Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pagimdžiau savo Mildutę

Sauniai aprasei thumbup.gif Sekmes gyvenime seimynai! 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė, labai gražiai parašiai... Ant tiek gerai nuteikianti istorija... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2009 02 20, 08:06)
nežinau, kažkaip taip prilipo - vadinu ją mano pučiuku arba pučiniuku:)

na aišku, jūs gi ne lietuvoj kaip suprantu gyvenat, mane nustebino nes mano mama tuo žodžiu įvardino tam tikrą kūno dalį kai dar maža buvau, bet pas jus turbūt tai įvardijama kitaip smile.gif bet kokiu atveju - aukit didutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 20, 14:46)
na aišku, jūs gi ne  lietuvoj kaip suprantu gyvenat, mane nustebino nes mano mama tuo žodžiu įvardino tam tikrą kūno dalį kai dar maža buvau, bet pas jus turbūt tai įvardijama kitaip smile.gif bet kokiu atveju - aukit didutės 4u.gif

Ajazau, tikrai? Nebuvau to girdejusi. Nu tai dabar nesivers liezuvis taip vaiko vadint doh.gif
Atsakyti
Man net apsiverkt norisi, taip graziai parasyta 4u.gif
Atsakyti
nuo manes medalis...super aprasyta thumbup.gif dar norejos skaityti ir skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2009 02 20, 14:05)
Ajazau, tikrai? Nebuvau to girdejusi. Nu tai dabar nesivers liezuvis taip vaiko vadint  doh.gif

na štai ir štai. tikrai nenorėjau kad pasijustumėt nepatogiai, tiesiog man tokios asociacijos... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 20 vasario 2009 - 18:07
labai gražiai parašyta, turite mamyte cameron literatūrinių gabumų 4u.gif
Kadangi aš turėjau būti gruodinuke ir deja praradau savo vaikuti, tai tokie smagūs gimdymo pasakojimai labai pozityviai nuteikia.Tik labai būtų įdomu sužinot, kurioj pasaulio šaly gyvenate, nes dukryte labai jau egzotiško grožio-kažkuri mamyte rašė, kad didžiuosimės kai ji dalyvaus grožio konkursuose ax.gif
o l'eau-na ko tu prikepei kad cameron dukryte pučiuku vadina? Jei ji ne Lietuvoj gyvena, tai cia kaip tas anekdotas apie mūsų vardą Justinas-Just in Ass:))) Arba Arminas...
Atsakyti
Koks linksmas pasakojimas! thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jusu mergytei pasiseke gimti pas tokia saunia optimistiska mama bigsmile.gif
Kada zadat paminkla statyt? Gimdziau be nuskausminamuju ax.gif
Atsakyti
skirmule, nieko nekepiau ir nesiruošiu kepti, tik pasakiau kad man keista. gal ne lietuvoj gyvenantys lietuviai tai ir vadina kitaip. nieko tame blogo ir nereikia taip stebėtis kad atkreipiau dėmesį. anekdotais apie vardus nesidomiu, bet iš to ką parašėt čia gi ne anekdotas, o elementari anglų kalba. priklausomai nuo tarimo, galbūt gali suprasti ir taip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 21 vasario 2009 - 04:45
Labai linksma ir idomi istorija sekmes jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Superinė istorija ir rašymo stilius thumbup.gif , juokiausi balsu beskaitydama, tikiuosi savąją irgi galėsiu linksmai aprašyti smile.gif
Aukit didelė graži sveika ir mylinti šeima wub.gif 4u.gif
Atsakyti