Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pagimdžiau savo Mildutę

super, smagiai pasijuokiau smile.gif patinka rasymo stilius 4u.gif
Atsakyti
,,Atsiverčiau" pirmą temos puslapį, nusiteikiau rimtam skaitymui, manydama, kad teks skaityti kokią kvapą gniaužiančią komplikuoto gimdymo istoriją, atgaivinti savo gimdymo be nuskausminimo įspūdžius...ir...beveik iš karto pratrūkau visa gerkle kvatoti lotuliukas.gif

Ačiū už gero humoro dozę thumbup.gif ... ir už tai, kad priminėte pačias gražiausias akimirkas, kokias patyrėme visos, žvelgdamos į savo naujagimius wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 02 kovo 2009 - 23:24
labai graziai aprasyta 4u.gif sveikinu
Atsakyti
Niu jau prisijuokiau, kol iki galo perskaiciau lotuliukas.gif Super thumbup.gif biggrin.gif Kazkaip nebebaisu gimdyt net lotuliukas.gif
Atsakyti
labai smagi ir su gera humoro doze biggrin.gif toks jausmas, kad aš būčiau rašius. lotuliukas.gif

sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2009 02 19, 13:00)
Aciu visoms skaiciusioms - tik dabar pamaciau, kiek issipleciau wacko.gif

irnesakyk.gif Galėjai ir ilgesnę parašyt, tokia smagi, kad labai greitai perskaičiau, net arbatos nespėjau visos išgerti beskaitydama biggrin.gif
wub.gif
Lauksiu antros gimdymo istorijos biggrin.gif
Atsakyti
graziai aprasyta istorija,sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Geras 4u.gif Aš irgi turėjau draugą epidūrą, geeeerą draugą biggrin.gif O kai prieš galą nusprendė sumažinti dozę, iš siaubo spoksojau į vieną tašką lubose ir laukiau, kada čia man jau pradės skaudėt doh.gif Ilgai laukti nereikėjo ..
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Niu labai grazi istorija labai graziai aprasyta 4u.gif
Atsakyti
oi kokia grazi ir linksma (vietomis) istorija, sukikenau net smile.gif
Atsakyti
Linksmai aprasei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai,kad jau nebaisu gimdyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sandriukas* @ 2009 03 06, 12:54)
Niu jau prisijuokiau, kol iki galo perskaiciau  lotuliukas.gif  Super  thumbup.gif  biggrin.gif  Kazkaip nebebaisu gimdyt net  lotuliukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif visos istorijos labai grazios, bet si taip liuksiskai papasakota, kad sakes thumbup.gif net nuotaika pakele, o ir as pagalvojau, gal visdelto gimdyti ne taip jau ir baisu lotuliukas.gif
Atsakyti