Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moherio

la perla,nuostabu!!!!!!!
viliuteee,truksta zodziu!!!!!!!!!!!
abieju nuostabus kuriniai thumbup.gif ,suzaveta!! sedziu net issiziojus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2009 09 15, 17:43)

*cia mano nerta suknele is plonos moheros su silku, 'kidsilk' pagal  K.M. kolekcijine suknele, man ji labai miela,svelni...nezinau kaip jums... blush2.gif

Siūlai geri, darbas kruopštus, todėl ir atrodo labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
JOLLYK
Iš mocheros ji atrodo pukiai..
o gal turi ant kūno, baisiai smalsu...
Aš tokią turiu bet vasarinę, ji man pati pačiausia smile.gif
OJ IŠ MOCHEROS GUDRUOLĖ TU wub.gif
Atsakyti
aciu paneles uz grazius zodzius... ax.gif
man ji grazi ir vasarai is medvilnes su viskoze, pabandysiu ant 'modeliuko' nufotkinti... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,

Pradejau ir as savo moheinuke suknyte, bet...Mezgu pagal serveteles vienos shema, bet jau dabar matau, kad truks ilgio doh.gif Sakykit,o paciai kaip nors imanoma prailginti ta schema? O gal kas pagelbetu, jei ideciau ja... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 09 16, 22:26)
Sveikos mezgejeles,

Pradejau ir as savo moheinuke suknyte, bet...Mezgu pagal serveteles vienos shema, bet jau dabar matau, kad truks ilgio  doh.gif  Sakykit,o paciai kaip nors imanoma prailginti ta schema? O gal kas pagelbetu, jei ideciau ja... Aciu  4u.gif

Galima kartoti kažkurią rašto dalį dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2009 09 16, 22:47)
Galima kartoti kažkurią rašto dalį dar kartą.

Galima, bet reikia platinti kazkiek,o pagal ta schema, tai net nezinau kaip...As is lietuviskos knygeles mezgu, servetele vadinasi "dobilas",gal kas zinot, arba reiks fotkinti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 16 rugsėjo 2009 - 22:32
Na va ta servetele
user posted image
Gal kils kokiu ideju kam... ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 16 rugsėjo 2009 - 23:19
QUOTE(rimusia @ 2009 09 17, 06:30)
Tu tik nesupik,bet ta servetele sijonui netiks schmoll.gif galai bus nutise,as jau senai mezgu serveteles ir zinau,kad 'toks' vaizdas gaunamas ja istampius,ne
istampytos tai vaizdas buna liudnokas verysad.gif

dristu papriestarauti smile.gif as mezgiau suknele pagal sita servetele :
user posted image
user posted image

siulyciau nuardyti virsutine eile ir primegzti i virsu, taip vienu suviu nusausi du zuikius:
1. sijonas pailges
2. nebus saules kliosas nuo pat virsaus, taigi ir nestorins smile.gif

bent as dariau taip smile.gif
Atsakyti
Ohoho kiek grožybių thumbup.gif , senai bebuvau čia užsukus, seniai ką ir pati bemezgiau iš šių siūliukų. perskaičiau visą temą, daug gražių darbelių radau, bet kai pamačiau Vilutees rudasias suknutes mamytei ir dukrytei iškart puoliau prie virbalų, jau taip įspūdingai atrodo, fantastika.
O čia toks senai narpliotas, tik nerodytas...
user posted imageuser posted imageuser posted image
Vilutee, o kiek siūliukų sumezgei tom dviem suknytėm?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 09 17, 08:07)
dristu papriestarauti smile.gif as mezgiau suknele pagal sita servetele :
siulyciau nuardyti virsutine eile ir primegzti i virsu, taip vienu suviu nusausi du zuikius:
1. sijonas pailges
2. nebus saules kliosas nuo pat virsaus, taigi ir nestorins smile.gif
bent as dariau taip  smile.gif

Ot aciu 4u.gif Taip reiks ir daryti. O kiek motyvu gavosi sijonas? pas mane 14,ar nemazai?
O koks rastelis tiktu sukneles virsui geriausiai?

Ta servetele ir as turiu nusimezgus, tai neturetu labai smarkiai tie kampai issitampyti, nes kai servetele plaunu, tai kaip reikiant reikia istampyti ant adateliu, kad kampai gautusi istemti.
Atsakyti
VILIUTEEE

nuostabu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti