavyzdziu su schemomis nieko neradau, tad gal kas turi ka panasaus?
va i tai
noriu nusimegsti suknute. radau kazka tokio, ko noreciau, bet ieskodama panasiu pavyzdziu su schemomis nieko neradau, tad gal kas turi ka panasaus?
va i tai
Va čia turėtum rasti sijono schemas
http://bestyaforever...sandra_06_2002/
o jau grožiai
man trūksta sijonui kelių eilių iki užbaigimo ,bet ūpą numušė siūlai,nes lb jau pūkuojasi megztukas
man trūksta sijonui kelių eilių iki užbaigimo ,bet ūpą numušė siūlai,nes lb jau pūkuojasi megztukas
ačiū,janike
juodai baltų servetėlių idėją mano klientė pirmajam juodai-baltam kostiumėliui buvo nusižiūrėjusi Statkevičiaus knygoje .Kai ji man parodė ,ko nori,aš vos nenugriuvau ,bet gėda buvo prisipažinti,kad nesugebėsiu padaryti .Pažadėjau,o kai reikėjo padaryti,tai vos nenuprotėjau.Tarp kitko nebuvau tada dar nieko mezgusi pagal tas servetėlių schemas,tad kiekvienai servetėlei naudojau vis kitą raštą,kad gražiau būtų.Mezgiau aš tą megztinuką tada beveik du mėnesius.Bet įveikiau savo baimę.
O dabar jau kartais ir visą sijoną,ką jau apie servetėles kalbėti,mezgu be jokių schemų,megzdama pati jas susikuriu,o po to darau panašiai kaip su airiškais nėriniais.
Papildyta:
o kokiais siūlais mezgi,man tai visai nesipūkuoja,na gal šiek tiek iki skalbimo
juodai baltų servetėlių idėją mano klientė pirmajam juodai-baltam kostiumėliui buvo nusižiūrėjusi Statkevičiaus knygoje .Kai ji man parodė ,ko nori,aš vos nenugriuvau ,bet gėda buvo prisipažinti,kad nesugebėsiu padaryti .Pažadėjau,o kai reikėjo padaryti,tai vos nenuprotėjau.Tarp kitko nebuvau tada dar nieko mezgusi pagal tas servetėlių schemas,tad kiekvienai servetėlei naudojau vis kitą raštą,kad gražiau būtų.Mezgiau aš tą megztinuką tada beveik du mėnesius.Bet įveikiau savo baimę.
O dabar jau kartais ir visą sijoną,ką jau apie servetėles kalbėti,mezgu be jokių schemų,megzdama pati jas susikuriu,o po to darau panašiai kaip su airiškais nėriniais.
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2009 02 24, 21:33)
o jau grožiai
QUOTE(Viliuteee @ 2009 02 25, 00:03)
ačiū,janike
Papildyta:
Labai grazus kostiumelis Ar galima tos "serveteles"is arciau pamatyti Ar tu pries susiuvant jas istampei? As dabar mezgu tokia skara,is 6-kampiu,tai nezinau kaip cia geriau padarius ar pirm isplauti ir istampit,ar plaut kai bus visos susiutos juodai baltų servetėlių idėją mano klientė pirmajam juodai-baltam kostiumėliui buvo nusižiūrėjusi Statkevičiaus knygoje .Kai ji man parodė ,ko nori,aš vos nenugriuvau ,bet gėda buvo prisipažinti,kad nesugebėsiu padaryti .Pažadėjau,o kai reikėjo padaryti,tai vos nenuprotėjau.Tarp kitko nebuvau tada dar nieko mezgusi pagal tas servetėlių schemas,tad kiekvienai servetėlei naudojau vis kitą raštą,kad gražiau būtų.Mezgiau aš tą megztinuką tada beveik du mėnesius.Bet įveikiau savo baimę.
Papildyta:
Nu ka, mergeles motereles, rodausi as savo megstinuka mocherini. Visai savimi didziuojuosi, nes nesu patyrusi mezgeja
deja bandziau cia ikelti paveiksliuka, bet nepavyko. reikes veliau pasiziureti atidziau
megstinukas
as demonstruoju
deja bandziau cia ikelti paveiksliuka, bet nepavyko. reikes veliau pasiziureti atidziau
megstinukas
as demonstruoju
įkeliu Sigitutės megztuką.Jis gražus,verta didžiuotis
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Papildyta:
MANO NAUJIENA- MEGZTUKAS XL DYDŽIO,MANO MANEKENUI DIDOKAS
ANT BALTO,KAD GERIAU MATYTŲSI
Į PAKRAŠTĖLUS ĮNERTI KAROLIUKAI
MEGZTUKAS MEGZTAS PRIE ŠITO SIJONO,PAKEIS BALTĄ ,MANO NUOMONE PER ILGĄ-BUS NAUJAS KOMPLEKTUKAS.tIKIUOS JĮ PASISEKS ANT SAVININKĖS PARODYTI
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Papildyta:
MANO NAUJIENA- MEGZTUKAS XL DYDŽIO,MANO MANEKENUI DIDOKAS
ANT BALTO,KAD GERIAU MATYTŲSI
Į PAKRAŠTĖLUS ĮNERTI KAROLIUKAI
MEGZTUKAS MEGZTAS PRIE ŠITO SIJONO,PAKEIS BALTĄ ,MANO NUOMONE PER ILGĄ-BUS NAUJAS KOMPLEKTUKAS.tIKIUOS JĮ PASISEKS ANT SAVININKĖS PARODYTI
QUOTE(rimusia @ 2009 02 25, 00:56)
Labai grazus kostiumelis Ar galima tos "serveteles"is arciau pamatyti Ar tu pries susiuvant jas istampei? As dabar mezgu tokia skara,is 6-kampiu,tai nezinau kaip cia geriau padarius ar pirm isplauti ir istampit,ar plaut kai bus visos susiutos
Viliuteee. Gal atsakysi man QUOTE(rimusia @ 2009 03 01, 12:20)
Viliuteee. Gal atsakysi man
iš arčiau nuotraukos neturiu,nes kostiumėlis pas savinikę.O dėl skalbimo,tampymo,lyginimo,tai nėra jokio skirtumo,ar tai padaryti po susiuvimo-sumezgimo,ar prieš