Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pagimdžiau savo Mildutę

Turi tikrą rašytojos gyslelę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau seniai taip skaičiau, kad regis tekstas ryte ryjasi thumbup.gif
Šaunuolė ir patys didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Fantastiska istorija! Verta medalio! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2009 02 19, 12:05)
Tik šį kartą man ant rankos miegojo gražiausia pasaulyje mergytė.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražiai ir išradingai aprašyta thumbup.gif Daug gražių akimirkų auginant dukrytę 4u.gif
Atsakyti
kokia istorija... wub.gif thumbup.gif clap_1.gif
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Super istorija, kaip papasakojai thumbup.gif Tik manau po issizadejimo daugiau nebeturet vaiku, dabar manai kitaip? mirksiukas.gif
Laimingai jums augti 4u.gif
Atsakyti
Nu super mistorija: nuobodžiavau darbe ir perskaičiau šią istoriją-juokiausi viena balsu thumbup.gif .Norėtųsi tęsinio:juk tikrai augindama dukrelę turi ką papasakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2009 02 24, 21:54)
r  Tik manau po issizadejimo daugiau nebeturet vaiku, dabar manai kitaip?  mirksiukas.gif

Oi, vis dar taip pat biggrin.gif Paklauskit po kokiu metu ar dvieju ax.gif

QUOTE(regina @ 2009 02 25, 12:39)
Nu super mistorija: nuobodžiavau darbe ir perskaičiau šią istoriją-juokiausi viena balsu  thumbup.gif .Norėtųsi tęsinio:juk tikrai augindama dukrelę turi ką papasakoti  mirksiukas.gif

Tesinys... gal kada nors 4u.gif
Atsakyti
net zandus skauda nuo juoko lotuliukas.gif tikrai idomiai ir smaiksciai papasakota thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, iš pradžių taip kikenau.... lotuliukas.gif
Epiloge: ašarojau... cray.gif tokia šiluma apgaubė....,kad tie šilti saulės spinduliukai nesitrauktų.
Atsakyti
skirčiau first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 02 kovo 2009 - 14:10
Na mama man atrodo romanus galetu rasyti.....saunuole....taip ydomiai papasakojo....is pradziu juokiausi iki asaru,o pabaigoj susigraudinau...net virpuliukas perbego...

Mano varda paminkle taip pat yrasykite,nes abi dukrytes pagimdziau be jokiu nuskausminamu..... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti