Kokia nuostabi istorija
As netgi susigraudinau ...
kaip fainai parasyta , labai idomu buvo skaityti, dabar lauksim antros istorijos....
Ačiū visoms
Jums reikėtų į kulinarinį skyrelį užsukt pasiskaitinėt
Pažadai, pažadai
QUOTE(patriuke @ 2010 08 20, 22:37)
eh, nusprendziau pasiskaityti istorija apie gimdyma ir kaip tik paemiau sita paskaityti na ir ka, labai man patiKO!
o ypac ta vieta, kai po gimdymo atnese i palata kakava su sausainiais (dabar man uz tai nieko nera smagiau skaaityt, kai eilini karta laikausi dietos... ).
o siaip, sveikinu ir linkiu kuo graziausio laiko su vaikuciu, kantrybes ir daug daug laimes!!! ))
o ypac ta vieta, kai po gimdymo atnese i palata kakava su sausainiais (dabar man uz tai nieko nera smagiau skaaityt, kai eilini karta laikausi dietos... ).
o siaip, sveikinu ir linkiu kuo graziausio laiko su vaikuciu, kantrybes ir daug daug laimes!!! ))
Jums reikėtų į kulinarinį skyrelį užsukt pasiskaitinėt
QUOTE(alita. @ 2010 08 21, 12:13)
sauni istorija! o geriausia tai pabaiga ''daugiau niekada niekada nebestumsiu'' ir tavo liniuote, kad nebe uz kalnu vel tas dziaugsmukas
Pažadai, pažadai
megstu istorijas su gera humoro doze
Pralinksmino mane si istorija, super pasakojimas
istorija super ,nera zodziu
Labai smaiksti istorija, aciu jos autorei ir visiems dalyviams!
Superine istorija - ne veltui ir apdovanota Panasi i mano pirma gimdyma ... Skaitai ir savyje isgyveni ...
Cameron, turi labai gera jumoro jausma ... ir pasakojimo stilius liux - galetum ir romanus rasyt
Cameron, turi labai gera jumoro jausma ... ir pasakojimo stilius liux - galetum ir romanus rasyt
Nu nerealiai
Skaiciu ir zavejausi ir tavimi ir gimdymo aplinka, et, kad Lietuvoje taip radus tokia vieta
Skaiciu ir zavejausi ir tavimi ir gimdymo aplinka, et, kad Lietuvoje taip radus tokia vieta
Kokia faina gimdymo istorija! O pateikimas
Saunuole
Saunuole
va, kaip smagiai galima aprašyti gimdymą
labai linskma buvo skaityti apie planus namie apgyvendinti anesteziologą
labai linskma buvo skaityti apie planus namie apgyvendinti anesteziologą
Super sauni istorija.Skaiciau ir prunksciau kaip arklys Gerai,kad vyras vonioje uzsibarikadaves,nemato ir negirdi