la perla,nuostabu!!!!!!!
viliuteee,truksta zodziu!!!!!!!!!!!
abieju nuostabus kuriniai ,suzaveta!! sedziu net issiziojus...
QUOTE(Jollyk @ 2009 09 15, 17:43)
*cia mano nerta suknele is plonos moheros su silku, 'kidsilk' pagal K.M. kolekcijine suknele, man ji labai miela,svelni...nezinau kaip jums...
Siūlai geri, darbas kruopštus, todėl ir atrodo labai gerai.
JOLLYK
Iš mocheros ji atrodo pukiai..
o gal turi ant kūno, baisiai smalsu...
Aš tokią turiu bet vasarinę, ji man pati pačiausia
OJ IŠ MOCHEROS GUDRUOLĖ TU
Iš mocheros ji atrodo pukiai..
o gal turi ant kūno, baisiai smalsu...
Aš tokią turiu bet vasarinę, ji man pati pačiausia
OJ IŠ MOCHEROS GUDRUOLĖ TU
aciu paneles uz grazius zodzius...
man ji grazi ir vasarai is medvilnes su viskoze, pabandysiu ant 'modeliuko' nufotkinti...
man ji grazi ir vasarai is medvilnes su viskoze, pabandysiu ant 'modeliuko' nufotkinti...
QUOTE(indruciukas @ 2009 09 16, 22:26)
Sveikos mezgejeles,
Pradejau ir as savo moheinuke suknyte, bet...Mezgu pagal serveteles vienos shema, bet jau dabar matau, kad truks ilgio Sakykit,o paciai kaip nors imanoma prailginti ta schema? O gal kas pagelbetu, jei ideciau ja... Aciu
Pradejau ir as savo moheinuke suknyte, bet...Mezgu pagal serveteles vienos shema, bet jau dabar matau, kad truks ilgio Sakykit,o paciai kaip nors imanoma prailginti ta schema? O gal kas pagelbetu, jei ideciau ja... Aciu
Galima kartoti kažkurią rašto dalį dar kartą.
QUOTE(viosim @ 2009 09 16, 22:47)
Galima kartoti kažkurią rašto dalį dar kartą.
Galima, bet reikia platinti kazkiek,o pagal ta schema, tai net nezinau kaip...As is lietuviskos knygeles mezgu, servetele vadinasi "dobilas",gal kas zinot, arba reiks fotkinti..
QUOTE(rimusia @ 2009 09 17, 06:30)
Tu tik nesupik,bet ta servetele sijonui netiks galai bus nutise,as jau senai mezgu serveteles ir zinau,kad 'toks' vaizdas gaunamas ja istampius,ne
istampytos tai vaizdas buna liudnokas
istampytos tai vaizdas buna liudnokas
dristu papriestarauti as mezgiau suknele pagal sita servetele :
siulyciau nuardyti virsutine eile ir primegzti i virsu, taip vienu suviu nusausi du zuikius:
1. sijonas pailges
2. nebus saules kliosas nuo pat virsaus, taigi ir nestorins
bent as dariau taip
Ohoho kiek grožybių , senai bebuvau čia užsukus, seniai ką ir pati bemezgiau iš šių siūliukų. perskaičiau visą temą, daug gražių darbelių radau, bet kai pamačiau Vilutees rudasias suknutes mamytei ir dukrytei iškart puoliau prie virbalų, jau taip įspūdingai atrodo, fantastika.
O čia toks senai narpliotas, tik nerodytas...
Vilutee, o kiek siūliukų sumezgei tom dviem suknytėm?
O čia toks senai narpliotas, tik nerodytas...
Vilutee, o kiek siūliukų sumezgei tom dviem suknytėm?
QUOTE(La Perla @ 2009 09 17, 08:07)
dristu papriestarauti as mezgiau suknele pagal sita servetele :
siulyciau nuardyti virsutine eile ir primegzti i virsu, taip vienu suviu nusausi du zuikius:
1. sijonas pailges
bent as dariau taip
1. sijonas pailges
bent as dariau taip
Ot aciu Taip reiks ir daryti. O kiek motyvu gavosi sijonas? pas mane 14,ar nemazai?
O koks rastelis tiktu sukneles virsui geriausiai?
Ta servetele ir as turiu nusimezgus, tai neturetu labai smarkiai tie kampai issitampyti, nes kai servetele plaunu, tai kaip reikiant reikia istampyti ant adateliu, kad kampai gautusi istemti.
VILIUTEEE
nuostabu
nuostabu