Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

QUOTE(juratere @ 2009 03 05, 21:14)
Kaip faina...Vietoj gaiviklio smile.gif

doh.gif nepagalvojau apie tokia alternatyva biggrin.gif as tik pagalvojau gal galima lapus dziovinti kaip arbata? (as jokiu trasu nepilu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 03 05, 21:46)
doh.gif  nepagalvojau apie tokia alternatyva biggrin.gif  as tik pagalvojau gal galima lapus dziovinti kaip arbata? (as jokiu trasu nepilu) biggrin.gif

kazin kas ten gautusi lotuliukas.gif Turbut jovalas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 05, 23:53)
kazin kas ten gautusi lotuliukas.gif  Turbut jovalas lotuliukas.gif

visko gali but. biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit, kam teko skiepyti kalamandiną 4u.gif

Iš sėklos užsiauginau pusantro sprindžio daigelį ir norėčiau pasiskiepyti žydinčio kalamandino poskiepiu.
Niekad neteko to daryti, bet šiek tiek skaičiau. Ar nupjauti reikėtų iki sumedėjusio kotelio vietos? Ar poskiepis irgi turi būti sumedėjusiu koteliu, ar gali būti žalia šakelė? Skiepyti turbūt reikėtų priglaudžiant? Ar įskeliant? Kai kotas gana storas, viskas atrodo paprasčiau. Bet mano daiglis jaunas, storis kokie 2 mm...
Atsakyti
man ir labai idomu kaip ten skiepyti?
Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,noreciau jungtis i jusu buri,nes siandien nusipirkau Kalamondina,visas aplipes vaisiais,zodziu nuostabus augalas,idesiu jums foto ir is karto paklausiu,kada ji man persodinti, ar tiesiog laukti kol vaisius numetys,o gal juos reik apskinti g.gif ,bet kiek pamenu tai buna,kad jis tai su vaisiais,tai zydi,atrode nemazai skaiciau,o va kaip jau turiu si grozi ir pasimeciau ,atrodo ,kad visai ziniu 0 doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2009 03 18, 22:17)
Sveikutes,noreciau jungtis i jusu buri,nes siandien nusipirkau Kalamondina,visas aplipes vaisiais,zodziu nuostabus augalas,idesiu jums foto ir is karto paklausiu,kada ji man persodinti, ar tiesiog laukti kol vaisius numetys,o gal juos reik apskinti g.gif ,bet kiek pamenu tai buna,kad jis tai su vaisiais,tai zydi,atrode nemazai skaiciau,o va kaip jau turiu si grozi ir pasimeciau ,atrodo ,kad visai ziniu 0 doh.gif

Eik tu sau,koks grozis! thumbup.gif As irgi sendien nusipirkau,tik daug mazesni. Veliau ikelsiu nuotrauka. O kiek mokejai,jei nei paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 19, 00:59)
Eik tu sau,koks grozis! thumbup.gif  As irgi sendien nusipirkau,tik daug mazesni. Veliau ikelsiu nuotrauka. O kiek mokejai,jei nei paslaptis?

80lt mokejau,tik va pastebejau,kad kai kurie lapukai tarsi su skylutemis,tarsi juos kazkas butu pagrauze,kazi kas tai galetu buti g.gif ir ar galima ji su vaisiais persodinti g.gif
Atsakyti
cia kitos raso, kad netresia savo citrusu, tai kaip jie jums isgyvena ant ''gryno vandens'', neskursta.
O kaip galvojat, atsigaus mano citrusas ar ne? be lapu. sakos nudziuve, kotas matos, kad zalias, tai gal gyvas dar sakau? Apie lapus tai jau nesneku, nu ka man su juo daryti, ar jau be sansu?
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 03 19, 10:16)
cia kitos raso, kad netresia savo citrusu, tai kaip jie jums isgyvena ant ''gryno vandens'', neskursta.
O kaip galvojat, atsigaus mano citrusas ar ne? be lapu. sakos nudziuve, kotas matos, kad zalias, tai gal gyvas dar sakau? Apie lapus tai jau nesneku, nu ka man su juo daryti, ar jau be sansu?

Pas mane taip pat numetė visus lapus, bet kotas buvo žalias, visas šakeles nupjoviau, palikau tik kotą...dabar žiūriu pradėjo leisti šakeles, gal atsigaus? smile.gif
Atsakyti
Nusipirkite citrusiniams augalams skitru trasu ir palaistykit. Turetu atsigauti,jei jau dabar pradejo leisti sakeles.Tik praskieskit dvigubai nei nurodyta etriketeje. Jei senai negaves trasu,kad nenudegintu.
Atsakyti
O mano kalamondina ko gero puola kazkokie mazyciai vabaliukai,nes pastebejau apgrauztus lapus,o vieno apgrauzto lapo vuduriukyje tarsi voratinkliukas mazas,gal cia ta voratinkline erkute,ar ja isnaikinti galima,ryt begsiu ieskoti kazkokiu priemoniu,bet jei kuri su tuo susidurete patarkite prasau,kaip elgtis. Ir ko gero teks augaliuka persodinti g.gif nu kaip gaila man verysad.gif skaitau dabar visa ankstesne tema,bet dabar bandysiu ka nors surasti apie kenkejus,nors akys jau oi kaip pavargo,bet ko nepadarysi del savo augaliuku.
Atsakyti