pribrendo ir man reikalas dar vieną moherinuką nusimegzti Tik noriu jūsų patarimo: gal kur matėt, užmetėt, kaip numegzti megztinį su kiek galima mažiau siūlių, ty vientisą? Mąstau, gal pradeti nuo priekio apačios, megzti į viršų ir po to rankovėm dar akis užmetsti iš karto? Tik ar pavyks apskaičiuoti, kiek akių reikės?
Oi, matau kažkas kažkur surado mano mažės suknelę tad jei kam dar rašto reikėtų, rašykit į AŽ - pabandysiu surasti servetėlės schemą ir nuskanuosiu
QUOTE(Ponia.Popo @ 2009 02 20, 22:04)
ups. nemiela, bet ieskojau per daugeli temu, bet neradau, ko norejau, tad rasau.
noriu nusimegsti suknute. radau kazka tokio, ko noreciau, bet ieskodama panasiu pavyzdziu su schemomis nieko neradau, tad gal kas turi ka panasaus?
va i tai
noriu nusimegsti suknute. radau kazka tokio, ko noreciau, bet ieskodama panasiu pavyzdziu su schemomis nieko neradau, tad gal kas turi ka panasaus?
va i tai
Aš darau taip: apsiskaičiuoju, kiek liemeniui reikia akių, užmetu jas ir tada išsiskaičiuoju, kokia eilė gautųsi servetėlės rašte, kad išsimegztų reikiamas motyvų skaičius. Nežinau, ar aiškiai paaiškinau
QUOTE(daiva78 @ 2009 08 31, 20:11)
Sveikos mezgejeles, perzvelgiau keleta puslapiu jusu groziu ir taip uzsimaniau moherines sukneles, kad net nagus niezti. Esu tik pradedanti mezgeja, bet virbaliukais kazkada seniai esu mezgus kelias staltieseles. Taigi, noreciau jusu paklausti kaip reikia pradeti megzti suknele? Staltieselei tai, pamenu, nunerdavau toki ratuka, paskui surinkdavau akis ir megzdavau pagal rasta, o kaip su suknele?