valentinuke už pagyras
Jei niekas nepaaiskins, vakare pabandysiu prisest Reikia uzmest aki i aprasyma, kuris namie.
QUOTE(kristukass @ 2009 09 07, 15:24)
merginos kokio storumo virbalu reikia siam groziui?
ir kaip padaryt tuos raukinius? nesu profe tai man sudetinga siek tiek.
Oi koks grozis Ir as tokio noriu Nesu profe,bet man atrodo reikia is kiekvienos akies ismegzti po tris akis,tada pamegzti siek tiek,ir tada is triju akiu ismegzti viena,ir vel lygiai pamegzti,ir kartoti.Nezinau,ar aiskiai parasiau,ir jei netiksliai ,galbut profes pataisys Apie virbalus neturiu zalio supratimo Galbut 4mm
QUOTE(LKMama @ 2009 09 07, 18:53)
Oi koks grozis Ir as tokio noriu Nesu profe,bet man atrodo reikia is kiekvienos akies ismegzti po tris akis,tada pamegzti siek tiek,ir tada is triju akiu ismegzti viena,ir vel lygiai pamegzti,ir kartoti.
LKMama, Tu labai teisingai viska parasei , esu mezgus tokiu principu megtuka tai taip ir mezgasi..tik neiziuriu kaip cia, bet pas mane buvo kur tie iskilimai, kai is vienos ismezgi trys akis reik tas kelias eilutes megzt blogom akim, tada tie iskilimai grazesni..
va cia ant rankoviu gerai matosi tie iskilimai
LKMama, laabai teisingon pusėn galvoji
O virbalai tai jau nuo individualaus mezgėjos pirštukų įpratimo....
QUOTE(ingapoc @ 2009 09 07, 19:21)
LKMama, Tu labai teisingai viska parasei , esu mezgus tokiu principu megtuka tai taip ir mezgasi..tik neiziuriu kaip cia, bet pas mane buvo kur tie iskilimai, kai is vienos ismezgi trys akis reik tas kelias eilutes megzt blogom akim, tada tie iskilimai grazesni..
QUOTE(gadget3 @ 2009 09 07, 19:23)
LKMama, laabai teisingon pusėn galvoji
Aciu,kad padrasinot Ir Kristukass aciu uz saunia ideja Uzsikabliavau sita ideja galutinai.Ir siuliuku turiu,jau gal du metai kaip nelimpa jokia ideja man prie ju,ir voila Tik siuliukai laaabai ploni,ilgai uztruksiu
ir dar cia virbalai kaitaliojami. Pries isplatejima ir tarpuose mezgama kelios eiles plonesniais, o tie issiputimais - storesniais negu lygioji dalis.
Gal patartumet,kaip atgaivint sita bliuskyte,noriu kazkoki gal kakla,kazka toookio,tik nesugalvoju ka
pilnu tempu ruosiames vesiajam sezonui
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 07, 16:13)
Jei niekas nepaaiskins, vakare pabandysiu prisest Reikia uzmest aki i aprasyma, kuris namie.
Ligvita, o gal galima aprašymą paviešinti, noriu ir aš tokį megztuką megzti Seniai jau jis pas mane kolekcijoje, vis seilę pavarvindavau, bet kadangi aprašymo neturėjau, o pati neišmąsčiau, kaip jį megzti, tai tik pasvajoti galėjau
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 07, 21:29)
pilnu tempu ruosiames vesiajam sezonui
Labai grazu,itariu,kad ir silta,ir patogu Spalva